Staf1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Εχω μια βαρκα κ μια μηχανη που μας την εδωσαν πριν 25 χρονια αλλα δεν ειχε χαρτια. Χαθηκαν. Δεν εχει μπει ποτε στην θαλασσα ουτε κ η μηχανη της. Πηγα σε εναν κ μου εφτιαξε ενα χαρτι ιδιοκατασκευης κ ελεγθηκε. Τα πηγα τα χαρτια στο λιμεναρχειο μαζι με το τιμολογιο της μηχανης κ ηταν γραμμενο του 2004.τι να κανω απο δω κ περα? Κορυφή Takis Karagiannis
Bitbit Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 την ρίχνεις στη θάλασσα και πας για ψάρεμα
SilentVoice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 20 ώρες πριν, Staf1 είπε Εχω μια βαρκα κ μια μηχανη που μας την εδωσαν πριν 25 χρονια αλλα δεν ειχε χαρτια. Χαθηκαν. Δεν εχει μπει ποτε στην θαλασσα ουτε κ η μηχανη της. Πηγα σε εναν κ μου εφτιαξε ενα χαρτι ιδιοκατασκευης κ ελεγθηκε. Τα πηγα τα χαρτια στο λιμεναρχειο μαζι με το τιμολογιο της μηχανης κ ηταν γραμμενο του 2004.τι να κανω απο δω κ περα? Κορυφή Takis Karagiannis Κανονικά νομίζω πρέπει να βγάλεις και άδεια αλιείας από το λιμεναρχείο αν ψαρευεις ερασιτεχνικά. Χρειάζεται επίσης να έχεις και κάποια συγκεκριμένα πράγματα στην βάρκα (βεγγαλικά, ράδιο, μαχαίρι, σωσίβιο κλπ)
Staf1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι κολλησα στο τιμολογιο αυτου που μου το πασαρε. Το θεμα ειναι οτι εχω μονο το χαρτι αξιοπλοιας της βαρκας. Ο αλλος μου πασαρε τιμολογιο του 2004.κ εχω μπλεξει. Τι να κανω
stathisp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Πηγα σε εναν κ μου εφτιαξε ενα χαρτι ιδιοκατασκευης κ ελεγθηκε Από το λιμεναρχείο; Γιατί αν ελέγχθηκε από το λιμεναρχείο και είναι εντάξει θα έπαιρνες άδεια εκτέλεσης πλόων. 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Κανονικά νομίζω πρέπει να βγάλεις και άδεια αλιείας Για ερασιτεχνική χρήση δε χρειάζεται (έχει καταργηθεί). Αν τα χαρτιά σου είναι εντάξει θα πάρεις από το λιμεναρχείο άδεια εκτέλεσης πλόων που ισχύει αν θυμάμαι καλά 5 ή 7 χρόνια. 3 λεπτά πριν, Staf1 είπε Ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι κολλησα στο τιμολογιο αυτου που μου το πασαρε Τιμολόγιο για τη βάρκα ή για τη μηχανή; Αν είναι για τη βάρκα όντως έμπλεξες γιατί πρέπει να αποδείξεις ότι είναι δική σου.
SilentVoice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Πόσα μέτρα είναι η βάρκα; νομίζω πρέπει να την δηλώσεις και στην εφορία από κάποια μέτρα και πάνω.
Joshua21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Staf1 είπε Ναι αλλα το προβλημα ειναι οτι κολλησα στο τιμολογιο αυτου που μου το πασαρε. Το θεμα ειναι οτι εχω μονο το χαρτι αξιοπλοιας της βαρκας. Ο αλλος μου πασαρε τιμολογιο του 2004.κ εχω μπλεξει. Τι να κανω Για αρχή προσπάθησε να περιγράψεις το πρόβλημα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάζει νόημα, αλλιώς κανένας δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Πάντως για να μπορέσεις να βγάλεις άδεια πλόων τα βασικότερα χαρτιά που χρειάζεσαι είναι τιμολόγιο αγοράς για σκάφος και τιμολόγιο αγοράς για κινητήρα. Στην περίπτωση που τα τιμολόγια δεν είναι στο όνομα σου χρειάζεσαι ιδιωτικά συμφωνητικά αγοραπωλησίας από το όνομα που γράφουν τα τιμολόγια στο δικό σου, με γνήσια υπογραφής και χαρτοσήμανση από την εφορία. 1
Staf1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δεν εγινα κατανοητος.... Συγνωμη.... Κοιταξτε.... Ειχα μια βαρκα που μου την εδωσαν πριν 25 χρονια. Για την ακριβεια στον πατερα μου. Δεν εχει μπει ποτε στην θαλασσα εγω ηθελα να την νομιμοποιησω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει βαρκες κ μου ειπε οτι μπορει. Οκ μου εφτιαξε το χαρτι οτι την εκανα ιδιοκατασκευη κ ο ναυπηγος μου εδωσε το χαρτι αξιοπλοιας. Κ γραφει κ την μηχανη μεσα. Το τιμολογιο κ καλα που πληρωσα το Φ. Π. Α εγραφε οτι ειναι του 2004. Χωρις να το ελεγξω. Λαθος μου. Αλλα εγινε. Πηγα στο λιμεναρχειο κ το εψαξαν κ η σφραγιδα που εχει μπει μαλλον ηταν πλαστη. Διοτι με πηρε αυτος με την σφραγιδα κ μου ειπε οτι δεν εχει αντιγραφο. Τεσπα. Ο αλλος μου μασαει τα λογια. Εχω βαλει δικηγορο κ θα παω νομικα. Καλα κανω? Ουτε μου λεει που το βρηκε ουτε τιποτα.... Παντως κ τα δυο τα εψαξα κ ειναι καθαρα
Staf1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Staf1 είπε Δεν εγινα κατανοητος.... Συγνωμη.... Κοιταξτε.... Ειχα μια βαρκα που μου την εδωσαν πριν 25 χρονια. Για την ακριβεια στον πατερα μου. Δεν εχει μπει ποτε στην θαλασσα εγω ηθελα να την νομιμοποιησω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει βαρκες κ μου ειπε οτι μπορει. Οκ μου εφτιαξε το χαρτι οτι την εκανα ιδιοκατασκευη κ ο ναυπηγος μου εδωσε το χαρτι αξιοπλοιας. Κ γραφει κ την μηχανη μεσα. Το τιμολογιο κ καλα που πληρωσα το Φ. Π. Α εγραφε οτι ειναι του 2004. Χωρις να το ελεγξω. Λαθος μου. Αλλα εγινε. Πηγα στο λιμεναρχειο κ το εψαξαν κ η σφραγιδα που εχει μπει μαλλον ηταν πλαστη. Διοτι με πηρε αυτος με την σφραγιδα κ μου ειπε οτι δεν εχει αντιγραφο. Τεσπα. Ο αλλος μου μασαει τα λογια. Εχω βαλει δικηγορο κ θα παω νομικα. Καλα κανω? Ουτε μου λεει που το βρηκε ουτε τιποτα.... Παντως κ τα δυο τα εψαξα κ ειναι καθαρα Τα χαρτια εχουν χαθει πριν 25 χρονια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Staf1 είπε Δεν εγινα κατανοητος.... Συγνωμη.... Κοιταξτε.... Ειχα μια βαρκα που μου την εδωσαν πριν 25 χρονια. Για την ακριβεια στον πατερα μου. Δεν εχει μπει ποτε στην θαλασσα εγω ηθελα να την νομιμοποιησω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει βαρκες κ μου ειπε οτι μπορει. Οκ μου εφτιαξε το χαρτι οτι την εκανα ιδιοκατασκευη κ ο ναυπηγος μου εδωσε το χαρτι αξιοπλοιας. Κ γραφει κ την μηχανη μεσα. Το τιμολογιο κ καλα που πληρωσα το Φ. Π. Α εγραφε οτι ειναι του 2004. Χωρις να το ελεγξω. Λαθος μου. Αλλα εγινε. Πηγα στο λιμεναρχειο κ το εψαξαν κ η σφραγιδα που εχει μπει μαλλον ηταν πλαστη. Διοτι με πηρε αυτος με την σφραγιδα κ μου ειπε οτι δεν εχει αντιγραφο. Τεσπα. Ο αλλος μου μασαει τα λογια. Εχω βαλει δικηγορο κ θα παω νομικα. Καλα κανω? Ουτε μου λεει που το βρηκε ουτε τιποτα.... Παντως κ τα δυο τα εψαξα κ ειναι καθαρα Από τη στιγμή που έβαλες δικηγόρο τι παραπάνω περιμένεις να σου πούνε άγνωστοι σε ένα φόρουμ?
kage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εφόσον δεν είχε διακριτικά ίσως να έπρεπε να πας σαν ΛΕΜΒΟΛΟΓΗΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟΛΩΛΟΤΟΣ Δηλ.θες να βάλεις δικηγόρο σε έναν π σου βρήκε χαρτιά από μια παρόμοια ότι σε ξεγέλασε?σε τι?έβαλες αυτογκόλ μόνος σου στο λιμεναρχείο?τους είπες είναι 25ετων αλλά το χαρτί του είναι 17ετων?οκ γέλασαν γιατί δεν προχωρήσες την διαδικασια? 25ετων μηχανή +βάρκα(λογικά ξύλινη) τι ακριβώς θα δουλεύει σε αυτα ώστε να έχει νόημα? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από kage
Staf1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Ειναι πολυεστερικη κ γω ηθελα να την νομιμοποιησω. Το τιμολογιο πρεπει να ειναι πλαστο με σφραγιδα αλλουνου ο οποιος με πηρε κ τηλ κ με ρωτησε που το βρηκα κ οτι δεν εχει αντιγραφο. Μαλλον με κοροιδεψε γιατι δεν μ λεει τι εχει παιχτει. Η βαρκα ειναι τρικαρινη αβυθιστη κ η μηχανη mariner 28 της yamaha. Η γνωμη σου ποια ειναι? Πως μπορω να κινηθω.?το χαρτι αξιοπλοιας το εχω. Κ καλα οτι την εκανα ιδιοκατασκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα