Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες ήρθαν τα πράγματα μου και άλλαξα cpu ραμ μητρική και cooler 
Έχω έναν 10700ΚF intel i7

G.Skill Trident Z RGB 32GB DDR4-3200MHz

Asus Gaming TUF Z490-Plus 

Arctic Freezer 50 - Dual Tower 

Από gpu έχω 1060 GB Geforce  
650W Τροφοδοτικό 
SSD 250GB HDD 1000GB
Η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε λίγο η εγκατάσταση του cooler γιατί ήταν τεράστιος αλλά με αυτά και μαυτά ο cooler πατούσε σωστά στον επεξργαστή η πάστα του ήταν κομπλέ 
Με αυτά και με αυτά φυσικά πέρασα drivers και πάει λέγοντας κατέβασα τα games μου που ήθελα  και έρχεται η ώρα   που με παραξένευσε πολύ είναι ότι... έπαιζα warzone είχα δεξία στο 2ο μόνιτορ να βλέπω τις θερμοκρασίες  και το cpu ζορίζοταν αρκετά και ανέβαζε θερμοκρασίες απο 70 στους 93 ξανά κάτω στους 85 ξανά 94 
Με φόβισε αρκετά είναι η αλήθεια και δεν ξέρω αν είναι λογικό κάτι τέτοιο 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 0Fouskas είπε

δεν ξέρω αν είναι λογικό κάτι τέτοιο

Όχι βέβαια!

Ανεμιστήρες έχει το κουτί;

Είστε σίγουρος ότι πατάει καλά η ψύκτρα;

Πόση και ποια πάστα βάλατε;

• Like 1
Δημοσ.

2 Ανεμιστήρες έχει το κουτί όπως και έτσι ρύθμισα το cooler να παει με την ροή του κουτιού 

Η ψύκτρα χτες που μου το έκανε αυτό την ξανά άνοιξα και την ξανά βίδωσα μπας και αλλά από ότι κατάλαβα πατούσε καλά σήμερα μέχρι στιγμής δεν μου έβγαλε κάτι.. αλλά έφτασε μέχρι 80 και 
Η πάστα που μπήκε ήταν η πάστα που έδινε το arctic Freezer 50 - Dual Tower και γενικά από ότι ειδα χτες αν δεν πατουσε πιστεύω δεν θα λερωνόταν και ο cpu 

Επίσης πείραξα και λίγο το cooler να φυσάει πιο πολύ όταν ανεβαίνει κάποιους βαθμόυς και το τσεκάρω γενικά όλη μέρα 

• Like 1
Δημοσ.

Να ριξεις μια ματια ποσο εχει μεσα το κουτι σου απο θερμοκρασια.

Εστω τι σου δειχνει η μητρικη.

Γιατι εαν σου δειχνει πχ 30 μεσα τοτε εχεις θεμα,εαν δειχνει 40 και 50 μην περιμενεις με ζεστο αερα να κρυωσει cpu.

Ποιο ειναι το case και πως ειναι η ροη μεσα;

Δυο ανεμιστηρες εχει το κουτι τι μεγεθους ειναι και που ακριβως και κατα που φυσανε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Να ριξεις μια ματια ποσο εχει μεσα το κουτι σου απο θερμοκρασια.

Εστω τι σου δειχνει η μητρικη.

Γιατι εαν σου δειχνει πχ 30 μεσα τοτε εχεις θεμα,εαν δειχνει 40 και 50 μην περιμενεις με ζεστο αερα να κρυωσει cpu.

Ποιο ειναι το case και πως ειναι η ροη μεσα;

Δυο ανεμιστηρες εχει το κουτι τι μεγεθους ειναι και που ακριβως και κατα που φυσανε.

Screenshot_1.png.5a62b1261506639eade4227a881dc459.png

Παίρνει αέρα απο μπροστά και τον βγάζει πίσω θα σου στείλω και φώτο 

152688496_332692128169733_4280130391582406533_n.jpg.5a38b576d335045351ddc4d9cf6a7296.jpg152466928_181271180084839_3705490605266465267_n.jpg.a9252af58de70e29b222a05094725875.jpg

Οπως βλέπεις ο αέρας είναι μιας κατευθυνσεις 

Ξεκινάει από την αριστερή φώτο ο αέρας και πάει προς τα πίσω 

Δημοσ.

Oλα καλα λοιπον απο airflow.Η μητρικη σου δειχνει οτι δουλευει σε σωστο περιβαλλον απο θερμοκρασιες.

Θεωρω οτι δεν εχει πατησει καλα το θηριο δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση.

Bλεπω οτι εδω δεν πλησιαζει καν τους 60 με την ιδια καρτα-επεξεργαστη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι χώρεσε ίσα ίσα και με τις ραμ αυτό το cooler επίσης οι βίδες που βίδωσα τις βίδωσα με έναν τρόπο για να δω κιολας αν ξεφεύγει πουθενά και βίδωνα λίγο την μια και λίγο την αλλη μεχρι να τερματησουν πραγματικά μου φαίνεται παράξενο

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε

Συνεχίζει και μου φαίνεται περιέργο να ανεβάζει σε games 60 με 75 βαθμους δεν ξέρω...

μήπως έχεις κάνει auto oc τον επεξεργαστή μέσω της μητρικής?

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε

αν και δεν νομιζω θα το τσεκάρω 

to 4.63 ειναι οτι είναι ξεκλείδωτος ; 
:Ο ? 

Screenshot_3.png

Συγνώμη η gpu σου με 12% load είναι στους 69°;

Κάνε ένα stress test και έχε ανοιχτό δίπλα του hwinfo όχι το hwmonitor και πες μας θερμοκρασίες

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 0Fouskas είπε

αν και δεν νομιζω θα το τσεκάρω 

to 4.63 ειναι οτι είναι ξεκλείδωτος ; 
:Ο ? 

Screenshot_3.png

idle, είναι το cpu utilization 37%,και η GPU 69%? είναι στο performance mode τα windows,δες στο bios είναι το mce enable?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

idle, είναι το cpu utilization 37%,και η GPU 69%? είναι στο performance mode τα windows,δες στο bios είναι το mce enable?

Δεν παίζει να είναι idle κατάσταση γιατί έχει σε χρήση 16 στα 32gb ram 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Δεν παίζει να είναι idle κατάσταση γιατί έχει σε χρήση 16 στα 32gb ram 

άμα του τρέχουν από πίσω bloatware λογικό είναι η είναι στο performance mode και είναι κολλημένο στα 4.7 λογικό είναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ICE-T είπε

άμα του τρέχουν από πίσω bloatware λογικό είναι η είναι στο performance mode και είναι κολλημένο στα 4.7 λογικό είναι

Βρε ο άνθρωπος μπορεί να είχε κάτι από πίσω να τρέχει δεν γίνεται bloatware να του τρώνε 16gb ram 

37% util cpu 8/16 κάτι δουλεύει από πίσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...