Προς το περιεχόμενο

[ LAPTOP ] 15.6" FHD (1920 x 1080) Display, AMD Ryzen 5 4600H Processor, 8GB DDR4 RAM, 256GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 ~ 650E amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.com/Lenovo-IdeaPad-Processor-Graphics-82EY00FDUS/dp/B08L5JDN92

Αυτό ειναι το εν λόγω λαπτοπάκι, κάνεις την παραγγελία προσθέτοντας ένα ακόμα αντικείμενο, πχ απο ένα βουρτσάκι του 1$ έως ό,τι άλλο θες (εγώ πήρα ένα επιτράπεζιο παιχνίδι αξίας 50$) και βγάινει μαζί με τελωνείο και μεταφορικά περίπου 650ε για το λάπτοπ. Το τελευταίο γίνεται για να πέσουν τα έξοδα εκτελωνισμού.

Η παραγγελία έγινε την Κυριακή 14/2 και η προβλεπόμενη παράοδοση από το site της DHL είναι 22/2. Ελλάδα βρίσκεται απο 17/2.
Κατά την παραγγελία το amazon εγραφε παράδοση μέχρι 9/3.

Επεξ/σία από judgevag
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Striker4 είπε

Currently unavailable  το τελευταίο πήρες; 😂

Ωχχ
Το πρωι μπηκα παλι να δω εξέλιξη και υπηρχε.

2 λεπτά πριν, pj2501 είπε

παραγγελία από  Amazon uk 17/12 μετά από ατέλειωτες καθυστερήσεις και αναβολές λόγω BREXIT προχθές πήρα  refund

Εγώ παρήγγειλα απευθειας απο Αμερική και είναι Ελλάδα ήδη. Αρχικα δοκίμασα να παραγγείλω απο amazon Γερμανίας αλλά δε στέλνανε Ελλάδα. Η τιμή ήταν ίδια. Γενικά με αυτο το "κολπάκι" βγαίνουν πολύ κοντά οι τιμές των διαφόρων amazon με το αμερικανικό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, judgevag είπε

https://www.amazon.com/Lenovo-IdeaPad-Processor-Graphics-82EY00FDUS/dp/B08L5JDN92

Αυτό ειναι το εν λόγω λαπτοπάκι, κάνεις την παραγγελία προσθέτοντας ένα ακόμα αντικείμενο, πχ απο ένα βουρτσάκι του 1$ έως ό,τι άλλο θες (εγώ πήρα ένα επιτράπεζιο παιχνίδι αξίας 50$) και βγάινει μαζί με τελωνείο και μεταφορικά περίπου 650ε για το λάπτοπ. Το τελευταίο γίνεται για να πέσουν τα έξοδα εκτελωνισμού.

Η παραγγελία έγινε την Κυριακή 14/2 και η προβλεπόμενη παράοδοση από το site της DHL είναι 22/2. Ελλάδα βρίσκεται απο 17/2.
Κατά την παραγγελία το amazon εγραφε παράδοση μέχρι 9/3.

Επειδη σε βλεπω λιγο αισιοδοξο, πριν τις 5-10 Μαρτιου δεν παιζει να παραλαβεις και αυτο λογω καθυστερησης τελωνειου.

Σημερα με ενημερωσαν απο την UPS οτι στο τελωνειο ανοιγουν ακομα πακετα της 5-8 Φλεβαρη (το οποιο και κανουν εδω και μια βδομαδα). Απο βδομαδα λοιπον 9 Φλεβαρη και μετα. Εμενα που εφτασε το πακετο μου Αθηνα (Σπατα) στις 09/02, αν ολα πανε καλα, θα ανοιχτει την επομενη εβδομαδα. Δηλαδη 15μερο απο την ημερομηνια αφιξης Ελλαδα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Crus είπε

Σημερα με ενημερωσαν απο την UPS οτι στο τελωνειο ανοιγουν ακομα πακετα της 5-8 Φλεβαρη (το οποιο και κανουν εδω και μια βδομαδα). Απο βδομαδα λοιπον 9 Φλεβαρη και μετα. Εμενα που εφτασε το πακετο μου Αθηνα (Σπατα) στις 09/02, αν ολα πανε καλα, θα ανοιχτει την επομενη εβδομαδα. Δηλαδη 15μερο απο την ημερομηνια αφιξης Ελλαδα.

Χμμμ για να δούμε. Πάντως άφου ειναι πληρωμένο το τελωνείο, και υπάρχει - φαντάζομαι - ανάλογη ένδειξη-αυτοκόλητο στο πακέτο τι κάθονται και ξεψαχνίζουν.
Στο τρακ έχω αυτή την εξέλιξη:

image.png.549d84ba891278d27abc0d2f9dbab13d.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, judgevag είπε

Χμμμ για να δούμε. Πάντως άφου ειναι πληρωμένο το τελωνείο, και υπάρχει - φαντάζομαι - ανάλογη ένδειξη-αυτοκόλητο στο πακέτο τι κάθονται και ξεψαχνίζουν.
Στο τρακ έχω αυτή την εξέλιξη:

image.png.549d84ba891278d27abc0d2f9dbab13d.png

Και όμως, οι καθυστερήσεις στο τελωνείο είναι πολύ μεγάλες όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Πάρε ένα παράδειγμα από παραγγελία πριν 1 μήνα:

DHL.png.5ac0eb71ec7f9b03c5fd40e35372adad.png

Ήταν 20 ημέρες στο τελωνείο..

Έφτασε 15/1 στην Ελλάδα και παραδόθηκε 11/2!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Και όμως, οι καθυστερήσεις στο τελωνείο είναι πολύ μεγάλες όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Πάρε ένα παράδειγμα από παραγγελία πριν 1 μήνα:

Ποσες φορες γραφει custom's status updated και clearance event και ακομα εμενε εκει... Aν δεν το δεις δεν το φανταζεσαι. Χρησιμοτατη αναρτηση, ευχαριστουμε.

2 ημερες απο USA να φτασει Ελλαδα και μετα 20 μερες για να ερθει σπιτι σου... Σκεψου να εκανε και το κλασικο 20ημερο να φτασει Ελλαδα αποστολη απο amazon.us

Εξπρες ειχες βαλει; Με εξπρες ηταν το "DHL" που εφυγε; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Ποσες φορες γραφει custom's status updated και clearance event και ακομα εμενε εκει... Aν δεν το δεις δεν το φανταζεσαι. Χρησιμοτατη αναρτηση, ευχαριστουμε.

2 ημερες απο USA να φτασει Ελλαδα και μετα 20 μερες για να ερθει σπιτι σου... Σκεψου να εκανε και το κλασικο 20ημερο να φτασει Ελλαδα αποστολη απο amazon.us

Εξπρες ειχες βαλει; Με εξπρες ηταν το "DHL" που εφυγε; 

Όχι, το Expedited είχα επιλέξει αλλά προφανώς το έστειλαν με Express. Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξει κάποιος το Express αφού λόγω της καθυστέρησης του τελωνείου χάνεται το νόημα..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Απο amazon com ακομα θελει ενα φθηνο αντικειμενο, πχ usb stick, για να πανε τα εξοδα του τελωνειου σχεδον 1/2?

Ναι. Δεν ειναι αναγκη να ειναι φθηνό, απλά ενα 2ο αντικείμενο. Εγώ πχ πήρα κάτι που έκανε 40$ και τα έξοδα για το λάπτοπ μειώνονταν το ίδιο με όταν έβαζα κάτι που έκανε 1$

10 ώρες πριν, LaMereda είπε

DHL.png.5ac0eb71ec7f9b03c5fd40e35372adad.png

Κατάλαβα...καλά θα πάει αυτό. Έχω βαλει και express. Η DHL συνεχίζει να λέει προβλεπόμενη παράδοση 22/2 πάντως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/2/2021 στις 2:02 ΠΜ, LaMereda είπε

Όχι, το Expedited είχα επιλέξει αλλά προφανώς το έστειλαν με Express. Αυτό το διάστημα δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξει κάποιος το Express αφού λόγω της καθυστέρησης του τελωνείου χάνεται το νόημα..

Προφανώς δεν το έστειλαν με express, και μάλλον ειδικά αυτό το διάστημα υπάρχει λόγος κάποιος να επιλέξει το Express. Παράδοθηκε 23/2 ενώ το προβλεπόμενο απο DHL ήταν 22/2 και κατα την αγορά από Amazon 9/3. Έξτρα κόστος για express 5$
 image.png.48df3a9a0cc65bae5bae76ab564b5452.png

Επεξ/σία από judgevag
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, judgevag είπε

Προφανώς δεν το έστειλαν με express, και μάλλον ειδικά αυτό το διάστημα υπάρχει λόγος κάποιος να επιλέξει το Express. Παράδοθηκε 23/2 ενώ το προβλεπόμενο απο DHL ήταν 22/2 και κατα την αγορά από Amazon 9/3. Έξτρα κόστος για express 5$
 image.png.48df3a9a0cc65bae5bae76ab564b5452.png

Επειδή είχες express λογικά σου καθάρισε από τελωνείο τόσο γρήγορα. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο. Έχω είμαι ήδη 2 βδομάδες αναμονή και άλλοι έχουν ήδη μήνα και μάλιστα με διαφορετικές courier εταιρείες (ups & DHL).

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δέματα σε κοντέινερ που δεν έχει ανοιχθεί ακόμα για να μπει τελωνείο και έχει φτάσει στα Σπάτα 9/2.

Μου είπαν ότι αύριο θα τα περάσουν , εδώ γελάμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...