mariza93 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Έχω το HP Pavilion dv6 - 6b14ev από το 2012, το οποίο το πήρα κυρίως για σχεδιαστικά προγράμματα κλπ. Του είχα κάνει αναβάθμιση στη RAM (πήρα μια έξτρα συν την εργοστασιακή). Τώρα θέλω να αλλάξω τον σκληρό που είχε εργοστασιακά και να βάλω έναν SSD για να τρέχει πιο γρήγορα. Έχετε κάποιον να μου προτείνετε? Μέχρι 100€, μην ξεφύγουμε πολύ! Επίσης τι άλλη αναβάθμιση μπορώ να του κάνω σχετικά οικονομικά?
Gatilaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μεγιστο παιρνει 8gb ram,εαν δεν εισαι ηδη εκει απο θεμα μνημης ανεβασε το,ssd κοιταξε σε samsung σειρες evo sata οχι m2 και crucial MX500 αναλογα το budget που θελεις να διαθεσεις επιλεγεις ειναι και οι 2 απο τις καλυτερες επιλογες.Με καθε επιφυλαξη παντως σε σχεδιαστικα προγραμματα οτι και να το κανεις θα τα βρισκει λιγο σκουρα αλλα εαν δεν υπαρχει περιπτωση για κατι νεοτερο φτασε τη ram στο μεγιστο,ssd,και καθαρισε οσο μπορεις τα win απο πραγματα που τρεχουν και τραβανε πορους ασκοπα. 1
JDROGAS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ο δισκος ειναι αυτος που βλεπω στα χαρακτηριστικα (5400rpm) με τον ssd θα δεις μεγαλη διαφορα. Τι επεξεργαστη φοραει; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από JDROGAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα