Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στον υπολογιστή μου, πήρα τον Ryzen 5 3600, την MSI B450M Mortar Max και G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4-3600MHz

Δεν ξέρω όμως πια κάρτα γραφικών να αγοράσω ειδικά τώρα που οι τιμές είναι αυξημένες καμία πρόταση;

ΥΓ. Μπορείτε να μου πείτε και κάρτες για αγορά στο μέλλον που θα έχουν φτιάξει οι τιμές!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fasolakhs είπε

ΥΓ. Μπορείτε να μου πείτε και κάρτες για αγορά στο μέλλον που θα έχουν φτιάξει οι τιμές!

Όταν θα έχουν φτιάξει οι τιμές θα έχουν βγει και νέες κάρτες. Τα λέμε τότε!

Δημοσ.

Βρε Τέρης Α. δεν πέρασες από Δελφούς σήμερα; Προλάβαίνει εώς τις 18.00 που πιάνει η απαγόρευση 😁

Πραγματικά κανείς δε θα μπορούσε να σου δώσει απάντηση .Κανείς δεν γνωρίζει πότε, γιατί και τι θα γίνεται τότε. Βλέπεις είναι πολυπαραγωντικό το θέμα και όχι τόσο απλό.

Ερώτηση: Με τον 3600 τι έχεις; Ψάχνεις κάρτα για να μπορείς να δεις; Με αυτά που παίζουν στην αγορά, gt710 μόνο για οτι πιο οικονομικό και ίσα για να έχεις εικόνα, gt 1030/ddr5/2gb  για να  μπορείς να ψιλοπαίξεις, έστω με πολλές υποχωρήσεις. Από εκεί και πάνω αρχίζει το "δάγκωμα".

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις σε queue, η EVGA πουλάει απευθείας σε νορμαλ τιμή (3060 :€339 https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=12G-P5-3657-KR ).

Το κακό όμως είναι ότι δε στέλνει από Ευρώπη όπως παλιά αλλά από TAIWAN και δεν ξέρω τι θα γίνει με το τελωνείο (πάνω από τα €150 είναι άγνωστο τι μπορεί να πληρώσεις επιπλέον). Οι τιμές που παίζουν εδώ βέβαια, είναι εκτός πλανήτη... Αν πας για κάτι ακριβό μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Αν τελικά το δοκιμάσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό τον κωδικό για μια μικρή έκπτωση

Associate Code: PMFKMPYGBIMZN1D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το evga eu δεν έχει τελωνείο ακόμα κι αν τα προϊόντα έρχονται από Κίνα, Ταϊβάν, τουλάχιστον έτσι έχουν γράψει συμφορουμίτες που έχουν αγοράσει. Ενδέχεται ο αγοραστής να πρέπει να βγάλει ένα χαρτί για το οποίο τον ειδοποιεί σχετικά η μεταφορική. Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης είμαι σε notification list από αρχές Νοέμβρη για 3080, 3070 ακόμα δεν έχω κάποια ειδοποίηση. 

Καλύτερα να ανοίγονται τέτοια θέματα για να φαίνεται ότι είναι άστοχη η αγορά πλατφόρμας για gaming αν δεν έχει εξασφαλιστεί η κάρτα γραφικών πρώτα. 

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101
  • Like 4
Δημοσ.
21 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Το evga eu δεν έχει τελωνείο ακόμα κι αν τα προϊόντα έρχονται από Κίνα, Ταϊβάν, τουλάχιστον έτσι έχουν γράψει συμφορουμίτες που έχουν αγοράσει. Ενδέχεται ο αγοραστής να πρέπει να βγάλει ένα χαρτί για το οποίο τον ειδοποιεί σχετικά η μεταφορική. Σχετικά με τον χρόνο παράδοσης είμαι σε notification list από αρχές Νοέμβρη για 3080, 3070 ακόμα δεν έχω κάποια ειδοποίηση. 

Καλύτερα να ανοίγονται τέτοια θέματα για να φαίνεται ότι είναι άστοχη η αγορά πλατφόρμας για gaming αν δεν έχει εξασφαλιστεί η κάρτα γραφικών πρώτα. 

εμένα που απάντησαν ότι αναγράφεται ο ΦΠΑ οπότε "μάλλον" δε θα υπάρχει θέμα. αλλά δεν ήταν απόλυτα σίγουροι. για την ακρίβεια είπαν:

"Current VAT in Greece will be on the invoice, therefore usually no customs charge will come on top, however there could be differences in your country."

γι'αυτό και τελικά είπα να πάω σε κάτι πιο φθηνο. αν υπάρχει κάποιος που πήρε από evga απευθείας θα μας διαφώτιζε. που είδες αυτούς που περιγράφεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mtgkoz είπε

αν υπάρχει κάποιος που πήρε από evga απευθείας θα μας διαφώτιζε. που είδες αυτούς που περιγράφεις?

Στο insomnia το έχω διαβάσει, στο section των καρτών γραφικών αλλά νήμα δεν θυμάμαι.

Δεν ήταν μόνο ένας, δυό τρείς περιπτώσεις θυμάμαι.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...