Dark_son20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 12 hours ago, Havik said: Μετά από ψάξιμο πληροφοριών στο ίντερνετ η γνώμη που σχημάτισα είναι ότι είναι σαν φούρνος με αέρα, σε μικρότερο μέγεθος. Να ρωτήσω πατάτες πόσα γραμμάρια χωράει; το manual τι λέει; Δεν αναφέρομαι στο μέγεθος / όγκο του καλαθιού. το ίδιο είναι σαν αποτέλεσμα, απλά έχει περισσότερες ευκολίες. επίσης δεν έχει να ζεστάνει/κυκλοφορήσει όλο τον όγκο του φούρνου, οπότε κάνει πιο γρήγορα και με μικρότερη κατανάλωση, για να κάνω 1kg σε φούρνο θέλω 40 λεπτά περίπου, ενώ σε αυτό πέφτει στα 20 οι tefal κάνουν και ανακάτεμα τις πατάτες μόνες τους, οπότε δεν ασχολείσαι καν 2 1
lyda94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Dark_son20 είπε tefal κάνουν και ανακάτεμα τις πατάτες μόνες τους, οπότε δεν ασχολείσαι καν αυτο με το ανακατεμα δουλευει καλα? εχω ακουσει οτι λιωνει το φαγητο..
Dark_son20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 59 minutes ago, lyda94 said: αυτο με το ανακατεμα δουλευει καλα? εχω ακουσει οτι λιωνει το φαγητο.. τον αναδευτήρα τον αφήνεις μέσα μόνο για τις πατάτες άντε και τίποτα μικρές παναρισμένες μπουκιές στα υπόλοιπα τον βγάζεις 2
camel555 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Ενδιαφέρομαι και εγώ για φριτέζα αέρος. Το αντικολλητικό υλικό ξέρουμε τι είναι ακριβώς; Τεφλον; μιλάω για την HomeVero κυρίως.
lyda94 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, camel555 είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ για φριτέζα αέρος. Το αντικολλητικό υλικό ξέρουμε τι είναι ακριβώς; Τεφλον; μιλάω για την HomeVero κυρίως. Θα σε γελάσω, δεν το έχει κοιτάξει και καθόλου. Πάντως εμείς την έχουμε ευχαριστηθεί τόσες μέρες! 1
anso Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορει να με διαφωτίσει καποιος λιγο στο τι διαφορα εχει η φριτεζα αερος με έναν ατμομαγειρα.Δεν εχω κ πολυ σχεση μς την κουζίνα και επειδη ειπα να ξεκινησω διατροφικα και πιο υγιεινά πλεον σε τι θα ταν προτιμότερο να κοιτάξω ;σε ατμομαγειρα ή σε φριτεζα αέρος;ριξτε κ κανενα προιον που αξιζει να κοιταξω κατα την αποψη σας.ευχαριστω
kostakiss Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 HomeVero HV-AF30 1300-1500W 2,5lt ή BlitzWolf BW-AF1 1800W 6L ? Η διαφορά τους όταν η δεύτερη έχει ενεργό κουπόνι είναι περίπου 10€ , ακριβότερη η δεύτερη. Την έχει κάποιος και δεν ειναι ευχαριστημένος ?(την Blitzwolf)
gsisr Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 @kostakiss η blitzwolf είναι 3πλασια σε χωριτηκότητα από την homevero. την έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος, δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα 1
Joanna000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ και επειδή το ακούω να γίνεται κουβέντα γενικά, παρατήρησα ότι κανείς δεν ρώτησε για το αν καίει ρεύμα? Συγκριτικά με φούρνο που καίει τα έντερα του σε ρεύμα? Γνωρίζει κάποιος να μας πει? Επίσης εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτήν εδώ της aeg: https://www.skroutz.gr/s/25255102/AEG-AF6-1-6ST-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-5-4lt-Ασημί.html?from=account_favorites
NotAliki177 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Joanna000 said: Καλησπέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ και επειδή το ακούω να γίνεται κουβέντα γενικά, παρατήρησα ότι κανείς δεν ρώτησε για το αν καίει ρεύμα? Συγκριτικά με φούρνο που καίει τα έντερα του σε ρεύμα? Γνωρίζει κάποιος να μας πει? Επίσης εγώ έχω βάλει στο μάτι αυτήν εδώ της aeg: https://www.skroutz.gr/s/25255102/AEG-AF6-1-6ST-Φριτέζα-Αέρος-με-Αποσπώμενο-Κάδο-5-4lt-Ασημί.html?from=account_favorites Δεν γνωρίζω από αυτές τις συσκευές αλλά μπορείς να υπολογίσεις από τα watt τους. (βρες κάποιο online tool) Παράδειγμα: Αν είναι 1800watt καίει περίπου 0,35ε την ώρα. Άρα 0,12ε για 20~ λεπτά που θέλουν να γίνουν οι πατάτες. Το λέω με επιφύλαξη καθώς δεν ξέρω από αυτά. Μην τυχόν γίνονται διαφορετικά οι χρεώσεις και είναι αρκετά παραπάνω... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2022 από NotAliki177 2
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Στις 6/4/2022 στις 4:22 ΠΜ, anso είπε Επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορει να με διαφωτίσει καποιος λιγο στο τι διαφορα εχει η φριτεζα αερος με έναν ατμομαγειρα.Δεν εχω κ πολυ σχεση μς την κουζίνα και επειδη ειπα να ξεκινησω διατροφικα και πιο υγιεινά πλεον σε τι θα ταν προτιμότερο να κοιτάξω ;σε ατμομαγειρα ή σε φριτεζα αέρος;ριξτε κ κανενα προιον που αξιζει να κοιταξω κατα την αποψη σας.ευχαριστω Η φριτέζα αέρος ψήνει το φαγητό και έχει αποτέλεσμα τηγανιτού, ενώ ο ατμομάγειρας βράζει το φαγητό στον ατμό. 1
KontoulaLemonia Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Με λίγα λόγια οι φριτεζες αέρα ενεργειακα συμφέρουν? Θα ήθελα να πάρω μία απ'τις μεγάλες γύρω στα 4L και αν τη χρησιμοποιήσω θα είναι περισσότερο για να βγαίνει 1 μερίδα τηγανιτές πατατες κάθε φορά.... σπανιότερα θα χρησιμοποιείται για φαγητά. Ξέρω ότι σίγουρα ενα Air fryer διαφημίζεται ως άνετο, ότι κάνει δουλειά χωρίς επιτήρηση και στο μισό χρόνο από αυτον της κουζίνας. Συμφέρει όμως το ρεύμα που θα κάψει σε σχέση με αυτο του τηγανιου πάνω στο μάτι? Επίσης αν και έχω δει παλιότερες ερωτήσεις εδώ σχετικά με το ποια φριτεζα αέρα να προτιμήσω, αν θέλει κάποιος μπορεί πάλι να προτείνει εμπειρικά κάποια που να κάνει όσο πιο ομοιόμορφο ψήσιμο γίνεται και να είναι εύκολη σε καθαρισμό-συντήρηση. Ευχαριστώ!
KontoulaLemonia Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ποσα watt ειναι δεν λες Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μιας φριτεζα 900W και μιας φριτεζας 1500W? Αν η μία τα ψήνει πιο γρήγορα απ' την άλλη τότε λογικό να καιει λίγο περισσοτερο Δε γνωρίζω τί θα επιλέξω σχετικά με τα Watt. Γνωρίζω μόνο ότι θελω η χωρητικοτητα να είναι μεγάλη αλλά και να γλυτώνω ρεύμα (εκτός από λάδι).
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, KontoulaLemonia είπε θελω η χωρητικοτητα να είναι μεγάλη αλλά και να γλυτώνω ρεύμα (εκτός από λάδι). Απλά δεν γίνεται. Ή 1.500W σε 40-50 λεπτά ή 2.100W σε 15-20 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις