Djent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν αντιμετωπίζω θέμα με το ίντερνετ εδώ και πάρα πολύ καιρό (και προ καραντίνας, γνωρίζω ότι με την καραντίνα επηρεάζεται η σύνδεση) υποτίθεται λοιπόν ότι έχουμε 50αρη ίντερνετ όμως δεν πιάνει ποτέ ούτε καν 10mbps μιλάμε για ταχύτητες 3,4 τόσο χαμηλά. Η ερώτηση μου είναι η εξής φταίει ο πάροχος ; Η κάρτα δικτυού μου ; Να ενημερώσω ότι παλιά είχα usb κάρτα και την άλλαξα σε εσωτερική κάρτα δικτυού για καλύτερα τάχα... δοκίμασα να ξαναβάλω την usb μπας και έφταιγε η εσωτερική και το ίντερνετ αποσυνδεόταν κάθε τρεις και λίγο... Δεν έχω ιδέα τι να κάνω δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Η κάρτα που έχω τώρα και για κάποιο περίεργο λόγω δουλεύει καλύτερα χωρίς τις κεραίες...: https://www.tp-link.com/us/home-networking/pci-adapter/archer-t6e/
chios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 δώσες στατιστικά από το μοντεμ σου, που να ξέρουμε τι κλειδώνει και αν έχει θέμα η γραμμή.
Djent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, chios είπε δώσες στατιστικά από το μοντεμ σου, που να ξέρουμε τι κλειδώνει και αν έχει θέμα η γραμμή. Ναι... και πως ακριβώς το κάνω αυτό; (συγγνώμη αλλά δεν έχω ιδέα)
chios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δεν ξέρουμε τι μόντεμ έχεις, τι πάροχο, το πιο συνηθισμένο είναι 192.168.1.1 σε cosmote πχ είναι αυτό.
Djent Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) έχω forthnet nova Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Djent
bill27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στην καρτέλα ίντερνετ θά πάς εκεί έχει τά στατιστικά πχ current rate , Attenuation κτλ
Djent Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, bill27 είπε Στην καρτέλα ίντερνετ θά πάς εκεί έχει τά στατιστικά πχ current rate , Attenuation κτλ Αυτο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 54 minutes ago, Djent said: Αυτο ? Ναι. Η γραμμή φαίνεται μια χαρά, συγχρονίζει στα 55Mbps, θα μπορούσες να έχεις και 100Mbps, λογικά και 200. Πόσο "μακρυά" είναι το modem/router από το PC? Γιατί λογικά για τις ταχύτητες ευθύνεται αδύναμο σήμα του WiFi.
Djent Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι. Η γραμμή φαίνεται μια χαρά, συγχρονίζει στα 55Mbps, θα μπορούσες να έχεις και 100Mbps, λογικά και 200. Πόσο "μακρυά" είναι το modem/router από το PC? Γιατί λογικά για τις ταχύτητες ευθύνεται αδύναμο σήμα του WiFi. Στο διπλα δωματιο... (ενας τοιχος εμποδιο) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Djent
bill27 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Djent είπε Στο διπλα δωματιο... (ενας τοιχος εμποδιο) Τότε πολλά μπορεί να φταίνε.... αυτό το αντιμετωπίζεις μόνο με WiFi;με καλώδιο έχεις το ίδιο θέμα; ζητά και μία αντικατάσταση ρούτερ από νόβα καί βλέπεις. υ.γ.βλεπω πώς το ρούτερ έχει αρκετές μέρες uptime κάνετε καί κανένα ρισετ.
Djent Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, bill27 είπε Τότε πολλά μπορεί να φταίνε.... αυτό το αντιμετωπίζεις μόνο με WiFi;με καλώδιο έχεις το ίδιο θέμα; ζητά και μία αντικατάσταση ρούτερ από νόβα καί βλέπεις. υ.γ.βλεπω πώς το ρούτερ έχει αρκετές μέρες uptime κάνετε καί κανένα ρισετ. Δεν εννοειτε απλα να το ανοιγοκλεισω? (συγγνωμη αν ειναι χαζες οι ερωτησεις μου) 55 λεπτά πριν, bill27 είπε Τότε πολλά μπορεί να φταίνε.... αυτό το αντιμετωπίζεις μόνο με WiFi;με καλώδιο έχεις το ίδιο θέμα; ζητά και μία αντικατάσταση ρούτερ από νόβα καί βλέπεις. υ.γ.βλεπω πώς το ρούτερ έχει αρκετές μέρες uptime κάνετε καί κανένα ρισετ. Δεν εννοειτε απλα να το ανοιγοκλεισω? (συγγνωμη αν ειναι χαζες οι ερωτησεις μου)
Sansarion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Ναι, αυτό εννοεί. Μέχρι το router φαίνεται ότι η γραμμή είναι τέλεια και έχεις ταχύτητα 55/5, επομένως δεν φταίει ο πάροχος. Για αρχή δοκίμασε μέσω καλωδίου ethernet (σύνδεση router - υπολογιστή) αντί για wifi να κάνεις speedtest στον υπολογιστή σου. Κατά 99% θα βγει μια χαρά το speedtest. 1
Djent Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/2/2021 στις 9:43 ΜΜ, Sansarion είπε Ναι, αυτό εννοεί. Μέχρι το router φαίνεται ότι η γραμμή είναι τέλεια και έχεις ταχύτητα 55/5, επομένως δεν φταίει ο πάροχος. Για αρχή δοκίμασε μέσω καλωδίου ethernet (σύνδεση router - υπολογιστή) αντί για wifi να κάνεις speedtest στον υπολογιστή σου. Κατά 99% θα βγει μια χαρά το speedtest. Λοιπόν το έκλεισα και το ξανανοιξα και εκανα ενα speedtest... Μπορώ να δοκιμάσω ethernet αλλά όχι ως μόνιμη λύση... Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να φταίει η κάρτα μου ?
Baggos91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δοκίμασε και αυτον τον driver https://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=fileinfo&id=2266&lang=en, μήπως και φτιάξει για την κάρτα που έχεις( τον προτείνει παιδί στις κριτικές στο σκρουτζ) .Αν τυχόν έχεις την V1 βάλε και τον driver 03/07/2020 απο τον ιστότοπο της tplink. Επιπρόσθετα εάν έχεις επιλογή στο ρούτερ δοκίμασε wifi με 5ghz , το υποστηρίζει και η κάρτα σου. Ανέβασε και με ethernet να δούμε τι γίνεται, κανονικά θα πρέπει να έχεις ότι σου λέει και το ρούτερ.
Djent Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2021 στις 12:14 ΠΜ, Baggos91 είπε Δοκίμασε και αυτον τον driver https://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=fileinfo&id=2266&lang=en, μήπως και φτιάξει για την κάρτα που έχεις( τον προτείνει παιδί στις κριτικές στο σκρουτζ) .Αν τυχόν έχεις την V1 βάλε και τον driver 03/07/2020 απο τον ιστότοπο της tplink. Επιπρόσθετα εάν έχεις επιλογή στο ρούτερ δοκίμασε wifi με 5ghz , το υποστηρίζει και η κάρτα σου. Ανέβασε και με ethernet να δούμε τι γίνεται, κανονικά θα πρέπει να έχεις ότι σου λέει και το ρούτερ. Λοιπόν παιδιά αυτό με ethernet. (συγγνωμη που αργησα αλλα ειχα κατι θεματακια και το προβλημα με το ιντερνετ φυσικα δεν λυθηκε) Στις 22/2/2021 στις 12:14 ΠΜ, Baggos91 είπε Δοκίμασε και αυτον τον driver https://www.station-drivers.com/index.php?option=com_remository&Itemid=353&func=fileinfo&id=2266&lang=en, μήπως και φτιάξει για την κάρτα που έχεις( τον προτείνει παιδί στις κριτικές στο σκρουτζ) .Αν τυχόν έχεις την V1 βάλε και τον driver 03/07/2020 απο τον ιστότοπο της tplink. Επιπρόσθετα εάν έχεις επιλογή στο ρούτερ δοκίμασε wifi με 5ghz , το υποστηρίζει και η κάρτα σου. Ανέβασε και με ethernet να δούμε τι γίνεται, κανονικά θα πρέπει να έχεις ότι σου λέει και το ρούτερ. Πήγα στο λινκ αυτό πάτησα download αλλά τίποτα δεν κατέβηκε Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από Djent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα