Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ομάδα, εδώ και περίπου δύο μήνες αντιμετωπίζω αποσυνδέσεις στο ρουτερ που διαχειρίζεται το WiFi μου (Archer c20). Το Archer το έχω σε άλλο δωμάτιο από το router της νόβα κ τα συνδέω με powerline της devolo. Το πρόβλημα επιλυεται αμεσως μόλις βγάλω το powerline απ την πρίζα και το ξαναβάλω... Άμα απλά κλείσω το Archer δεν επανέρχεται... Αυτό συμβαίνει είτε το βάλω σαν router είτε σαν access point. Πάνω στο powerline έχω πολυμπριζο όπου επάνω του συνδέονται το ρουτερ ένα σταθερό και ένα πορτατιφ... Υπάρχει περίπτωση τα ρεύματα να επηρεάζουν την όλη κατάσταση? Ήμουν έτοιμος να αλλάξω ρουτερ αλλά είπα να ρωτήσω μηπως έχει κάνεις εικόνα τι μπορεί να συμβαίνει. Σας παραθετω παρακατω φωτογραφιες απο τις συνδεσμολογιες των δυο router.

IMG_20210220_150152.jpg

IMG_20210220_150138.jpg

Επεξ/σία από sir_platanight
Δημοσ.
18 ώρες πριν, sir_platanight είπε

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Στον 2ο χώρο που έχεις το access point, μπορείς να το αφαιρέσεις προσωρινά και να βάλεις ένα Laptop (ethernet) και να μας πεις αν έχεις διακοπές ;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, cger είπε

Στον 2ο χώρο που έχεις το access point, μπορείς να το αφαιρέσεις προσωρινά και να βάλεις ένα Laptop (ethernet) και να μας πεις αν έχεις διακοπές ;

Δεν θα μπορώ να το παρακολουθήσω με το λαπτοπ... Οι διακοπές γίνονται σε ανύποπτο χρονο

Δημοσ.

Άρα δεν γνωρίζεις αν οι διακοπές οφείλονται στο powerline η στο devolo?

Με αυτό που σου είπα θα καταλάβεις εν μέρει αν οφείλεται το πρόβλημα στο devolo.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cger είπε

Άρα δεν γνωρίζεις αν οι διακοπές οφείλονται στο powerline η στο devolo?

Με αυτό που σου είπα θα καταλάβεις εν μέρει αν οφείλεται το πρόβλημα στο devolo.

Σωστό είναι αυτό που λες... Αλλά δεν είμαι συνεχώς στο λαπτοπ για να καταλάβω αν κάνει διακοπές... Το θέμα είναι πως δεν επανέρχεται άμα δεν το βγάλω και το ξαναβάλω εγώ στην πρίζα! Γενικά απ όταν άνοιξα το νήμα δεν έχει ξαναγίνει... Απλά έβγαλα την πρίζα του φωτιστικού από το πολυμπριζο..το οποίο το ανοίγω αρκετά σπάνια όμως! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...