Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει το θέμα ας βοηθήσει ..

Είμαι ιδιώτης και θέλω να πουλήσω μια φωτ.μηχανή στο ΕΒΑΥ με δημοπρασία και το ποσό θα είναι σχετικά μεγαλούτσικο - πάνω από 2χίλιαρο ελπίζω !!

Υπάρχει κάποια διαδικασία που πρέπει να γίνει στα ΕΛΤΑ ώστε σε περίπτωση που ο αγοραστής το επιστρέψει , να μην θεωρηθεί εισαγωγή και επιβαρυνθώ με πληρωμή ΦΠΑ και άλλων εξόδων ( μου έχει συμβεί !! ) ?

Μιλάω για διαδικασία εξαγωγής σε τρίτες χώρες βέβαια , όχι στην ΕU

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως στη θέση σου θα δοκίμαζα να το πουλήσω Ελλάδα

Ebay/paypal/ελτα θα χάσεις ένα 15-17% και θα έχεις την αγωνία μήπως πέσεις σε απατεώνα

Αντί για 2000Ε δεν θα μπορούσες να τη δώσεις Ελλάδα με 1700Ε και να μη μπλέκεις με όλα αυτά;

Μπορείς να δώσεις πχ τους φακούς ξεχωριστά μήπως φύγει ευκολότερα

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως στη θέση σου θα δοκίμαζα να το πουλήσω Ελλάδα

Ebay/paypal/ελτα θα χάσεις ένα 15-17% και θα έχεις την αγωνία μήπως πέσεις σε απατεώνα

Αντί για 2000Ε δεν θα μπορούσες να τη δώσεις Ελλάδα με 1700Ε και να μη μπλέκεις με όλα αυτά;

Μπορείς να δώσεις πχ τους φακούς ξεχωριστά μήπως φύγει ευκολότερα

Αν νομίζεις ότι βοήθησες τώρα μή γνωρίζοντας το θέμα ..... δεν βοήθησες, να το ξέρεις !!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kioann είπε

Αν νομίζεις ότι βοήθησες τώρα μή γνωρίζοντας το θέμα ..... δεν βοήθησες, να το ξέρεις !!

Να φανταστώ θες να το πουλήσεις Αμερική? Τα έξοδα τελωνείου είναι δουλειά του αγοραστή όχι δική σου.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kioann είπε

Οκ συγνώμη για το χρόνο σου, εύχομαι να πέσεις σε scammer για να μπορέσω να βοηθήσω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 19/2/2021 στις 1:29 ΜΜ, DimosthenisG είπε

Να φανταστώ θες να το πουλήσεις Αμερική? Τα έξοδα τελωνείου είναι δουλειά του αγοραστή όχι δική σου.

Το γνωρίζω !!

Για αυτό που ρωτώ όμως γνωρίζεις κάτι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...