ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Βρε ο άνθρωπος μπορεί να είχε κάτι από πίσω να τρέχει δεν γίνεται bloatware να του τρώνε 16gb ram 37% util cpu 8/16 κάτι δουλεύει από πίσω ας απαντήσει ο ίδιος για να καταλάβουμε δεν διευκρίνισε με τις φωτογραφίες ολα φαίνονται σε λειτουργία gaming από πίσω να τρέχει μάλλον
0Fouskas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στην συγκεκριμένη φωτογραφία έτρεχε από πίσω το warzone To stress test γίνεται να φανταστώ με κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω όπως επίσης όταν λες info ? info απο που ; hwinfo? 1
Nik1239 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Στην συγκεκριμένη φωτογραφία έτρεχε από πίσω το warzone To stress test γίνεται να φανταστώ με κάποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω όπως επίσης όταν λες info ? info απο που ; hwinfo? Κατέβασε την εφαρμογή hwinfo είναι η πιο ακριβής στις θερμοκρασίες και στα λέει όλα πολύ αναλυτικά
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Και streser ? πιο ; δώσε λίγο παραπάνω στροφές στο curve του cooler και να ξεκινάει από τους 60c η βάλτο να τα κάνει optimize η μητρική έχει λειτουργία auto optimize, το cod cold war/warzone γενικώς έχει αυξημένες θερμοκρασίες Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από ICE-T
0Fouskas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Εμ νομίζω πως έχω θέμα... έβαλα το stresser για δευτερόλεπτα με αυτά τα settings και πήγε σε 3 δευτερόλεπτα 95 και το σταμάτησα επειδή φοβήθηκα Δευτερο Τεστ
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Εμ νομίζω πως έχω θέμα... έβαλα το stresser για δευτερόλεπτα με αυτά τα settings και πήγε σε 3 δευτερόλεπτα 95 και το σταμάτησα επειδή φοβήθηκα Δευτερο Τεστ φίλε βάλε μια σταθερή τιμή voltages με 4.7 all core's , έχει ενότητα με Intel θα σε βοηθήσουν
0Fouskas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Και 3ο τεστ 33 δεύτερα μαξ 89 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε φίλε βάλε μια σταθερή τιμή voltages με 4.7 all core's , έχει ενότητα με Intel θα σε βοηθήσουν Δυστυχώς δεν ξέρω να το ρυθμίζω μάλλον εννοείς το stresstest?
Nik1239 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Εμ νομίζω πως έχω θέμα... έβαλα το stresser για δευτερόλεπτα με αυτά τα settings και πήγε σε 3 δευτερόλεπτα 95 και το σταμάτησα επειδή φοβήθηκα Δευτερο Τεστ Έχεις θέμα όντως με κάτι
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Και 3ο τεστ 33 δεύτερα μαξ 89 Δυστυχώς δεν ξέρω να το ρυθμίζω μάλλον εννοείς το stresstest? light oc για καλύτερες θερμοκρασίες, έχει ενότητα με Intel που θα σε καθοδηγήσουν ακριβώς
0Fouskas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, ICE-T είπε light oc για καλύτερες θερμοκρασίες, έχει ενότητα με Intel που θα σε καθοδηγήσουν ακριβώς Εμ για να καταλαβαίνω και εγώ Εγώ δεν θέλω κάποιο overclock στον επεξεργαστή μου δεν θέλω να τον ανοίξω που λέμε θέλω να τρέχει εκεί που πρέπει να τρέχει Τι μπορεί να είναι ας πούμε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν δεν πατάει στο ελάχιστο καλά το cooler θα μπορεί να μου κάνει τοσο μεγάλο θεμα ; 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Έχεις θέμα όντως με κάτι Τι μπορεί να είναι ας πούμε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν δεν πατάει στο ελάχιστο καλά το cooler θα μπορεί να μου κάνει τοσο μεγάλο θεμα ;
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, 0Fouskas είπε Εμ για να καταλαβαίνω και εγώ Εγώ δεν θέλω κάποιο overclock στον επεξεργαστή μου δεν θέλω να τον ανοίξω που λέμε θέλω να τρέχει εκεί που πρέπει να τρέχει Τι μπορεί να είναι ας πούμε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν δεν πατάει στο ελάχιστο καλά το cooler θα μπορεί να μου κάνει τοσο μεγάλο θεμα ; αδερφέ έχει ενότητα με ιντελ παραθεσε τις απορίες σου σχετικό θέμα για να σε βοηθήσουν κατάλληλα 3 φορα στο γράφω τι δεν καταλαβαίνεις
Nik1239 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε Εμ για να καταλαβαίνω και εγώ Εγώ δεν θέλω κάποιο overclock στον επεξεργαστή μου δεν θέλω να τον ανοίξω που λέμε θέλω να τρέχει εκεί που πρέπει να τρέχει Τι μπορεί να είναι ας πούμε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν δεν πατάει στο ελάχιστο καλά το cooler θα μπορεί να μου κάνει τοσο μεγάλο θεμα ; Τι μπορεί να είναι ας πούμε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω επίσης αν δεν πατάει στο ελάχιστο καλά το cooler θα μπορεί να μου κάνει τοσο μεγάλο θεμα ; Αν έχεις πάστα καλό θα ήταν να δοκίμαζες να βγάλεις βάλεις την ψήκτρα σωστά βγάζοντας μητρική έξω απ' το κουτί ακουμποντας την πάνω στο κουτί της ή κάπου αλλού βγάζοντας μνήμες και βάζοντας μόνο ψήκτρα και μετά μνήμες κάρτα κλπ Αλλιώς δοκιμάζεις με undervolt
0Fouskas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, ICE-T είπε αδερφέ έχει ενότητα με ιντελ παραθεσε τις απορίες σου σχετικό θέμα για να σε βοηθήσουν κατάλληλα 3 φορα στο γράφω τι δεν καταλαβαίνεις Tώρα σε κατάλαβα... κάπου μπερδεύτηκα πιο πάνω άλλα τώρα κατάλαβα ότι λες να βάλω την ερώτηση μου εδώ πέρα στο insomnia σε ενότητα intel κάπου χάθηκα πιο πάνω Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Αν έχεις πάστα καλό θα ήταν να δοκίμαζες να βγάλεις βάλεις την ψήκτρα σωστά βγάζοντας μητρική έξω απ' το κουτί ακουμποντας την πάνω στο κουτί της ή κάπου αλλού βγάζοντας μνήμες και βάζοντας μόνο ψήκτρα και μετά μνήμες κάρτα κλπ Αλλιώς δοκιμάζεις με undervolt H αλήθεια είναι πως θα ήταν καλή ιδεά να το κάνω αυτό γιατί το cooler χωράει ίσα ίσα με τις μνήμες οπότε θα δούμε κιόλας αν έχει θέμα απο εκεί... Όταν εννοείς undervolt? 1
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, 0Fouskas είπε Tώρα σε κατάλαβα... κάπου μπερδεύτηκα πιο πάνω άλλα τώρα κατάλαβα ότι λες να βάλω την ερώτηση μου εδώ πέρα στο insomnia σε ενότητα intel κάπου χάθηκα πιο πάνω έχει έτοιμο θέμα με rocket lake cpu και μητρικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα