Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Καλησπερα σας μπορω να προσθεσω συνδικαιουχο σε λογαριασμο μισθοδοσιας χωρις να ειμαι εγω παρων?

δεν νομίζω να γίνεται αυτό (ίσως να γίνεται αν εκδώσεις υπεύθυνη δήλωση/εξουσιοδότηση από το gov.gr προς το άτομο που θα μπει συν δικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Καλησπερα σας μπορω να προσθεσω συνδικαιουχο σε λογαριασμο μισθοδοσιας χωρις να ειμαι εγω παρων?

Οχι, θέλει υποχρεωτική παρουσία και των δύο. Αν δεν μπορείς εσυ, τότε μόνο με Πληρεξουσιο (οχι απλή εξουσιοδότηση) το οποίο κοστίζει στον συμβολαιογράφο.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 19/2/2021 στις 2:57 ΜΜ, SilentVoice είπε

Οχι, θέλει υποχρεωτική παρουσία και των δύο. Αν δεν μπορείς εσυ, τότε μόνο με Πληρεξουσιο (οχι απλή εξουσιοδότηση) το οποίο κοστίζει στον συμβολαιογράφο.

Εισαι σιγουρος οτι γινεται να προσθεσω συνδικαιουχο σε μισθοδοσιας λογαριασμο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εισαι σιγουρος οτι γινεται να προσθεσω συνδικαιουχο σε μισθοδοσιας λογαριασμο;

και γιατί να μη γίνεται; εγώ είμαι συνδικαιούχος σε 2 λογαρισμούς συνταξιούχων. Και το περίεργο είναι ότι στον ένα με βάλανε χωρίς να το ξέρω. Μπήκα στο ebanking και εκεί που είχα 2 λογαριασμούς δικούς μου, βλέπω και 3ο με χρήματα μέσα

Δημοσ.

Καλησπέρα , εγώ έχω ακριβως την αντίθετη ερώτηση απο αυτή του TS : Πως καταργώ τον συνδικαιουχο απο λογαριασμό τραπέζης με 1ο όνομα εμενα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε

Καλησπέρα , εγώ έχω ακριβως την αντίθετη ερώτηση απο αυτή του TS : Πως καταργώ τον συνδικαιουχο απο λογαριασμό τραπέζης με 1ο όνομα εμενα?

Μονο αν το θελει κι αυτος .Αλλη λυση ειναι να παρεις οτι εχει ο λογαριασμος και να ανοιξεις αλλον

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μονο αν το θελει κι αυτος .Αλλη λυση ειναι να παρεις οτι εχει ο λογαριασμος και να ανοιξεις αλλον

Οπως  πίστευα δηλαδή , ευχαριστώ πολυ :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...