Petran1965 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα !! Μετά από 2,5 χρόνια διακοπών internet με γραμμή ADSL ( 7-11 Mbps ) αναβάθμισα την γραμμή σε 100 Mbps ( παραθέτω φωτογραφία ). Στην κατοχή μου εκτός τον υπολογιστή Wind Vision , το Xiaomi Mi Box S και έχω βάλει kodi . Προσπάθησα στο μαμίσιο ruter της wind (ΖΤΕ Η288Α) να σετάρω DNS servers. Δεν τα κατάφερα . Επίσης δεν μπορώ να κλείσω το IPV6 στο ruter . Δεν έχει ? η δεν το βλέπω ..... Σκοπός μου μετά την αλλαγή dns ήταν να βάλω VPN Pia . Τι ενέργειες πρέπει να κάνω , Ευχαριστώ . Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Wind μου ανέφερε ότι δεν μπορώ να αλλάξω στο συγκεκριμένο ruter dns αλλά ούτε να κλείσω την IPV6 .
SPYRER_007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αρχη χρειαζεσαι root πας και γιουσερναμε.Ψαξε στο ιντερνετ μηπως βρεις. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από SPYRER_007
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 το Ipv6 μπορεις να το απενεργοποιησεις απο την καρτα δικτυου σου αμα σου κανει αυτη η λυση.και απο εκει μπορεις να αλλαξεις και Dns
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα