Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Αναπτύσσω βιντεομαθηματα. Έως σήμερα χρησιμοποιώ ένα μικρόφωνο blue yeti και για συσκευή recording το ίδιο το κινητό μου, από το οποίο έπειτα τραβάω το βίντεο.

Θέλω να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου  για φώτα , τα οποία είναι ανεπαρκή. Αυτή τη στιγμή μπροστά μου έχω μια μικρή πηγή φωτός από μια led ταινία κι μια λάμπα δυστυχώς πίσω μου. Μπορώ να διαθέσω ένα μικρό ποσό της τάξης των 60-80 ευρώ. Ιδανικό θα ήταν το φως να μπορεί να γίνεται κομμάτια κ να αποθηκεύεται

Για καμερα σκεφτόμουν να πάω σε μια λύση καλύτερης camera , την οποία θα μπορώ να χρησιμοποιώ να καταγράψω βίντεο αλλά κι να κάνω χρήση της σε τηλεδιάσκεψεις. Για το σκοπο αυτό έχω δει την Logitech streamcam στα 180 ευρω και Logitech c920 στα 110 ευρώ . Δεν με ενδιαφέρει 4k κι το συνολικό budget για καμερα είναι 200 ευρώ 

Με δεδομένο ότι δεν είναι η βασική μου δουλειά αλλά θέλω να αναβαθμίσω την οποιοτητα των βίντεο μου πως προτείνετε να κινηθώ;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Telumetar
Ευ
Δημοσ.

Αμφιβάλω αν κάποια webcam μπορεί να δώσει καλύτερο video από την πίσω, κύρια, κάμερα ενός κινητού.

Αν θες να φωτίζεις τον εαυτό σου/πρόσωπο νομίζω το καλύτερο θα ήταν ένα ring light και να και μέσα/πίσω από αυτό το κινητό σου.

Η ποιότητα του video που θα σου δώσει θα είναι άριστη. Μετά βάζεις και ένα φως πίσω για να δώσεις βάθος στο χώρο. Υπάρχουν αρκετά σχετικά video στο youtube.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! 

Σε σχέση με το φως πίσω δεν κατάλαβα...στο τοίχο ακριβώς  πίσω μου έχω μια λεντοταινια..κάνει για την αίσθηση του βάθους;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Telumetar είπε

Σε ευχαριστώ! 

Σε σχέση με το φως πίσω δεν κατάλαβα...στο τοίχο ακριβώς  πίσω μου έχω μια λεντοταινια..κάνει για την αίσθηση του βάθους;

Δεν υπαρχει λογος να βαλεις πισω φωτισμο, δεν πας να κανεις καλλιτεχνικη φωτογραφιση.

Ισα ισα που αν εχεις κοντρα φως, η καμερα θα μουρλαινεται, και θα βγαζει λαθος φωτομετρηση.

Δημοσ.

Παράγγειλα ενα led ring για να τεθει και ως βαση για το κινητο μου που θα ειναι πισω απο την οθόνη, και έχω και ενα παλιο γερανό-φωτιστικό, αυτον που χρησιμοποιουν οι αρχιτέκτονες, τον οποίο μπορώ να τον κατευθύνω όπου χρειάζεται. 

Μάλλον τώρα ειναι αρκετά σε αυτή τη φάση. Το ζήτημα είναι τι κάνω με τον ήχο. Το δωμάτιο είναι σχετικά άδειο, αν και εχω παραγγείλει ενα μεγάλο καναπέ, με αποτέλεσμα να έχει ηχώ και να πρέπει να δουλευω αρκετά audacity. Τα foams αξιζουν; Βρηκα οικονομικά από εδώ

https://www.lazarakis.gr/component/eshop/catalog/category/ihomonosi/274-emfani-afrodi-ihoaporrofitika-tipoi-"ricofon"?fbclid=IwAR1vfvJGIlkXwc6UGc9rGVdK0azp0lvAK4ftVE9C4ku2JxjprT2uBTxwZkY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...