{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, liakinen είπε Καλή ερώτηση. Θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον με το παιχνίδι όμως gamepad δεν πιάνω στα χέρια μου. Φοβάσαι μην κολλήσεις "κονσολιτιδα"?! Κάποια games απλά είναι κούραση χωρίς gamepad. Όπως η άλλη μεριά για παράδειγμα να παίζεις strategy με gamepad. Χαρά στην υπομονή/επιμονη σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3rd person melee μου φαίνονται καλύτερα με gamepad. Ειδικά το Kena που λέτε ότι δεν είναι και δύσκολο, νομίζω καλύτερο θα είναι χαλαρά με το gamepad..
liakinen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Φοβάσαι μην κολλήσεις "κονσολιτιδα"?! Κάποια games απλά είναι κούραση χωρίς gamepad. Όπως η άλλη μεριά για παράδειγμα να παίζεις strategy με gamepad. Χαρά στην υπομονή/επιμονη σου. Τα πάντα όλα με πληκτρολόγιο και πόντικα. Τι Dark Souls, ποδόσφαιρα, μπάσκετ ακόμα και ραλάκια. Ξήλωμα το Space bar για χειρόφρενα αυτά είναι γούστα 😋 Έχω να πιάσω gamepad από εποχής NES 8bit. 1
Sprou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Θες να δώσεις τα λεφτά σου και η epic σου σταματάει την αγορά λόγω credit declined.. Ναι ξέρω άλλες μεθόδους αλλά νευρίασα και δεν το αγοράζω..😛
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, liakinen είπε Τα πάντα όλα με πληκτρολόγιο και πόντικα. Τι Dark Souls, ποδόσφαιρα, μπάσκετ ακόμα και ραλάκια. Ξήλωμα το Space bar για χειρόφρενα αυτά είναι γούστα 😋 Έχω να πιάσω gamepad από εποχής NES 8bit. racing δεν μπορείς να παίξεις σοβαρά με πληκτρολόγιο πάντως
liakinen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε racing δεν μπορείς να παίξεις σοβαρά με πληκτρολόγιο πάντως Έλα μωρέ σιγά επειδή δεν έχεις τιμόνι, πετάλια και λεβιέ, το σημαντικότερο είναι ότι το αυτοκινητάκι είναι εκεί μπροστά σου στην οθόνη 😋
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, liakinen είπε Έλα μωρέ σιγά επειδή δεν έχεις τιμόνι, πετάλια και λεβιέ, το σημαντικότερο είναι ότι το αυτοκινητάκι είναι εκεί μπροστά σου στην οθόνη 😋 δεν μιλάω για τιμόνι που είναι το ιδανικό, αλλά ακόμη και το gamepad είναι έτη φωτός μπροστά από το keyboard σε racing. Εκτός αν παίζεις arcade ανοησίες τύπου forza horizon (γνώμη μου απλά το ανοησίες φυσικά).. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Project cars που δοκίμασα να παίξω με πληκτρολόγιο απλά δεν δεν έστριβε με τίποτα το αυτοκίνητο. Full arcade nfs forza παίζονται άνετα πάντως. Όπως και fifa pro μόνο controller.
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Ρε παιδιά τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτό το παιχνιδάκι, στην αρχή νόμιζα πως θα δω απλά λίγο ωραία γραφικά σε ένα παιδικό απλό παιχνίδι αλλά τελικά είναι πολύ παραπάνω από αυτό. Ωραία γραφικά, ωραίο flow, ωραία animations, ωραία upgrades, πολλά mechanics παιχνιδιού, δύσκολα bosses στο τσακ να σου σπάσουν τα νεύρα αλλά στο τέλος η γεύση είναι πολύ γλυκιά. 1
Sprou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε δύσκολα bosses στο τσακ να σου σπάσουν τα νεύρα Spoiler ΣΤο hunter boss έχω χάσει 16375 φορές.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Unreal Engine 4-powered Kena: Bridge of Spirits now supports NVIDIA DLSS 2 ''Unfortunately, though, it appears that Ember Labs has not fixed the game’s stuttering issues. Yes, this is yet another Unreal Engine 4-powered game that has stuttering issues.'' Meh..
naruto14 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ήταν αρκετά ελαφρύ το game πάντως δεδομένου της ποιτότητας των γραφικών. Ευπρόσδεκτο και το DLSS. Το stuttering υπήρχε, αλλά δεν ήταν τόσο έντονο όσο άλλα UE παιχνίδια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Σιγά τα γραφικά, ωραίο είναι artistic αλλά τεχνολογικά δεν είχε κάτι φοβερό. Και το stutter είναι χειρότερο από το Fallen Order.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα