Προς το περιεχόμενο

Kena: Bridge of Spirits [Action/Adventure]

SlackulatoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

*** δεν χρησιμοποιούν DLSS όπως αναφέρει και το dsogaming. Αφού είναι plug in στην UE4, όλα τα games της UE4 πρέπει να το έχουν πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sotirisl είπε

ερώτηση για όσους το έχουν  παίξει, είναι τόσο καλό όσο λένε, φάση game of the year?

Για game of the year  δεν ξερω αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει εδω και πολυ καιρο.. Ειναι αδιανοητο να ειναι πρωτο παιχνιδι ενος νεου studio..Για μενα ριχνει ξαβρακωμα σε ολα τα μεγαλα studio και αξιζει να υποστηριχτει...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Game of the year δεν το λες και τα γραφικά αν και ωραία είναι current-gen, ωστόσο είναι zelda-like με linear gameplay κάτι που έχει λείψει γενικά στο gaming γιατί έχουμε πήξει στα βαρετά open-world. 

Έφτασα μέχρι το χωριό και έχει αρκετά frametime spikes που πριν φτάσω εκεί έκανε μόνο όταν φόρτωνε νέα area. 

Το gameplay είναι καλό, όχι τρομερό αλλά παρατήρησα ότι ακόμα και στο hard είναι πολύ εύκολο. 

Το 40αρι το αξίζει γιατί είναι η πρώτη προσπάθεια του studio και είναι αρκετά τίμια. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

όντος zelda clone αλλά από τα πολύ καλά συν ότι έχουν βγάλει το open world που σε αρκετούς είναι κουραστικό. Καλός τίτλος δείχνει θα τιμηθεί σίγουρα.

Στις 22/9/2021 στις 10:53 ΠΜ, costacurta είπε

Άραγε θα τρέξει στην φτωχή πλιν τίμια rx580 8g μου? Σε ένα τυπικό 1080/60fr?(ryzen/16gb ram) 

2600 16 gb ddr4 rx 580 εχω και εγω,σε 1080 p παιζει τα παντα .Re8 high τα παντα μεχρι και cyberpunk...Γενικα αν δεν ειναι να πας σε 2κ monitor ,εχει πολυ ψωμι η καρτα σου

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παιχνιδι οσο το προχωραω τοσο ακομα ποιο υπεροχο γινεται.. Εμπειρια η ολη αισθηση και βλεπω γενικα ποσο καλα τα παει και σε κριτικες..Ευχαριστη εκπληξη  οτι  η 9χρονη κορη μου εχει κολλησει τρελα και θελει να το παιζουμε μαζι

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τρέχει, όχι απόλυτα, με rx480 8GB ram 8GB ultrawide 3440x1440  στα 120hz

Ένωσαν ghibli και pixar animation σε ένα τίτλο

M/K

Επεξ/σία από maarinos

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

gamepad ή m/k?

Καλή ερώτηση. Θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον με το παιχνίδι όμως gamepad δεν πιάνω στα χέρια μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...