Προς το περιεχόμενο

SE T610 !! (low budget συσκευή, τι προτείνετε??)

^BOOMBOOM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να κάνω συμβόλαιο μετά απο πολύ καιρό με καρτοκινητή και θα ήθελα τη γνώμη σας, ενδιαφέρομαι για συσκευές που θα κοστίζουν το πολύ 50 ευρόπουλα με σύνδεση με πάγιο περίπου 15. Θα ήθελα να έχει φωτογραφική και να είναι σχετικά μικρό.

πχ ενα που είδα και μου άρεσε κάπως (αν και κάπως gay:P ) είναι το 3200

περιμένω με ενδιαφέρον τις προτάσεις και τις γνώμες σας, ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Siemens C62 είναι καλό και θα σου βγει πολύ φτηνό ίσως και τζάμπα, αλλιώς το Sagem V75 έχει την καλύτερη κάμερα και οθόνη από τα φτηνά φωτοτηλέφωνα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είδα κάτι στο myphone.gr που μου τα άλλαξε όλα. Το Ρ800 έχει λίγο πιο ακριβά απο τα κινητά που κοίταγα, πχ το ΝΟΚΙΑ 3200 έχει 240 ευρό και το Ρ800 290ευρα.

Οπότε αν έχει μέχρι 100 με σύνδεση λέω να προτιμήσω αυτό, εσείς τι λέτε?

ΕΚτός αν έχει γίνει κάποιο λάθος στην τιμή και ονειρευομαι τσάμπα.

Αυριο πάντως θα πάω σε ΤΙΜ να ρωτήσω :D

Δημοσ.

Μάλλον λάθος τιμή είδες γιατί απόσο ξέρω το Ρ800 τόσο έχει ΜΕ σύνδεση, άλλωστε έχει καταργηθεί και δεν το βρίσκεις πια αν ωστόσο είσαι τυχερός και όντως το βρεις σε τέτοια χαμηλή τιμή τσίμπα το :)

Δημοσ.

Στη σελίδα της SonyEricsson πάντως υπάρχει ακόμα, μου φαίνεται και εμένα πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλα θα ρωτήσω αυριο :D

Δημοσ.

Τελικά πήρα το Τ610 :D με δώρο handsfree bluetooth και τιμή 95ευρόπουλα με σύνδεση ΤΙΜ70 (πάγιο κάπου 18 ευρώ), το Ρ800 δεν υπήρχε καν.

ΕΛπίζω να έκανα καλά, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :)

Δημοσ.

Με γειά καλό κινητό είναι σίγουρα σε καλύπτει στις απαιτήσεις που έθεσες και το bluetooth δωράκι? nice... :) Για το P800 στο πα ότι δεν το βρίσκεις το έψαχνα και γω για να το αγοράσω το Πάσχα που μου κλέψαν το κινητό μου αλλά δε το βρισκα πουθενά

(Υ.Γ: To πάγιο στο ΤΙΜ 70 είναι 21€ μαζί με ΦΠΑ)

Δημοσ.

Επειδή είχα το TIM 70 μέχρι που το έκοψα λόγω που μου κλέψαν το κινητό σου το ξαναλέω ότι ναι μεν είναι 16€ το πάγιο αλλά μαζί με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας φτάνει 21€ περίπου απλά για να το ξέρεις όχι για να σε τρομάξω που λες. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου άλλωστε μόλις λάβεις το λογαριασμό... Άντε και καλορίζικο το T610 :D

Δημοσ.

Οκ, τώρα με τρόμαξες για τα καλά :D

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε τώρα απλώς είναι λίγο καραγκιόζηδες που δεν στο λένε, τώρα το φορτίζω και απο τις 21:00 θα αρχίσω να παίζω :D :D :D

Δημοσ.

File ^BOOMBOOM me geia to kinhto!!

Hdh tha to exeis trelanei alla gia o,ti xreiasteis apo games-efarmoges themes ktl rwta..uparxei poluuuuu uliko pou kukloforei :D

Erwthsh.. Ti version exei to firmware tou?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ !

Δεν ξέρω τι version firmware έχει :shock: οπότε η πρώτη μου απορεία είναι πως μπορώ να το ελέξω.

Απορία νο2: Οταν πήγα να κάνω εγκατάσταση το software το πρόγραμμα για σύνδεση με το PC (XTNDConnectPC λέγεται) μου βγάζει το παρακάτω μύνημα λίγο πριν αρχίσει να αντιγράφει αρχεία:

Microsoft Outlook must be run prior to installing XTNDConnectPC[/ι]

και η εγκατάσταση σταματάει :S

δοκίμασα να έχω ανοιχτό το outlook αλλα τίποτα, πάλι το ίδιο βγαίνει

Εν πάση περιπτώση θα ήθελα αν ξέρεις να μου προτείνεις κάποιο software για διαχείρηση τηλεφωνικού καταλόγου κλπ μέσω υπολογιστή.

merci !

ΥΓ.ας αλλάξω και τον τίτλο του τόπικ :)

Δημοσ.

1) apo thn katastash anamonhs kane to exhs..

>*<<*<* (> kai < kinhseis toy moxlou)

Tha mpeis sto krufo upomenou tou T610 kai sthn prwth epilogh tha sou deixei to firmware

Me ta upoloipa menou peiramathsou

2) Pws sundeeis to PC me to kinhto? Ti kalwdeio exeis?

Egw xrhsimopoiw irda (uperuthres)

Ena kalo programma einai to Float's mobile agent

Gia programmata des kai edw

Δημοσ.

Απορία νο2: Οταν πήγα να κάνω εγκατάσταση το software το πρόγραμμα για σύνδεση με το PC (XTNDConnectPC λέγεται) μου βγάζει το παρακάτω μύνημα λίγο πριν αρχίσει να αντιγράφει αρχεία:

Microsoft Outlook must be run prior to installing XTNDConnectPC[/ι]

και η εγκατάσταση σταματάει :S

δοκίμασα να έχω ανοιχτό το outlook αλλα τίποτα' date=' πάλι το ίδιο βγαίνει[/quote']

Θέλει Οutlook κανονικό και όχι Express.

Εν πάση περιπτώση θα ήθελα αν ξέρεις να μου προτείνεις κάποιο software για διαχείρηση τηλεφωνικού καταλόγου κλπ μέσω υπολογιστή.

http://fma.sourceforge.net/

Επίσης http://www.myt610.net/

Μεγειά την ομορφιά και καλό ξεσάλωμα! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...