Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται μπορεί να πάρει M.2 δίσκο.

M.2-keying-lsi.jpg

Ας μιλήσουν οι γνώστες για το τι μπορεί να πάρει/ κάνει.

Το μόνο που βρήκα αυτό για την υποδοχή.

28 λεπτά πριν, vampyra είπε

είμαι φίλη

Ενδιαφέρον. Έχετε καλές γνώσεις σχετικά με τους υπολογιστές!

Δημοσ.

Αυτα τα μηχανήματα ειναι σαν Μεγάλα Ταμπλετ.

στο βελάκι που δείχνεις Μαλλον Παιρνει Μ2 ssd.

Αλλα το ρημαδι δεν εχει Πληροφορίες ποιο.

μπορει να ειναι απλος Μ2 η και NVME.

εχω κατεβασει αυτην την εκδοση windows 10 που πιανει λιγο χώρο στον δισκο.  ""Win10Pro_2004.172_LitePlus_oprekin.com""

ειναι ιδανικο για τετοια Λαπτοπ.αλλα πλεον δεν βρισκω Το λινκ για να στο έστελνα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kremenarasi είπε

Αυτα τα μηχανήματα ειναι σαν Μεγάλα Ταμπλετ.

στο βελάκι που δείχνεις Μαλλον Παιρνει Μ2 ssd.

Αλλα το ρημαδι δεν εχει Πληροφορίες ποιο.

μπορει να ειναι απλος Μ2 η και NVME.

εχω κατεβασει αυτην την εκδοση windows 10 που πιανει λιγο χώρο στον δισκο.  ""Win10Pro_2004.172_LitePlus_oprekin.com""

ειναι ιδανικο για τετοια Λαπτοπ.αλλα πλεον δεν βρισκω Το λινκ για να στο έστελνα.

Κρίνοντας από τις επαφές του, είναι για NVME. Ό,τι βρίσκω είναι ακριβό, αλλά αμφιβάλλω αν ο πελάτης μου θα θελήσει αναβάθμιση σε σκληρό. Αυτό το λαπτοπάκι το θέλει για να κάνει τηλεκπαίδευση ο γιος του. Οπότε προσπαθώ με μια lite έκδοση και θα σας ενημερώσω πώς πάει, μήπως βοηθηθεί και κανας άλλος άνθρωπος... 

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναλεωγραφω οτι επιβαλλεται να εμποδισεις τα updates! Και αν ο ανθρωπος δεν μπορει
να διαχειριστει το χωρο: ο,τι και να του βαλεις απο windows σιγουρα θα οδηγηθει και παλι
να σου γκρινιαζει για το χωρο που δεν θα εχει..!
😝 Αν του περισσευει και καποια SD ας την
βαλει για χωρο αποθηκευσεων -δεν χρειαζεται 128 GB, 64 ακομη και 32 θα ειναι αρκετο γι'
αυτο. Και pagefile δωσε του: fixed 2 GB (αν δεν εχεις τοτε 1..) μα οχι αναπροσαρμοζομενο 🤐

Δημοσ.

Απο το δικο μου hp x2 με drivers εγκατεστημενους φουλ,συν firefox,viber,skype,webex,adobe. Αρχεια τα εχω ολα σε nas αλλα εχω βαλει και μια micro sd 32gb high speed εξτρα. Απο 'κει κ περα μπορω να κρατησω τον κυριο αποθηκευτικο ετσι και να βαζω τα πρόγραμματα στην sd.

IMG_20210220_000616.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/2/2021 στις 12:11 ΠΜ, Gatilaras είπε

Απο το δικο μου hp x2 με drivers εγκατεστημενους φουλ,συν firefox,viber,skype,webex,adobe. Αρχεια τα εχω ολα σε nas αλλα εχω βαλει και μια micro sd 32gb high speed εξτρα. Απο 'κει κ περα μπορω να κρατησω τον κυριο αποθηκευτικο ετσι και να βαζω τα πρόγραμματα στην sd.

IMG_20210220_000616.jpg

Το Office ήταν το πιο χωροβόρο και το ήθελε, δυστυχώς.

Παρόλα αυτά, μου έστειλε πολύ ικανοποιημένο feedback ο πελάτης, οπότε μάλλον πέτυχε το φορμάτ!

Σας ευχαριστώ όλους.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...