Προς το περιεχόμενο

Fallout 1.5 Resurrection

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι το ανακάλυψα κατα λάθος οταν με επιασε νοσταλγια για τα 2 πρωτα Fallout. Στην αναζητηση μου λοιπον για πληροφοριες γενικοτερα για τα 2 πρωτα παιχνιδια επεσα σε αυτο το Mod.Πρόκειται για ενα mod που φτιαχτηκε μεσα σε 10 χρονια απο φιλους της σειρας και συγκεκριμενα ειναι βασισμενο στο 2.Τα τυπακια εχουν φτιαξει ουσιαστικα ενα καινουργιο παιχνιδι που ειναι βασισμενο στην ολη ατμοσφαιρα της παρακμης και απελπισιας που προσεφεραν τα 2 πρωτα παιχνιδια της σειρας καθως επισης δεν λειπουν τα easter eggs και αστεια τυπου fallout 1&2.

Οι δημιουργοι του δηλωνουν οτι το παιχνιδι σε μεγεθος χαρτη κ τοποθεσιων ειναι σαν το fallout 1 με την διαφορα οτι το συνολο των αποστολων ειναι πολυ μεγαλυτερο αλλα με περισσοτερους τροπους να τελειωσει καποιος μια αποστολη σε συγκριση με το 1. Ο μεσος χρονος για να τελειωσει καποιος το παιχνιδι φυσιολογικα ειναι γυρω στις 25 ωρες, αλλα δηλωνουν οτι αυτο αλλαζει απο παιχτη σε παιχτη και οτι υπαρχουν αρκετα πραγματα να ανακαλυψει καποιος.

Περισσοτερες και εκτενεστερες πληροφοριες μπορει να βρει καποιος στην σελιδα τους οπως επισης και να κατεβασει το Mod καθως και οδηγιες για την εγκατασταση του.Βασικα χρειαζεται καποιος το fallout 2 και απλα βαζεις destination folder τον φακελου του 2 για εγκατασταση του Mod.

http://resurrection.cz/en/info/

Story

Η ιστορια διαδραματιζεται στο Νεο Μεξικο δηλαδη ανατολικα του χαρτη απο το πρωτο παιχνιδι και χρονολογικα ειναι αναμεσα στα γεγονοτα του 1 κ 2.

Ο ηρωας μας εχει δανειστει εν μερη την ιστορια του fallout new vegas που ουσιαστικα τον εχουν αφησει για νεκρο ενω στην πραγματικοτητα ειναι βαρια τραυματισμενος αλλα αυτη την φορα ξυπναμε σε μια σπηλια εχοντας επισης και εδω απωλεια μνημης ποιοι ειμαστε και πως βρεθηκαμε εκει.Και το μονο που θυμομαστε ειναι το ονομα μας οταν βρισκουμε ενα παραξενο μενταγιον.Και καπως ετσι ξεκιναει το ταξιδι μας για να μαθουμε ποιοι ειμαστε, τι μας συνεβη και γιατι.

Ps.Περισσοτερες πληροφοριες για το στορυ και οποιουδηποτε σποιλερ δεν θελω να κανω γιατι και εγω μολις αρχισα το παιχνιδι.

Οποιος ειναι λατρης της συγκεκριμενης σειρας και μαλιστα των πρωτων fallout νομιζω αξιζει να του ριξει μια ματια.

266090390.jpg

355525997.jpg

355657693.jpg

355657709.jpg

355657725.jpg

355657756.jpg

fallout-15-resurrection-77455-158349.jpg

Znhr8CV.png

Επεξ/σία από icenex
  • Like 9
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το Wasteland 3 το έπαιξες φαντάζομαι έτσι?

Οχι το εχω αφησει στην ακρη γιατι ακομη δεν εχω παιξει το wasteland 2...ναι ειμαι απαραδεκτος και μου το εχουν προτεινει εδω και χρονια...Βασικα λογω παιδιου πλεον εχω αφησει παρα πολλα παιχνιδια στην ακρη ειτε στην μεση..καλη ωρα το witcher 3...

Αλλα οταν βλεπω τιτλο fallout δυσκολα αντιστεκομαι...επισης αν θυμαμαι καλα και ενα atom rpg εχω αφησει στην ακρη γιατι εχω διαβασει και οτι αυτο βασιζεται πανω κατω στο fallout.Παιζει να μου το ειχες προτεινει εσυ αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

επεσες διανα, ειναι πολυ ωραία περίπτωση αυτο το παιχνιδακι :)

οκ, φαινεται σε πολλα σημεια οτι δεν ειναι κανονικη παραγωγή αλλα γενικα ειναι πολυ τιμιο release και ειχα περασει καλα. Απλα σε συμβουλευω να κανεις συχνα και πολλα διαφορετικα save, οταν το ειχα δει (πανε 4 χρονια νομιζω) ειχε μπολικα bugs. Καμια σχεση με Bugthesda βεβαια αλλα κ παλι, ειχε αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

επεσες διανα, ειναι πολυ ωραία περίπτωση αυτο το παιχνιδακι :)

οκ, φαινεται σε πολλα σημεια οτι δεν ειναι κανονικη παραγωγή αλλα γενικα ειναι πολυ τιμιο release και ειχα περασει καλα. Απλα σε συμβουλευω να κανεις συχνα και πολλα διαφορετικα save, οταν το ειχα δει (πανε 4 χρονια νομιζω) ειχε μπολικα bugs. Καμια σχεση με Bugthesda βεβαια αλλα κ παλι, ειχε αρκετα.

Ναι ειναι λογικο αφου οι ανθρωποι το εφτιαξαν μεσα σε 10 χρονια και στον ελευθερο τους χρονο.Οσο για τα save το διαβασα στις πληροφοριες κ καπου στα σχολια στο φορουμ τους..Ουτως η αλλως ετσι εκανα παντα στα παιχνιδια fallout και προσφατα εβαλα και επαιξα κατι αλλα mod για το 1 και 2 που ελεγαν το ιδιο πραγμα για τα συχνα save.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...