Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.ειμαι κάτοχος δύο κινητών xiaomi redmi note 8t .το πρόβλημα είναι τκ εξής.στο ένα όταν πάω στον αποθηκευτικό χώρο μου δείχνει κανονικά την κάρτα μνήμης ενώ στο άλλο δεν μου την δείχνει.ακομα και όταν συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή πάλι δεν μου την δείχνει.τα κινητά αγοράστηκαν ακριβώς την ίδια μέρα από το ίδιο μαγαζί.ειναι ακριβώς τα ίδια.μαλλον.το θεμα είναι ότι αγόρασα καινούρια κάρτα μνήμης για να του βάλω μήπως τυχόν είχε πρόβλημα αλλά δεν μου την διαβάζει και πάλι.μπορει να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Μηπως στο "προβληματικο" κινητο ειχες ορισει ο χωρος της καρτας να χρησιμοποιειται σαν επεκταση του χωρου του κινητου και οχι σαν ξεχωριστος χωρος αποθηκευσης?

Δημοσ.

δεν νομιζεω να εχω κανει εγω κατιτετοιο..το κινητο ειναι της γυναικας μου...δεν παιζει να εχει πειραξει κατι τετοιο μιας και δεν ξερει να κανει κατι τετοιο..αλλα αν απο μονο του εχει γινει κατι πως αλλαζει?

λοιπον..εκανα αναζητηση για νεα ενημερωση λογισμικου και μου βρηκε την τελευταια εκδοση miui

και τελικα δουλεψε κανονικα...την ειδε κατευθειαν και την εκανα φορματ και δουλευει κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...