Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν αλλαξεις driver και μπλεξεις με αλλα, πηγαινε στη καρτελλα wlan και αλλαξε καναλι, στο ρουτερ, εκει που εψαξες για τα στατιστικα δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Πριν αλλαξεις driver και μπλεξεις με αλλα, πηγαινε στη καρτελλα wlan και αλλαξε καναλι, στο ρουτερ, εκει που εψαξες για τα στατιστικα δλδ.

Αυτό φαντάζομαι εννοείτε.. 

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-03-08 125750.png

Επεξ/σία από Djent
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστα, βγαλτο απο το auto και ξεκινα απο το 1 εως το 11 και κανε δοκιμες, δοκιμασε ακομη και το 20mhz mode αντι του 20/40........ κατι αλλο που θα σε βοηθησει ειναι να βαλεις αλλο wifi adapter, βγαζοντας το pci που εχεις τωρα, με προτιμηση καποιο usb ετσι ωστε με μια usb προεκταση να το εχεις λιγο πιο ψηλα, π.χ. στο γραφειο σου ετσι ωστε να πιανει και καλυτερα το σημα. Αλλο που μπορεις να κανεις αν βγαινει η κεραια απο αυτο που εχεις (βιδωτη αποσπωμενη), ειναι να παρεις καμια 2μετρη προεκταση κεραιας, με τον ιδιο σκοπο, δλδ να τοποθετησεις τη κεραια σου πιο ψηλα.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Σωστα, βγαλτο απο το auto και ξεκινα απο το 1 εως το 11 και κανε δοκιμες, δοκιμασε ακομη και το 20mhz mode αντι του 20/40........ κατι αλλο που θα σε βοηθησει ειναι να βαλεις αλλο wifi adapter, βγαζοντας το pci που εχεις τωρα, με προτιμηση καποιο usb ετσι ωστε με μια usb προεκταση να το εχεις λιγο πιο ψηλα, π.χ. στο γραφειο σου ετσι ωστε να πιανει και καλυτερα το σημα. Αλλο που μπορεις να κανεις αν βγαινει η κεραια απο αυτο που εχεις (βιδωτη αποσπωμενη), ειναι να παρεις καμια 2μετρη προεκταση κεραιας, με τον ιδιο σκοπο, δλδ να τοποθετησεις τη κεραια σου πιο ψηλα.

Ναι αλλαξα καναλι δοκιμασα το 1 αλλα μου ειπε κατι οτι δεν μπορει αυτη την στιγμη δεν θυμαμαι και πεταχτηκα απο το ιντερνετ τελειως.

Βασικα το τσεκαρα τωρα ειμαι στο 1 και ειδα μια βελτιωση απο το 6 που ειχα 9 που κρατησε λιγο γιατι ξανακανα τεστ αρκετες φορες και τωρα ειμαι στο 3,4. Γενικα παιζει πολυ αλλα δεν παταει διψηφιο 

Επεξ/σία από Djent
Δημοσ.
Στις 21/2/2021 στις 11:07 ΜΜ, Djent είπε

Λοιπόν το έκλεισα και το ξανανοιξα και εκανα ενα speedtest... Μπορώ να δοκιμάσω ethernet αλλά όχι ως μόνιμη λύση... Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να φταίει η κάρτα μου ? 

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-02-21 230309.png

11 ώρες πριν, Djent είπε

Λοιπόν παιδιά αυτό με ethernet. (συγγνωμη που αργησα αλλα ειχα κατι θεματακια και το προβλημα με το ιντερνετ φυσικα δεν λυθηκε)

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-03-08 011315.png

Πήγα στο λινκ αυτό πάτησα download αλλά τίποτα δεν κατέβηκε 

Με καλώδιο πιάνεις τις σωστές ταχύτητες πάντως και όσο πρέπει σύμφωνα με ότι πληρώνεις.

Το πρόβλημα σου είναι η αδύναμη σύνδεση wifi που είτε οφείλετε στην κάρτα wifi που έχεις είτε στον χώρο που είναι τοποθετημένα πισί και ρούτερ.
Αν το κάλωδιο δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση ίσως να σκεφτείς κάτι σε power line.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ethernet πιανει κορυφη.

Case closed.

Η διαταξη στο χωρο θα ηταν μια εναλλακτικη για να αποφυγει παρεμβολες,  η η αλλαγη wifi καναλιου.

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dpolal είπε

Με καλώδιο πιάνεις τις σωστές ταχύτητες πάντως και όσο πρέπει σύμφωνα με ότι πληρώνεις.

Το πρόβλημα σου είναι η αδύναμη σύνδεση wifi που είτε οφείλετε στην κάρτα wifi που έχεις είτε στον χώρο που είναι τοποθετημένα πισί και ρούτερ.
Αν το κάλωδιο δεν μπορεί να είναι μόνιμη λύση ίσως να σκεφτείς κάτι σε power line.

στο παρελθόν είχα δοκιμάσει μια άλλη κάρτα εξωτερική usb αλλά αποσυνδεόταν συνέχεια (δεν ξέρω γιατί). Όσο για το powerline επειδή δεν καταλαβαίνω μπορείτε να μου το εξηγήσετε;

38 λεπτά πριν, Damianus είπε

Με ethernet πιανει κορυφη.

Case closed.

Η διαταξη στο χωρο θα ηταν μια εναλλακτικη για να αποφυγει παρεμβολες,  η η αλλαγη wifi καναλιου.

άλλαξα κανάλι ήταν στο auto και εγώ έβαλα 1 αλλά δεν υπήρξε διαφορά προς το καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασε usb με εξωτερικη κεραια πχ

https://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t2u-plus-ac600-high-gain-wireless-dual-band-usb-adapter-p-PER.612971

Η να φερεις πιο κοντα το router , ( εναλλακτικη επισης η αγορα extender) , για να αντιμετωπισεις θεματα εμβελειας.

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Damianus είπε

Δοκιμασε usb με εξωτερικη κεραια πχ

https://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t2u-plus-ac600-high-gain-wireless-dual-band-usb-adapter-p-PER.612971

Η να φερεις πιο κοντα το router , ( εναλλακτικη επισης η αγορα extender) , για να αντιμετωπισεις θεματα εμβελειας.

φανταζομαι πρεπει να αφαιρέσω την εσωτερικη πριν συνδεσω εξωτερικη ?

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Djent said:

φανταζομαι πρεπει να αφαιρέσω την εσωτερικη πριν συνδεσω εξωτερικη ?

Όχι, disable την εσωτερική από το Device Manager κι αφήνεις μονο την usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι, disable την εσωτερική από το Device Manager κι αφήνεις μονο την usb.

Λοιπόν έβαλα μια εξωτερική αμέσως άλλαξε! πολύ καλύτερα... (δεν απαιτώ ethernet νουμερα εννοείται αλλα δεν γινόταν να πιάνω και 5 με 50αρη... 

Άκυρο τζάμπα χάρηκα πιάνει καλύτερα αλλά με πετάει έξω μετά από λίγο (αυτό που φοβούμουν το έκανε και πιο παλιά με usb)...

Βέβαια μου κάνει εντύπωση που η εξωτερική δουλεύει καλύτερα από την εσωτερική που υποτίθεται πήρα για καλύτερα όταν πήρα σταθερό.

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-03-08 160650.png

Τι είναι αυτό το πράγμα μια είναι μια χαρά με πετάει και τώρα ξαναπέσαμε για αρκετή ώρα(δεν κατεβάζω τίποτα το τσέκαρα)

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-03-08 162612.png

Επεξ/σία από Djent
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Djent said:

που το βλέπω αυτό;

Στις ιδιότητες της ασύρματης σύνδεσης, στο εικονίδιο που είναι στην taskbar.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στις ιδιότητες της ασύρματης σύνδεσης, στο εικονίδιο που είναι στην taskbar.

2.4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...