babisskg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τέτοια ώρα , τέτοια λόγια ...... κι' αφού ανακάλυψα πως ο παλιός μου WD γέμισε , είναι ξεκάθαρο πως χρειάζομαι έναν καινούριο WD μάλλον σε 1 tb , οπότε αν γνωρίζετε κάτι για τους WD elements και τον WD passport μιλήστε ελεύθερα . Πάσα ενημέρωση δεκτή , δεν σκοτίζομαι για ταχύτητα μετάδοσης , αφού θα δουλεύει αποκλειστικά για την αποθήκευση των φωτογραφιών . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από babisskg
Dr_73 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί εξωτερικός ;;; Είναι πιο πιθανό να έχουν πτώσεις. Ένας εσωτερικός σε κουτί desktop pc είναι πιο ασφαλής. Έχω έναν wd red που θεωρούνται αξιόπιστοι . Για τις φωτογραφίες πάντα .
babisskg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Γιατί εξωτερικός ;;; Είναι πιο πιθανό να έχουν πτώσεις. Ένας εσωτερικός σε κουτί desktop pc είναι πιο ασφαλής. Έχω έναν wd red που θεωρούνται αξιόπιστοι . Για τις φωτογραφίες πάντα . Δεν έχω πλέον κουτί ......... είχα κάποτε ...........
Axelfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Έχω τον WD Passport 4TB. Ο πρώτος μου ήρθε χαλασμένος... Ο αντικαταστάτης που μου έστειλαν παίζει χωρίς πρόβλημα εδώ και δύο χρόνια. Με backup σε άλλο δίσκο πάντα για παν ενδεχόμενο... 1
hexdec Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Έχω 2 εξωτερικους Seagate 4TB ο ενας 3.5 ο άλλος 2.5 inch δουλεύουν άψογα σε Time Machine εδώ και πολλά χρόνια. Και WD passport έχω και με αυτούς δεν είχα πρόβλημα ποτε... 1
babisskg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Κοιτάς μόνο WD? Όχι απόλυτα , δεν με πειράζει να ακούσω εμπειρίες από την χρήση άλλης μάρκας .
stratigos24 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για οικονομικό (καλές αξιολογήσεις βλέπω συνολικά και σε sites του εξωτερικού) θα κοίταζα και αυτόν: https://www.skroutz.gr/s/14659850/Toshiba-Canvio-Basics-2018-1TB-Μαύρο.html?from=best_sellers_tag Και σε 2tb εδώ: https://www.skroutz.gr/s/14790532/Toshiba-Canvio-Basics-2018-2TB-Μαύρο.html Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από stratigos24
udroxoos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μπάμπη πάρε ότι πιο φτηνό βρεις στη χωρητικότητα που θες και μην μένεις τόσο στις μάρκες. Όλοι οι δίσκοι θα "χτυπήσουν" κάποια στιγμή και δεν γνωρίζεις ποτέ αν θα είναι αργά ή γρήγορα. Το σημαντικότερο όλων είναι να κρατάς backup. 1
babisskg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, udroxoos είπε Μπάμπη πάρε ότι πιο φτηνό βρεις στη χωρητικότητα που θες και μην μένεις τόσο στις μάρκες. Όλοι οι δίσκοι θα "χτυπήσουν" κάποια στιγμή και δεν γνωρίζεις ποτέ αν θα είναι αργά ή γρήγορα. Το σημαντικότερο όλων είναι να κρατάς backup. Έχεις κάμποσο δίκιο , επί της ουσίας τον WD τον αγόρασα κάπου στο 2008 αν θυμάμαι καλά και λειτουργεί ακόμη άψογα , ενώ στην ενότητα του αντίστοιχου hardware εδώ μέσα , όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια . Φυσικά πρέπει να πω πως δεν λειτουργούσε και πάρα πολύ , αφού έπαιρνε μπρος μόνο όταν χρειαζόταν να αδειάσω τις κάρτες . Εντάξει , δεν μιλάμε και για κανένα τρελό ποσό , 45 ευρωπαϊκά ζητάνε τώρα με τις εκπτώσεις για το μοντέλο elements με το 1 tb . Σκεφτόμουν να τον αδειάσω σε DVD και να συνεχίσω να τον δουλεύω , όμως έχουν περάσει αρκετά χρόνια και σκέφτομαι την περίπτωση που μπορεί να αστοχήσει . Υπάρχει και ένας της Toshiba , όμως αναφέρεται σαν μοντέλο του 2018 , ενώ η διαφορά τιμής είναι της τάξεως των 2 με 3 ευρώ , κάτι που δεν αξίζει να συζητηθεί . Πάω να δώσω παραγγελία για τον WD διότι αρκετά το κούρασα το θέμα .
Dr_73 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Τσέκαρε την υγεία του με κάποιο σχετικό πρόγραμμα. Κανείς σκληρός δεν πεθαίνει αν έχει καλή υγεία. Στους εξωτερικούς βέβαια υπάρχει ο επιπλέον κίνδυνος της πτώσης. Αλλά αν τον έχεις κάπου σταθερά και δεν πηγαίνει βόλτες, μικραίνει πολύ. Τα δισκάκια dvd εφόσον είναι αξιόπιστης μάρκας και μπουν σε ντουλάπι , είναι πιο σίγουρα, σε κάθε περίπτωση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα