doctorized Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω να κάνω φορματ στο σκληρό μου δίσκο (Samsung 850 Evo 500GB) αλλά πρώτα θέλω να κρατήσω ένα backup από το οποίο θα μπορώ να παίρνω αρχεία αν χρειαστεί. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει; Έχω το Acronis true image αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω το backup που φτιάχνει και να πάρω μεμονωμένα αρχεία από μέσα. Καμία ιδέα;
australis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν εγκαταστήσεις το acronis τότε ναι, μπορείς να κάνεις mount το .tib (backup) αρχείο και να το βλέπεις σαν drive αποδίδοντας του κανονικά ένα γράμμα. Αφού το έχεις ήδη εγκατεστημένο μπορείς και τώρα να ψάξεις για την επιλογή mount. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από australis
doctorized Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 4:29 ΠΜ, australis είπε Αν εγκαταστήσεις το acronis τότε ναι, μπορείς να κάνεις mount το .tib (backup) αρχείο και να το βλέπεις σαν drive αποδίδοντας του κανονικά ένα γράμμα. Αφού το έχεις ήδη εγκατεστημένο μπορείς και τώρα να ψάξεις για την επιλογή mount. Είχα cd από την έκδοση 2012 οπότε είπα να κατεβάσω την τελευταία έκδοση. Τι το ήθελα; Κατέβασα την έκδοση 2021 και έφτιαξα το backup, επιτυχώς όπως ανέφερε η εφαρμογή. H όλη διαδικασία έγινε σε δεύτερο υπολογιστή. Έκανα διάφορα με το δίσκο από τον οποίο φτιάχτηκε το backup και μετά αποφάσισα να επαναφέρω το backup. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιτυχώς και μία ματιά που έριξα στον υπολογιστή που ήταν ο δίσκος, έδειξε ότι τα αρχεία ήταν εκεί. Βάζω το δίσκο ξανά στον πρώτο υπολογιστή που ανήκει και πάω να μπουτάρω. Στην οθόνη εμφανίζεται η αρχική οθόνη της μητρικής και μετά αντί να δω το logo των Windows 10, βλέπω αυτό που επισυνάπτω. Αν πω καμιά κουβέντα για τη μάνα τους θα φταίω εγώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα