Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/2/2021 στις 2:18 ΜΜ, Bitbit είπε

εγώ στο δικό μου είχα αλλάξει και το ηχοσύστημα. Τι λέτε να δείχνει αυτό;

..ότι είσαι κάγκουρας.Καλώς ήλθες στο κλαμπ.

και δεν χρειάζεται να αρχίσουν οι απολογίες του στιλ «όχι ρε φίλε δεν είμαι από αυτούς που περνάνε από τις καφετέριες και τρίζουν τα τζάμια»!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

..ότι είσαι κάγκουρας.Καλώς ήλθες στο κλαμπ.

και δεν χρειάζεται να αρχίσουν οι απολογίες του στιλ «όχι ρε φίλε δεν είμαι από αυτούς που περνάνε από τις καφετέριες και τρίζουν τα τζάμια»!

Ωπα!! Συναδελφος με σταρλετ κ ηχο απο οτι καταλαβαίνω απο το nick. Χε ειμαστε αρκετοι αλλα σκορπιοι απ'οτι φαίνεται 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/2/2021 στις 3:56 ΜΜ, arispz είπε

καποιος λεει ψεματα στα χαρακτηριστικα της μηχανης..... ψαξε στο google για το συγκεκριμενο μοντελο τι χαρακτηριστικα εχει. Εγω θα εμενα μακρια απο το μοντελο του 2008, εχει παρα πολλες φθορες για 101,000 χλμ. Του 2009 φενετε αρκετα προσεγμενο!!

Παντως μαγκες καλα που το ειδε ο μηχανικος το αμαξι γιατι ειχε θεματακια το συγκεκριμενο αν και φαινοταν καλο (του 09) οποτε δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω ,να πω απλα οτι πρεπει να κατεβει κανα 800αρι στην τιμη του 

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/33462228-lancia-ypsilon 

Για πειτε μου καμια γνωμη για αυτο

Μιλησα με αυτον του ειπα να το φερει κατευθειαν στον μηχανικο,μου λεει οχι,ελα να το δεις πρωτα αμα δεν σαρεσει απο κοντα θα πηγαινω στον καθενα να τον βλεπει?Του λεω το εχω δει απο φωτογραφιες και ειναι κομπλε ,οταν ειναι να κανουμε την μεταβιβαση μου λεει τοτε παμε στον μηχανικο μαλλον εννουσε οταν συμφωνησουμε 🤨

Μπορει να υπερβαλω αλλα μου φανηκε λιγο αρνητικος

Μου ειπε οτι εχει περαστει μια βαφη μπροστα,η μετωπη βλεπω εχει ξεθωριασμενα αυτοκολλητα πραγμα που πιστευω ειναι καλο ,το ενα φαναρι ειναι θαμπωμενο το αλλο πιο καθαρο,το σημα εχει αλλιωθει αρα το εβλεπε ηλιος το αμαξι

Επεξ/σία από ΒουρΝ
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Παντως μαγκες καλα που το ειδε ο μηχανικος το αμαξι γιατι ειχε θεματακια το συγκεκριμενο αν και φαινοταν καλο (του 09) οποτε δεν ξερω αν αξιζει να ασχοληθω ,να πω απλα οτι πρεπει να κατεβει κανα 800αρι στην τιμη του 

Μιλησα με αυτον του ειπα να το φερει κατευθειαν στον μηχανικο,μου λεει οχι,ελα να το δεις πρωτα αμα δεν σαρεσει απο κοντα θα πηγαινω στον καθενα να τον βλεπει?Του λεω το εχω δει απο φωτογραφιες και ειναι κομπλε ,οταν ειναι να κανουμε την μεταβιβαση μου λεει τοτε παμε στον μηχανικο μαλλον εννουσε οταν συμφωνησουμε 🤨

Μου ειπε οτι εχει περαστει μια βαφη μπροστα,η μετωπη βλεπω εχει ξεθωριασμενα αυτοκολλητα πραγμα που πιστευω ειναι καλο ,το ενα φαναρι ειναι θαμπωμενο το αλλο πιο καθαρο,το σημα εχει αλλιωθει αρα το εβλεπε ηλιος το αμαξι

Κοίταξε, όταν πούλησα και εγώ το αμάξι μου, δεν ασχολήθηκα να πηγαίνω εγώ το αμάξι και να το δείχνω αλλά ούτε και να το ελέγξει μηχανικός, δείχνει ότι καίγομαι να το πουλήσω, εάν ο αγοραστής ενδιαφέρετε πραγματικά, θα κάνει εκείνος οτιδήποτε για να το αγοράσει, εάν απλά κοιτάει για κάποια ευκαιρία να του κάτσει, τότε θα ζητάει οτιδήποτε. Ο πωλητής που γνωρίζει την αξία του οχήματος του δεν θα ασχοληθεί να το περιφέρει σε υποψήφιους αγοραστές!!!  

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Εγώ λογικό τα ακούω αυτά που σου είπε, σκέψου να πουλάς εσύ ένα αυτοκίνητο και να σου λέει ο ένας φερτο από εδώ, πήγαινε το εκεί κτλ...

Πας με τον μηχανικό σου, το βλέπετε και αν σου δώσει το οκ και σου αρέσει προχωράς στην αγορά.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, arispz είπε

Κοίταξε, όταν πούλησα και εγώ το αμάξι μου, δεν ασχολήθηκα να πηγαίνω εγώ το αμάξι και να το δείχνω αλλά ούτε και να το ελέγξει μηχανικός, δείχνει ότι καίγομαι να το πουλήσω, εάν ο αγοραστής ενδιαφέρετε πραγματικά, θα κάνει εκείνος οτιδήποτε για να το αγοράσει, εάν απλά κοιτάει για κάποια ευκαιρία να του κάτσει, τότε θα ζητάει οτιδήποτε. Ο πωλητής που γνωρίζει την αξία του οχήματος του δεν θα ασχοληθεί να το περιφέρει σε υποψήφιους αγοραστές!!!  

10 λεπτά πριν, jimzak είπε

Εγώ λογικό τα ακούω αυτά που σου είπε, σκέψου να πουλάς εσύ ένα αυτοκίνητο και να σου λέει ο ένας φερτο από εδώ, πήγαινε το εκεί κτλ...

Πας με τον μηχανικό σου, το βλέπετε και αν σου δώσει το οκ και σου αρέσει προχωράς στην αγορά.

Τώρα ρε παιδιά δεν μπορώ να πω στον μηχανικο ελα μαζι μου να το δεις, θα πάω μια εγω και βλέπουμε 

Τεσπα αυτά θα τα βρούμε, το θέμα είναι αν αξίζει να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη αγγελία η να περιμένω αν και δύσκολα θα βρεις το "διαμάντι" αμαξι γιατι μεταχειρισμένα είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, jimzak είπε

11 ώρες πριν, arispz είπε

Μπα. Πρώτα ο πωλητής βάζει αγγελία και μετά απαντά ο υποψήφιος αγοραστής.

Άρα ο πωλητής θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο. Και ο αγοραστής θέλει να αγοράσει βέβαια.

Η διαφορά είναι ότι ο πωλητής θέλει να πουλήσει το δικό του αυτοκίνητο, και ο αγοραστής να αγοράσει αυτό που εκείνος θα αποφασίσει.

Γι' αυτό και συνηθίζεται να πηγαίνει ο πωλητής το αυτοκίνητό του σε συνεργείο που εμπιστεύεται ο υποψήφιος αγοραστής.

Σιγά μην έφευγαν κάθε λίγο και λιγάκι οι μηχανικοί από τα συνεργεία τους για να βλέπουν αυτοκίνητα για τους πελάτες τους.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, phanispal είπε

Άρα ο πωλητής θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο. Και ο αγοραστής θέλει να αγοράσει βέβαια.

Η διαφορά είναι ότι ο πωλητής θέλει να πουλήσει το δικό του αυτοκίνητο, και ο αγοραστής να αγοράσει αυτό που εκείνος θα αποφασίσει.

Γι' αυτό και συνηθίζεται να πηγαίνει ο πωλητής το αυτοκίνητό του σε συνεργείο που εμπιστεύεται ο υποψήφιος αγοραστής.

Σιγά μην έφευγαν κάθε λίγο και λιγάκι οι μηχανικοί από τα συνεργεία τους για να βλέπουν αυτοκίνητα για τους πελάτες τους.

Επειδή όμως και πολλοί αγοραστές απλά περνάνε τον καιρό τους δεν μπορεί ο πωλητης να κάνει βόλτες το αμάξι του στον καθε ένα μηχανικό.Οπότε όποιος κόβεται πιο πολύ για την πώληση θα κάνει την εξυπηρέτηση.Αλλωστε και αμάξια υπάρχουν  και πωλητές και αγοραστές,κάτι θα βρεθεί για όλους.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Σύμφωνο εν μέρει, αλλά πρώτα να πάει ο αγοραστής, να δει το αυτοκίνητο και αν του αρέσει και θέλει να το αγοράσει, συνεχίζουν και στον έλεγχο. Σκέψου να πουλάς εσύ ένα όχημα και να σου λέει ο ένας φερτο από δω, πήγαινε το από κει χάνεις χρόνο και χρήμα, άσε που υπάρχουν και μερικοί που μπορεί να σε στήσουν και να μην εμφανιστούν καθόλου γιατί τυχαίνουν και αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές που περνάνε την ώρα τους, όπως υπάρχουν και πωλητές που δεν είναι 100% σίγουροι ότι θέλουν να πουλήσουν και τελικά το μετανιώνουν.

Γι' αυτό γίνεται βολιδοσκόπηση τηλεφωνικώς αρχικά, για να κόψεις τον άλλον, να δεις τι ρόλο βαράει. Προφανώς δεν είναι η πιο ασφαλής μέθοδος, αλλά παίρνεις μια ιδέα.

Μετά ανάλογα την περίπτωση συνεννοούνται οι δύο μεριές.

Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως ΑΝ κάποιος πρέπει να εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο τον άλλον, αυτός πρέπει να είναι ο πωλητής, αφού εκείνος μπαίνει στη διαδικασία να ανεβάσει αγγελία, που σημαίνει ότι θέλει να το πουλήσει, άρα συνήθως αυτός που καίγεται περισσότερο σε τέτοιες αγοραπωλησίες είναι ο πωλητής.

Αυτό το «έλα δες το, εγώ δεν κουνιέμαι» δεν παραπέμπει σε άνθρωπο που θέλει να πουλήσει.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτό το «έλα δες το, εγώ δεν κουνιέμαι» δεν παραπέμπει σε άνθρωπο που θέλει να πουλήσει.

Ξεχωρίζει όμως και αυτόν που πραγματικά ενδιαφερεται να αγοράσει απο αυτόν που απλά περνάει τον καιρό του.Σκέψου ότι μπορεί να μην έχει πινακίδες,να μην εχει χρόνο ο πωλητής να τρέχει καθε λίγο και λιγάκι,να φοβάται να τρέχει στο άγνωστο.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, phanispal είπε

Συμφωνώ ότι υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές που περνάνε την ώρα τους, όπως υπάρχουν και πωλητές που δεν είναι 100% σίγουροι ότι θέλουν να πουλήσουν και τελικά το μετανιώνουν.

Γι' αυτό γίνεται βολιδοσκόπηση τηλεφωνικώς αρχικά, για να κόψεις τον άλλον, να δεις τι ρόλο βαράει. Προφανώς δεν είναι η πιο ασφαλής μέθοδος, αλλά παίρνεις μια ιδέα.

Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως ΑΝ κάποιος πρέπει να εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο τον άλλον, αυτός πρέπει να είναι ο πωλητής, αφού εκείνος μπαίνει στη διαδικασία να ανεβάσει αγγελία, που σημαίνει ότι θέλει να το πουλήσει, άρα συνήθως αυτός που καίγεται περισσότερο σε τέτοιες αγοραπωλησίες είναι ο πωλητής.

Και η αντιπροσωπεία πουλάει αλλά δεν τις λες φέρτο να το δω!!!!!

33 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ο πωλητής θα το κάνει αυτό εάν καίγεται να το ξεφορτωθεί, ο αγοραστής θα πρέπει να ανησυχεί εάν ο πωλητής είναι διατεθειμένος να γίνετε μπαλάκι για να πουλήσει ......

Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει να πουλάω, να έχουμε κλείσει ραντεβού να δει το όχημα, παίρνω άδεια από την δουλειά, άφαντος ο αγοραστής, ούτε τηλέφωνα σήκωνε ούτε τίποτα. Τελικά με παίρνει την επόμενη με δικαιολογίες ότι κάτι του έτυχε κτλ και να το κανονίσουμε για την επόμενη.

Φορτισμένος και εγώ του είπα αν δεν εμφανιστεί πάλι μην με ξανά ενοχλήσει, τελικά ήρθε το είδε, το πήγαμε για έλεγχο , είδε ότι του έκανε και το πήρε. 

Έχασα 2 μεροκάματα και εχωσα συνάδελφο 2 φορές.

Επίσης παρόμοια περιστατικά έχουν τύχει και σε γνωστούς με αγοραστή να μην εμφανίζεται.

Τώρα αν κάποιος έχει άπλετο χρόνο και μπορεί να κόβει βόλτες και να χαλάει καύσιμο στα πέρα δώθε για να δείχνει το όχημα με γειά του με χαρά τού, δεν θα τον κατακρίνει κανείς.

Εγώ έχω την νοοτροπία ότι το όχημα που πουλάω βρίσκεται εκεί, έλα δες το και αν σου κάνει και τα βρούμε, προχωράμε και παρακάτω.

Δημοσ.

Ας μην αναλύουμε το αν θα πάει ο μηχανικός να το δει η θα το φέρει στο συνεργείο, συμφωνώ ότι πρώτα το καλύτερο θα είναι να πάει ο πωλητής να το δει να γνωριστούν κιόλας, το θέμα είναι αν αξίζει η συγκεκριμένη αγγελία να μου πείτε γνώμες εμφανισιακά τουλάχιστον η απο αυτα που σας είπα κάτι δεν ακούγεται καλό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...