Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είτε βάλετε τα 2x6 όπως τα δίνει το τροφοδοτικό πάνω στη κάρτα, είτε τα κάνετε 2x8, το ίδιο πράγμα είναι. Οι επαφές στη κάρτα είναι ενωμένες μεταξύ τους, απλά ο αντάπτορας δίνει τη ψευδαίσθηση ότι είμαστε καλυμμένοι από συνδεσμολογία.

Περισσότερα από την εμπειρία μου εδώ:

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θα σου ξανα πουμε οτι για ΕΝΑ 8pin καλωδιο θες ΔΥΟ 6πιν απο ανταπτορα. Το 6πινο ΔΕΝ μπορεις να το κανεις 8πινο. Αλλαξε τροφοδοτικο

Αυτο προυποθετει οτι εχεις συνολικα 4χ 6πιν για την καρτα σου

https://www.skroutz.gr/s/23960415/Nedis-8-Pin-EPS-male-2x-6-Pin-PCIE-female-Cable-0-15m-CCGP74415VA015.html

Όχι ρε φίλε, όχι. Και μην γράφετε με τέτοια σιγουριά.

Ίδιες γραμμές 12 βολτ έχουν. 

Ειδικά κάτι καλώδια που έχουν δυο 8πινα στην σειρά, είναι για γέλια. Ίδια μεταφορική ικανότητα με ένα 6πινο (ίδιου πάχους, που σχεδόν όλα τα τυπικά είναι 18άρια) έχουν.

Δεν φταίει ο αντάπτορας, κάτι άλλο στράβωσε.

Εγώ δουλεύω κάρτα με μολεξ σε 6πιν, σε σπλιτερ με 2 6πινα. Τροφοδοτικό Seasonic που μια χαρά τα σηκώνει αλλά γιατί είναι ΟΕΜ δεν είχε καλώδια.

Οι κάρτες χαζές είναι, το ρεύμα θέλουν να δουν πάνω. Ας είναι απο ότι να ναι.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ειδικά κάτι καλώδια που έχουν δυο 8πινα στην σειρά, είναι για γέλια. Ίδια μεταφορική ικανότητα με ένα 6πινο (ίδιου πάχους, που σχεδόν όλα τα τυπικά είναι 18άρια) έχουν.

Εγώ δουλεύω κάρτα με μολεξ σε 6πιν, σε σπλιτερ με 2 6πινα. Τροφοδοτικό Seasonic που μια χαρά τα σηκώνει αλλά γιατί είναι ΟΕΜ δεν είχε καλώδια.

Με εσωσες, 2 σελιδες εγραψα και με το ζορι προσπαθουσα να παραμεινω ηρεμος. 😅

Ps: λιγα ειπες..βαλε κατι ακομα! 

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

ΑΝ μιλουσαμε για καρτα που να θελει <225 watt, πασο. Η 390 δεν ειναι μια απο αυτες παντως

Δημοσ.
19 ώρες πριν, SabotazNic είπε

ΑΝ μιλουσαμε για καρτα που να θελει <225 watt, πασο. Η 390 δεν ειναι μια απο αυτες παντως

https://www.multicable.com/resources/reference-data/current-carrying-capacity-of-copper-conductors/

Ας πούμε την πιο φθηνή λύση σε μόνωση, ένα καλώδιο 18 AWG, μπορεί να μεταφέρει 15Α. Εγώ σου λέω 10Α, δουλεύεις στο 66%.
Ένα 6-pin έχει 3 καλώδια, άρα 30Α. 30Αx12V μας κάνουν 360watt.

Ε την έχει άνετα την 390, μην λέμε υπερβολές. Καταλαβαίνω οτι θες να είναι ασφαλή, αλλά είναι απλά υπερβολικά.

• Like 2
Δημοσ.

Sheogorath δεν εχεις αδικο αλλα αν ειναι κανα τροφοδοτικο αμφισβητουμενης ποιοτητας δε θα το εκανα αυτο.

Τεχνικα ναι και το 6πινο μπορει να δωσει οσα το 8πινο.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...