Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη :D
Πήγαινα με την λογική του 10100 που προ υπήρχε , και τον δίσκο τον γύρισα σε απλό sata όπως υπέδειξε ένα παλικάρι λίγο πιο πάνω. Όχι ότι έτσι θα καταλήξω σώνει κ καλά απλά είπα να το ψάξω κ προς εκείνη τη λογική.
Anyway σε αφήνω στο έργο σου θα επανέλθω κ εγώ πιο μετά. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την προσπάθεια

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiatsek είπε

Συγνώμη :D
Πήγαινα με την λογική του 10100 που προ υπήρχε , και τον δίσκο τον γύρισα σε απλό sata όπως υπέδειξε ένα παλικάρι λίγο πιο πάνω. Όχι ότι έτσι θα καταλήξω σώνει κ καλά απλά είπα να το ψάξω κ προς εκείνη τη λογική.
Anyway σε αφήνω στο έργο σου θα επανέλ΄θω κ εγώ πιο μετά. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την προσπάθεια

Mη φευγεις περιμενε.......και μη ζητας συγγνωμη δεν σε μαλωσε κανεις.

Το συνολο ειναι χωρις καρτα γραφικων.

priveshop.

2097014536_Screenshot_2021-02-20PriveShopgr.png.7037aad91ffc4d9de84422897efa6710.png

• Like 2
Δημοσ.

Α κάτσε γιατί δεν το γνώριζα. Είδα ότι η μητρική λέει Supports DDR4 2933 / 2800 / 2666 / 2400 / 2133 , εμείς μπορούμε να τις δώσουμε 3200 και να την δει ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, yiatsek είπε

Α κάτσε γιατί δεν το γνώριζα. Είδα ότι η μητρική λέει Supports DDR4 2933 / 2800 / 2666 / 2400 / 2133 , εμείς μπορούμε να τις δώσουμε 3200 και να την δει ?

Δεν θα τρεξουν 3200, αλλα 2666 που υποστηριζει η mobo για τον 10100f.Στην τιμη ομως ειναι πιο φθηνες απο 2666, οποτε γιατι να μην δεις 3200...Μπορει να τις χρησιμοποιησεις στο full σε καποιο μελλοντικο project ισως. 

Επεξ/σία από niko13
  • Like 4
Δημοσ.

Μάλλον εδώ καταλήγουμε λοιπόν . Στην λίστα του JDROGAS

και βάζουμε κ μια https://www.skroutz.gr/s/11975707/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-Low-Profile-GV-N1030D5-2GL.html

με άμεση διαθεσιμότητα στα 110 περίπου αφού από ότι βλέπω το priveshop δεν έχει διαθέσιμες. Συμφωνούμε για την κάρτα?
Πρέπει να σας κούρασα αρκετά σήμερα , αλλά κ εγώ αφοσιώθηκα σχεδόν όλο το απόγευμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, yiatsek είπε

Μάλλον εδώ καταλήγουμε λοιπόν . Στην λίστα του JDROGAS

και βάζουμε κ μια https://www.skroutz.gr/s/11975707/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-Low-Profile-GV-N1030D5-2GL.html

με άμεση διαθεσιμότητα στα 110 περίπου αφού από ότι βλέπω το priveshop δεν έχει διαθέσιμες. Συμφωνούμε για την κάρτα?
Πρέπει να σας κούρασα αρκετά σήμερα , αλλά κ εγώ αφοσιώθηκα σχεδόν όλο το απόγευμα

Δες κ αυτη αν δεν βρισκεις κατω απο 110 κ ετοιμοπαραδοτη https://www.e-shop.gr/vga-msi-geforcegt10302gh-lp-oc2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.514676

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δες και e-shop

Eνα fan πρεγκατεστημενο εχει πισω θα παρεις κι εναν για μπροστα 120αρη.

660556866_Screenshot_2021-02-20E-shopgr.png.f373f8b0c26072991db801d923e0d5f8.png

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 2
Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά , σπέσιαλ ευχαριστώ!
Καλά το τι χαρά θα κάνουν τα παιδιά(πατέρας γιος) δεν το συζητώ και να σας πω την αλήθεια κουβαλάω λίγη τρέλα και μόλις μου είπε ότι γιορτάζει λέω καλά θα σε φτιάξω. Δεν ξέρει τίποτα ότι θα βάλλω κ εγώ. Οπότε θα τους τρελάνουμε όλοι μαζί! ;)

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν το pc ετοιμάστηκε σε χρόνο dt το έχω παραλάβει από την προηγούμενη βδομάδα κτλπ. Σήμερα θα το παραλάβει ο πατέρας του γιατί τα γενέθλια είναι αύριο. 
Κατόπιν όμως συζήτησης μαζί του έμαθα ότι έχουνε μια nec lcd72vm-bk οθόνη 17άρα. Και μάλιστα δεν έχει hdmi ή vga οπότε θα χρειαστεί και μετατροπέα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θέλω να σας ρωτήσω τι ιδέες έχετε να προτείνεται για μελλοντική αναβάθμιση οθόνης. Ώστε να ενημερώσω αναλόγως και όποτε μπορέσουν να κινηθούν. 
Σας ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι εξαιρετικός. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Του έστειλα ήδη μήνυμα , οπότε όταν με το καλό μαζέψει τα λεφτά να κινηθεί στην αγορά. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, yiatsek είπε

Λοιπόν το pc ετοιμάστηκε σε χρόνο dt το έχω παραλάβει από την προηγούμενη βδομάδα κτλπ. Σήμερα θα το παραλάβει ο πατέρας του γιατί τα γενέθλια είναι αύριο. 
Κατόπιν όμως συζήτησης μαζί του έμαθα ότι έχουνε μια nec lcd72vm-bk οθόνη 17άρα. Και μάλιστα δεν έχει hdmi ή vga οπότε θα χρειαστεί και μετατροπέα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θέλω να σας ρωτήσω τι ιδέες έχετε να προτείνεται για μελλοντική αναβάθμιση οθόνης. Ώστε να ενημερώσω αναλόγως και όποτε μπορέσουν να κινηθούν. 
Σας ευχαριστώ

Θα μπορούσε προσωρινά να μπει το pc στην tv αν υπάρχει

Επεξ/σία από Nik1239
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...