Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το γλωσσοφαγαμε.....Δευτερα 22/02 πηγα σε καταστημα Γερμανου να το παραγγειλω(υπηρχε διαθεσιμο κ το ριχνει παραγγελια μπροστα μου).Πεμπτη (28/2)ενημερωνομαι να παω να το παραλαβω απο το καταστημα, Παω απο εκει κ μου λενε στο ταμειο 129 ευρω....εννοειται δεν παρελαβα...

απ οτι μου ειπανε η προσφορα ειχε βγει στην αρχη μεχρι 28/02 κ την πηρανε πισω στις 23/02 .....οτι να ναι για να καταλαβετε πως δουλευει η αγορα κ πως μας δουλευουνε

Υ.Γ. μου ειπανε οτι θα μου ζητησουν πιστωση για να το παρω.....περιμενω.....

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lancias είπε

το γλωσσοφαγαμε.....Δευτερα 22/02 πηγα σε καταστημα Γερμανου να το παραγγειλω(υπηρχε διαθεσιμο κ το ριχνει παραγγελια μπροστα μου).Πεμπτη (28/2)ενημερωνομαι να παω να το παραλαβω απο το καταστημα, Παω απο εκει κ μου λενε στο ταμειο 129 ευρω....εννοειται δεν παρελαβα...

απ οτι μου ειπανε η προσφορα ειχε βγει στην αρχη μεχρι 28/02 κ την πηρανε πισω στις 23/02 .....οτι να ναι για να καταλαβετε πως δουλευει η αγορα κ πως μας δουλευουνε

Υ.Γ. μου ειπανε οτι θα μου ζητησουν πιστωση για να το παρω.....περιμενω.....

Ειναι ωρες ωρες που αναρωτιεσαι αν οντως προσεφερε κατι ο Γερμανος στην αγορα μεσω εκπτωσεων ... και μετα συνειδητοποιεις πως οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το JBL Flip Essential στα 49,94 από τον Γερμανό και θεωρώ ότι είναι καταπληκτική τιμή για αυτό που προσφέρει. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, laz1 είπε

Εγώ πάντως πήρα το JBL Flip Essential στα 49,94 από τον Γερμανό και θεωρώ ότι είναι καταπληκτική τιμή για αυτό που προσφέρει. 

To essential παίζει να συνδέεται με το flip3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...