Dr_Pepper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Εχω δει τόσες πολλες ταινίες στην ζωή μου που μου απέδωσε ένα ξεχωριστό skill μπορώ να καταλάβω μια ταινία απο λίγα δευτερόλεπτα του trailler της Φθηνή, καμία σχέση με τις προηγούμενες, αλλοιώνει την ιστορία ξεπέτα που λέμε και στο χωριό μου. 1
rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, PantelisPt είπε Το tekken το είχε κάνει πολύ καλύτερα... Σε λίγο θα μας πεις ότι και το Dragon Ball ήταν ταινιάρα...! Μέχρι και οι παλιές ταινίες του Mortal Kombat είναι πολύ καλύτερες από το Tekken. Οπότε φαντάσου. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από rafinos 4
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rafinos είπε Μέχρι και οι παλιές ταινίες του Mortal Kombat είναι με τεράστια διαφορά καλύτερες από το Tekken. Γιατί τι είχαν οι παλιότερες ταινίες του Mortal Kombat? Καλό σχετικά budget Καλούς σχετικά ηθοποιούς Καλό σενάριο σε σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού και την κάνανε με βάση πληροφοριών τους αυτό!!!!!!! Σήμερα μετά απο αλλεπάλληλες επιτυχίες των τιτλων του Mortal Kombat (που δείχνει ότι υπάρχει κοινό και άρα λόγος επένδυσης) Με την ιστορία αλλά και τους χαρακτήρες (διαμέσου των υψηλής ποιότητας κλιπ στα παιχνίδια ) εμπλουτισμένους με μύθους και λεπτομέρειες βγάζουν αυτή την ξεπέτα όπου δυο 60χρονοι λένε i am sub zerrooo Κάκηστα και ι αμ σκορπιον ΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρ και τρώει ξύλο ο subzero o αρχηγός.. (επειδή ο τύπος στο σενάριο που η μόνη ενασχόληση του με το mortal kombat ήταν 10 λεπτά google θυμάται πιο έντονα την φράση των τελευταίων τίτλων "get over here" του scorpion και άρα εκει θα δώσει focus ) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Dr_Pepper 2 1
rafinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Γιατί τι είχαν οι παλιότερες ταινίες του Mortal Kombat? Καλό σχετικά budget Καλούς σχετικά ηθοποιούς Καλό σενάριο σε σχέση με την ιστορία του παιχνιδιού και την κάνανε με βάση πληροφοριών τους αυτό!!!!!!! Σήμερα μετά απο αλλεπάλληλες επιτυχίες των τιτλων του Mortal Kombat (που δείχνει ότι υπάρχει κοινό και άρα λόγος επένδυσης) Με την ιστορία αλλά και τους χαρακτήρες (διαμέσου των υψηλής ποιότητας κλιπ στα παιχνίδια ) εμπλουτισμένους με μύθους και λεπτομέρειες βγάζουν αυτή την ξεπέτα όπου δυο 60χρονοι λένε i am sub zerrooo Κάκηστα και ι αμ σκορπιον ΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρ και τρώει ξύλο ο subzero o αρχηγός.. (επειδή ο τύπος στο σενάριο που η μόνη ενασχόληση του με το mortal kombat ήταν 10 λεπτά google θυμάται πιο έντονα την φράση των τελευταίων τίτλων "get over here" του scorpion και άρα εκει θα δώσει focus ) Βασικά μάλλον έχεις δίκαιο! Απλά επειδή δεν είναι και ταινίες ορόσημο απλά έκανα την σύγκριση.
jerry banana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Η ταινία φαίνεται απολαυστική το μόνο που με αγχώνει είναι εαν θα μπορέσω να την ευχαριστηθώ στις αίθουσες γιατί δεν επικροτώ την πειρατεία. 1 1
panther_512 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, billstamaniac είπε Περιμένουμε και Μετά από το έπος που ήταν το πρώτο Street fighter, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε η οποιαδήποτε νέα ταινία να το ξεπεράσει. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Delete me. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Vassilis_24 1
stasa76 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Το τρειλερ δεν με έπεισε....... Μπορεί κάποιος με επιχειρηματολογία και χωρίς ουγκα-ουγκα να μου βρει κατι στραβο με αυτήν την εκδοχή του mortal kombat , την οποία θεωρώ μια από τις καλύτερες ταινίες που δεν εγινα ποτέ ;;; 3
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 To καλύτερο μόρταλ κόμπατ όλων των εποχών ήταν η καταπληκτική σειρά! 3 1
Levi_Ackerman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, stasa76 είπε Το τρειλερ δεν με έπεισε....... Μπορεί κάποιος με επιχειρηματολογία και χωρίς ουγκα-ουγκα να μου βρει κατι στραβο με αυτήν την εκδοχή του mortal kombat , την οποία θεωρώ μια από τις καλύτερες ταινίες που δεν εγινα ποτέ ;;; θυμαμαι ποσο hype ειχα μετα απο αυτο το ας πουμε trailer. Κριμα πραγματικα που δεν προχωρησε. Παντως το καινουριο δεν φαινεται ασχημο, πολυ πιο κοντα σε Mortal Kombat σε σχεση με οτι εχω δει μεχρι σημερα σε σειρες και ταινιες.
spartan29gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μερικοι ακομα χαρακτηρες που ηταν μεσα στο trailer αλλα περασαν αστραπιαια Reptile,smoke ,και noob saibot
kat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 θελω να βλεπω μυαλα να βγαινουν απο κρανια!😄😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα