Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreyFox είπε

Δεν είμαι ενημερωμένος σε σχέση με το Πλαίσιο και τι κάνει με τις 30 series. Μπορείς να με διαφωτίσεις; Τι παίζει με τις αναμονές από εκεί; 

Εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγοράσω από ελληνικό μαγαζί, απλά επειδή μιλάμε για 700 και 800 ευρώ που κόπιασα όπως όλοι μας να τα βγάλω, θέλω να δώσω κάτι πιο κοντά στην αντιπροσωπευτική τιμή... Αλλά ναι, το βασικό είναι ότι δεν έχω ιδέα τι παίζει από 30 series σε ελληνικά μαγαζιά, ότι βλέπω στο Σκρουτζ είναι κάτι ανέκδοτα περί 1000 ευρώ...

Σιγουρα,800€ για μια καρτα ειναι αρκετα λεφτα,ειδικα οταν καποιου δεν του περισευουν.Η εποχη τωρα ειναι οτι χειροτερο για αγορα καρτας οποτε το να περιμενει καποιος να παρει καρτα κοντα στο MSRP δεν εχει νοημα γιατι πολυ απλα δεν γινεται.Ουτε και εγω εχω ιδεα τι παιζει με το Πλαισιο και τις αναμονες,απ οτι διαβαζω τον μηνα θα τον φας ανετα,ισως και παραπανω.Απο την αλλη την EVGA θα την περιμενεις αρκετους μηνες,υπαρχουν πολλοι που περιμενουν απο Νοεμβριο και πιο πισω.Απλα οι τιμες που βλεπεται στο site της EVGA ειναι χωρις ΦΠΑ και μεταφορικα,υπολογιστε και αυτα μεσα.Απο Πλαισιο πιστευω οτι θα παραλαβεις πιο συντομα και με τιμη σχετικα καλη,καλη αν αναλογιστει καποιος τι παιζει με τιμες γενικως αυτη την περιοδο.

• Like 1
Δημοσ.

Από αΠαίσιο ζητάνε 30% προκαταβολή ενώ από evga ένα email. Προφανώς και θα γραφτεί στο notify γιατί πολύ απλά δεν έχει τίποτα να χάσει.

Απ' την άλλη αν δώσει λεφτά στο αΠαίσιο δεσμεύεται κι αν τυχόν κάτσει κάρτα από αλλού κλάφτα. Γνώμη μου είναι μη δίνετε ούτε μισό ευρώ για άγνωστη ημερομηνία παράδοσης

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμένα για το τελωνείο απάντησαν ότι αναγράφεται ο ΦΠΑ οπότε "μάλλον" δε θα υπάρχει θέμα. αλλά δεν ήταν απόλυτα σίγουροι. για την ακρίβεια είπαν:

"Current VAT in Greece will be on the invoice, therefore usually no customs charge will come on top, however there could be differences in your country."

Αν τελικά το δοκιμάσετε, χρησιμοποιήστε αυτό τον κωδικό για μια μικρή έκπτωση

Associate Code: PMFKMPYGBIMZN1D

όποιος πάρει τελικά ας κάνει μια ενημέρωση για τυχόν τελωνείο και διαδικαστικά και για μας που περιμένουμε τις πιο φθηνές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...