LK7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Η τηλεόραση μου έχει βγάλει μια οριζόντια λευκή γραμμή ξερει κανεις τι μπορεί να είναι ;
snet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 από κάτι που βρήκα στα γρήγορα κάτι παίζεται με την καλωδίωση αλλά δεν είμαι σίγουρος
LK7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, snet είπε από κάτι που βρήκα στα γρήγορα κάτι παίζεται με την καλωδίωση αλλά δεν είμαι σίγουρος Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται αλλαγή πάνελ ; ευχαριστω για την βοήθεια
snet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 δεν γνωρίζω πολλά δυστυχώς μπορεί να είναι τσιπάκι μπορεί να είναι απλά τα καλώδια εσωτερικά- περιμετρικά στο ύψος της γραμμής... 1
magicnumbers Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Αν εχεις εγγυηση τρεξτο.αν οχι παμε γιαλλα. Για πανελ το κοβω.
LK7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Αν εχεις εγγυηση τρεξτο.αν οχι παμε γιαλλα. Για πανελ το κοβω. Εχω εγγύηση , την εχω παει απλά ήθελα να ρωτήσω για να ξέρω τι να περιμενω ευχαριστω για την συμβουλή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα