Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από χθες κλείνω το κλιματιστικό και εξωτερική μονάδα δεν κλείνει. Το έχω στο ζεστό 30 δουλευει και στο κριό δουλεύει κανονικά έξω έχει 6 βαθμους το κλείνω κανονικά αλλά δεν κλείνει η εξωτερική μονάδα μήπως ξέρετε τι φταίει

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, giorgos93k είπε

Παιδιά από χθες κλείνω το κλιματιστικό και εξωτερική μονάδα δεν κλείνει. Το έχω στο ζεστό 30 δουλευει και στο κριό δουλεύει κανονικά έξω έχει 6 βαθμους το κλείνω κανονικά αλλά δεν κλείνει η εξωτερική μονάδα μήπως ξέρετε τι φταίει

Για αρχή γράψε πιο κατανοητά. 

Τη θερμοκρασία στο 30 την έχεις για ζέστη? Μέχρι 20-22 τη βάζουν. Για να την έχεις 30 ή σάπιο είναι το κλιματιστικό ή μικρό.

Σε κάθε περίπτωση μόλις κλείνεις το κλιματιστικό, κλείνει και η εξωτερική μονάδα, μετά απο μερική ώρα. Όχι αμέσως. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgos93k είπε

Στο 30 το έχω για ζεστή. 9αρι είναι. 1:30 ώρα και ακόμα δεν κλείνει

βγαλτο απο την πριζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, giorgos93k είπε

Το έβγαλα από την πριζα για 6 ώρες και μόλις το έβαλα άναψε η εξωτερική μονάδα άρχισε να γυρίζει

Ενδεχομένως οπότε έχει χαλάσει κάποια πλακέτα αν υποθέσουμε πως το χειριστήριο όντως δουλευει και δινει εντολή να κλέισει.

Αυτο μπορείς να το επιβεβαιώσεις και αφου δοκιμάσεις να το κλείσεις απο το κουμπί που υπάρχει στην εσωτερικη μοναδα

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

βγαλτο απο την πριζα

Το έβγαλα από την πριζα για 6 ώρες και μόλις το έβαλα άναψε η εξωτερική μονάδα άρχισε να γυρίζει

Δημοσ.

Η εσωτερική μονάδα κλείνει όταν δίνεις εντολή, προσπάθησε να αποκλείσεις ότι φταίει το control πρώτα.

Επίσης ρύθμισε την θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερη από οτι έχεις μέσα στο σπίτι να δεις αν το κλιματιστικό θα κόψει από μόνο του.

Πες και τι κλιματιστικό είναι, σε κάποια υπάρχει on/off και πάνω στην εσωτερική μονάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, giorgos93k είπε

Το έχω στο ζεστό 30 δουλευει και στο κριό δουλεύει κανονικά έξω έχει 6 βαθμους το κλείνω κανονικά αλλά δεν κλείνει η εξωτερική μονάδα μήπως ξέρετε τι φταίει

μήπως να αλλάξεις μπαταρίες στο κοντρόλ μπας και δεν στέλνει σήμα ? Ενδεχομένως και κολλημένες επαφές του ρελε της πλακέτας 

βέβαια καλό θα ήταν να μπει το θέμα σου  

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούγεται λίγο κουλό αλλά είχε συμβεί και σε εμάς, σε κλιματιστικό στο χωριό. Δλδ, η εσωτερική μονάδα ήταν κλειστή, αλλά η εξωτερική συνέχιζε να δουλεύει για όσο ήταν στο ρεύμα. Δεν παίζει ρόλο το control κλπ. Μόνο όταν έβγαζες την πρίζα σταματούσε να γυρνάει ο ανεμιστήρας της.

Αν θυμάμαι καλά (πάνε χρόνια), πρόβλημα πλακέτας.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Μην ψάχνεσαι από εδώ γιατί χάνεις χρόνο, κάλεσε τεχνικό, τώρα τι συμβαίνει, μπορεί κάποια λάθος σύνδεση καλωδίων, μπορεί κάποιο προβλημα στην πλακέτα η οποία δεν δίνει εντολή να τερματίσει την λειτουργία της η εξωτερικη, μην το αφήνεις έτσι γιατί μπορεί να προκληθεί βλάβη. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos93k είπε

Στο 30 το έχω για ζεστή. 9αρι είναι. 1:30 ώρα και ακόμα δεν κλείνει

Αν ειχε επιλογη για 40 βαθμους, θα το εβαζες εκει? Ειναι ξεκαθαρα το οριο που θες να φτασει η θερμοκρασια και τιποτα παραπανω. Για αρχη δοκιμασε να το βαλεις 1-2 βαθμους κατω απο την θερμοκρασια του σπιτιου να δεις αν θα σταματησει.

Οταν πατας το off, η εσωτερικη μοναδα κλεινει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...