lancias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 το γλωσσοφαγαμε.....Δευτερα 22/02 πηγα σε καταστημα Γερμανου να το παραγγειλω(υπηρχε διαθεσιμο κ το ριχνει παραγγελια μπροστα μου).Πεμπτη (28/2)ενημερωνομαι να παω να το παραλαβω απο το καταστημα, Παω απο εκει κ μου λενε στο ταμειο 129 ευρω....εννοειται δεν παρελαβα... απ οτι μου ειπανε η προσφορα ειχε βγει στην αρχη μεχρι 28/02 κ την πηρανε πισω στις 23/02 .....οτι να ναι για να καταλαβετε πως δουλευει η αγορα κ πως μας δουλευουνε Υ.Γ. μου ειπανε οτι θα μου ζητησουν πιστωση για να το παρω.....περιμενω.....
Filippos12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, lancias είπε το γλωσσοφαγαμε.....Δευτερα 22/02 πηγα σε καταστημα Γερμανου να το παραγγειλω(υπηρχε διαθεσιμο κ το ριχνει παραγγελια μπροστα μου).Πεμπτη (28/2)ενημερωνομαι να παω να το παραλαβω απο το καταστημα, Παω απο εκει κ μου λενε στο ταμειο 129 ευρω....εννοειται δεν παρελαβα... απ οτι μου ειπανε η προσφορα ειχε βγει στην αρχη μεχρι 28/02 κ την πηρανε πισω στις 23/02 .....οτι να ναι για να καταλαβετε πως δουλευει η αγορα κ πως μας δουλευουνε Υ.Γ. μου ειπανε οτι θα μου ζητησουν πιστωση για να το παρω.....περιμενω..... Ειναι ωρες ωρες που αναρωτιεσαι αν οντως προσεφερε κατι ο Γερμανος στην αγορα μεσω εκπτωσεων ... και μετα συνειδητοποιεις πως οχι. 1
laz1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως πήρα το JBL Flip Essential στα 49,94 από τον Γερμανό και θεωρώ ότι είναι καταπληκτική τιμή για αυτό που προσφέρει. 1
ziaba Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 129 λέει τώρα πάντως στα 64 που έπαιξε ήταν μπόμπα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, laz1 είπε Εγώ πάντως πήρα το JBL Flip Essential στα 49,94 από τον Γερμανό και θεωρώ ότι είναι καταπληκτική τιμή για αυτό που προσφέρει. To essential παίζει να συνδέεται με το flip3?
laz1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, hiphone2020 είπε To essential παίζει να συνδέεται με το flip3? Δεν το ξέρω, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα