ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, πριν καποιες μερες ενα παλικαρι που ητανε απο πισω μου ηρθε και επεσε πανω στον πισω προφυλακτηρα, αφηρημενος κοιτουσε αριστερα την κυκλοφορια ενω ειμασταν 3 αυτοκινητα πισω απο στοπ, παει να ξεκινησε το αυτοκινητο μπροστα μου, σταματαει, σταματαω εγω εμμ και ο τριτος σταματησε πανω μου. Στην αρχη μου ελεγε για φιλικη δηλωση μετα και κατι τετοια του λεω κατσε να παρω την ασφαλιστρια. Μου λεει να παρω φροντιδες ατυχηματος να το καταγραψουν. Ερχεται η δικια του πρωτα λεει ακριβως τι εγινε το παιδι και το καταγραφει. Ερχεται και ο δικος μου αλλα δεν θυμαμαι αν κατεγραψε κατι απο το παιδι. Κανει τα χαρτια και φευγουμε. Παω την δευτερα το αμαξι στο συνεργειο και σημερα με πηρανε να μου πουν οτι τους ηρθε email οτι δεν αναλαμβανουν την επισκευη διοτι δεν εχουνε θετικη δηλωση απο το παλικαρι. Μιλησα με το παιδι γιατι παλι καλα μου εδωσε το τηλεφωνο του και μου στελνει το Report της ασφαλιστικης του, που του ηρθε κατευθειαν αντιγραφο στο email, το οποιο γραφει αυτα που εγιναν, Οτι αυτος κοιτουσε αλλου και επεσε πανω στον πισω προφυλακτηρα μου με την μουρη. Η ασφαλεια του τωρα δεν μπορω να καταλαβω, θελει να αλλαξει και τον ΚΟΚ στο χτυπημα απο πισω; Μιλησα με την ασφαλιστρια που μιλησε με αυτον που εχει τον φακελο μου στην ασφαλεια του παιδιου, και λεει οτι κατι παραβιασα στοπ και κατι τετοια τρελα; Σε λιγο θα πουν οτι παραβιασα στοπ με την οπισθεν και καρφωθηκα πανω του... Το παιδι πηρε τηλεφωνο αυτον που του ζητησα και του λεει οτι εγραψες αυτα που εγραψες αλλα εβαλες οτι φταιει ο αλλος (εγω);;;; Μπροστα ημουν, το παλικαρι τα παραδεχτηκε οπως ητανε. Δυστηχως τροχαια δεν εφερα, και την επομενη φορα αν γινει κατι μεχρι και μαρτυρες θα τους βαζω να καταγραφουν για 1 γρατζουνια, να θελει το παιδι να σε βοηθησει και οι ασφαλειες να κανουν πραγματα που δεν εχουνε καμια λογικη. Τους ειπε τι θελουν να κανει για να αποδεχτει πληρως την ζημια για να αποζημιωθω και μετα δεν του σηκωνε το τηλεφωνο, μου ειπε οτι εχει καποιες δουλειες και θα ασχοληθει αυριο, εντωμεταξυ εμενα μου εχει σακατευτει το στομαχι... Το οχημα απο την δευτερα στο συνεργειο να περιμενει και το συνεργειο τα κουλα της ασφαλειας... Γνωριζει κανεις τι γινεται σε αυτην την περιπτωση; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από ExTaCy1337
SPYRER_007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στελνει ενα μαιλ ο απο πισω στο τμημα ζημιων( παλιοτερα εστελνα φαχ) οπου περιγραφει ακριβώς τις συνθηκες του ατυχήματος δρόμους κτλ και δηλώνει ρητώς οτι αναλαμβάνει την ευθύνη του ατυχηματος.Ας κανει και ενα σχεδιαγραματακι ας το κοινοποιηση και σε σενα το μαιλ και ας στειλει και ενα φαχ (αν υπαρχει ακομα) για να υπαρχει και αποδεικτικό παραδοσης. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από SPYRER_007 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Γενικά μιλώντας :το ότι ο άλλος παραδεχεται ότι φταίει δεν δεσμεύει την ασφαλιστική .Γιατί μπορεί να είναι συμφωνημένο . 3
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γενικά μιλώντας :το ότι ο άλλος παραδεχεται ότι φταίει δεν δεσμεύει την ασφαλιστική .Γιατί μπορεί να είναι συμφωνημένο . Και περιμεναμε 40 λεπτα την φροντιδα, στο σημειο του ατυχηματος αντι να γινει οπως ειπε και το παιδι μετα η δηλωση, εστειλε την συναδελφο του που την πηγαινει σπιτι με τα ποδια, για να μας πουν οτι ητανε συμφωνημενο; Πρεπει να πεθανουμε για να μην ειναι συμφωνημενο; δεν εχω καταλαβει ακομα τι πληρωνουμε και απο τι ειμαστε καλυμενοι. Παρκαρισμενο μας το εχουν σκισει δεν μας καλυβει κανεις, μας την δινουν εν κινηση και ευχομαστε να ειναι κυριος ο αλλος και να τους κυνηγησει ο αλλος για να πληρωθουμε εμεις; 48 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Στελνει ενα μαιλ ο απο πισω στο τμημα ζημιων( παλιοτερα εστελνα φαχ) οπου περιγραφει ακριβώς τις συνθηκες του ατυχήματος δρόμους κτλ και δηλώνει ρητώς οτι αναλαμβάνει την ευθύνη του ατυχηματος.Ας κανει και ενα σχεδιαγραματακι ας το κοινοποιηση και σε σενα το μαιλ και ας στειλει και ενα φαχ (αν υπαρχει ακομα) για να υπαρχει και αποδεικτικό παραδοσης. Αρα θα κανει το παιδι οτι ειχε πει στην αρχη κ εγω με την ψυχη στο στομα να ευχομαι να μην ειναι καποιος περιεργος που θα με χτυπησει να πληρωνω κιολας, και περιμεναμε τσαμπα 40 λεπτα τις φροντιδες, εστειλε την συναδελφο σπιτι με τα ποδια. ποιος ο λογος που την καλεσαμε τοτε... Θα μιλησω αυριο με το παιδι ελπιζω να εχει χρονο να τα κανει.. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεσμεύετε κανονικοτα και με το νομο εκτός αν μπορέσει και αποδείξει οτι υπαρχει δόλος.Έως τοτε πληρώνει κανονικοτα 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γενικά μιλώντας :το ότι ο άλλος παραδεχεται ότι φταίει δεν δεσμεύει την ασφαλιστική .Γιατί μπορεί να είναι συμφωνημένο . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από SPYRER_007
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε Δεσμεύετε κανονικοτα και με το νομο εκτός αν μπορέσει και αποδείξει οτι υπαρχει δόλος.Έως τοτε πληρώνει κανονικοτα Μια ερωτηση, μου εστειλε το παιδι την δηλωση που του εστειλαν στο email. Γραφει κανονικα αυτος το Α εγω το Β οχημα χτυπησε την μουρη του στον πισω προφυλακτηρα μου και γραφει πανω απο το αμαξι μου στα στοιχεια εμπλεκομενων Υπαιτιος: Ασφαλιζομενος Αυτος δεν ειναι ο ασφαλιζομενος; Μιας και το χαρτι ειναι της δικιας του εταιρειας; Πως γινεται να λενε αυτοι οτι δηλωσε οτι εγω εφταιγα; Και που βρηκανε και λενε οτι παραβιασα εγω στοπ;
SPYRER_007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Γραφει κανονικα αυτος το Α εγω το Β οχημα χτυπησε την μουρη του στον πισω προφυλακτηρα μου .Αυτη ειναι η δηλωση ατυχηματος.Πρεπει να κανει αυτο με το μαιλ η το φαχ με σχεδιαγραμα και να δηλωνει ρητώς οτι αποδεχεται την ευθύνη της ζημιας Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από SPYRER_007 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εστειλα pm! 34 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε .Αυτη ειναι η δηλωση ατυχηματος.Πρεπει να κανει αυτο με το μαιλ η το φαχ με σχεδιαγραμα και να δηλωνει ρητώς οτι αποδεχεται την ευθύνη της ζημιας Αυτο με το e-mail γινεται παντα; Διοτι καποιος χτυπησε την κοπελα μου προσφατα παρκαρισμενη ηρθαν οι φροντιδες ατυχηματος και μεσα στην βδομαδα ειχε φτιαχτει και το αμαξι. Εμενα με χτυπησε πριν 9 μερες, το αμαξι ειναι εκει απο Δευτερα και ακομα τιποτα. Αυτος που την χτυπησε δεν ξερω καν αν ηξερε τι ειναι e-mail, παππους ητανε, τηλεφωνο δεν ηξερε να παρει.
Ather Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Χωρίς να γνωρίζω. Υποθέτω ότι έχεις μικρή ζημιά. Η ασφαλιστική αρνείται να σε αποζημιώσει, οπότε πρέπει να πας δικαστικώς. Άρα δε θα πάρεις τίποτα, γιατί απλά δε σε συμφέρει.
StamTheMan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε δεν εχω καταλαβει ακομα τι πληρωνουμε και απο τι ειμαστε καλυμενοι. Μην ψαχνεις,οι ανθρωποι ειναι απατεωνες.Εαν εχεις μεγαλη ζημια συνεχισε τα τηλεφωνα,θα βρεθει ακρη καποια στιγμη. Θυμαμαι σκηνικο που μου χτυπησε μια τυπισσα το παπι παρκαρισμενο,το οποιο δεν επεσε κατω,αλλα κοντραρε το πλαστικο της ουρας και εσπασε. Οταν πηγαμε στην ασφαλιστικη της,οι τυποι με ρωτησαν απο ποια μερια επεσε το μηχανακι. Τους απαντησα οτι δεν επεσε,αλλα κοντραρε το πλαστικο της ουρας και εσπασε,και οι τυποι μου λενε οτι εαν δεν επεσε το παπι κατω δε θα με αποζημιωσουν. Δηλαδη τους το καις το ιδιο βραδυ το μπ@υρδελ@ τους,η οχι; Εν τελει δεν εβγαλα ακρη για αλλους λογους,και το παρατησα. Ιδιο σκηνικο,με εχει χτυπησει ενας που βγηκε απο πεζοδρομο,εχει κανει δηλωση στην ασφαλιστικη του,και σε εμας δεν εχει φτασει τιποτα. 3 μηνες μας λεγαν μπαρουφες,μεχρι που κανονισα να το πουλησω και δεν ασχοληθηκα ξανα. Ο τυπος που ειχε αναλαβει την υποθεση απο τη μερια του αλλου ηταν γνωστο λαμογιο, ο οποιος την ειχε δει και ντετεκτιβ απο μονος του,και "ερευνουσε" υποθεσεις για να δει μηπως ειναι συμφωνημενες,τη δικη του ομως που επρεπε να ερευνησει τη εκανε γαργαρα. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Ather είπε Χωρίς να γνωρίζω. Υποθέτω ότι έχεις μικρή ζημιά. Η ασφαλιστική αρνείται να σε αποζημιώσει, οπότε πρέπει να πας δικαστικώς. Άρα δε θα πάρεις τίποτα, γιατί απλά δε σε συμφέρει. Δεν θυμαμαι αν εχω νομικη καλυψη γιατι το συμβολαιο ειναι στο αυτοκινητο. Αλλα αν εχω γιατι να μην με συμφερει; Και πιο πολλα δεν θα παρω εκτος απο τις ζημιες που πετσοκοβουν; Κατι γρατζουνιες σε προφυλακτηρα, μου διαλυσε το φως ομιχλης μαζι με την φυσα του , μου εβαλε ενα μικρο σημειο τις λαμαρινας μεσα, και αρπαξε και η ποδια κατω. 23 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μην ψαχνεις,οι ανθρωποι ειναι απατεωνες.Εαν εχεις μεγαλη ζημια συνεχισε τα τηλεφωνα,θα βρεθει ακρη καποια στιγμη. Θυμαμαι σκηνικο που μου χτυπησε μια τυπισσα το παπι παρκαρισμενο,το οποιο δεν επεσε κατω,αλλα κοντραρε το πλαστικο της ουρας και εσπασε. Οταν πηγαμε στην ασφαλιστικη της,οι τυποι με ρωτησαν απο ποια μερια επεσε το μηχανακι. Τους απαντησα οτι δεν επεσε,αλλα κοντραρε το πλαστικο της ουρας και εσπασε,και οι τυποι μου λενε οτι εαν δεν επεσε το παπι κατω δε θα με αποζημιωσουν. Δηλαδη τους το καις το ιδιο βραδυ το μπ@υρδελ@ τους,η οχι; Εν τελει δεν εβγαλα ακρη για αλλους λογους,και το παρατησα. Ιδιο σκηνικο,με εχει χτυπησει ενας που βγηκε απο πεζοδρομο,εχει κανει δηλωση στην ασφαλιστικη του,και σε εμας δεν εχει φτασει τιποτα. 3 μηνες μας λεγαν μπαρουφες,μεχρι που κανονισα να το πουλησω και δεν ασχοληθηκα ξανα. Ο τυπος που ειχε αναλαβει την υποθεση απο τη μερια του αλλου ηταν γνωστο λαμογιο, ο οποιος την ειχε δει και ντετεκτιβ απο μονος του,και "ερευνουσε" υποθεσεις για να δει μηπως ειναι συμφωνημενες,τη δικη του ομως που επρεπε να ερευνησει τη εκανε γαργαρα. Ω ρε φιλε τι ειναι αυτα... Με βλεπω να κανω εξωτερικη νομικη καλυψη και για καθε γρατζουνια να πηγαινω δικαστικως... δεν γινεται αυτο το πραγμα... Οσους γνωστους εχω παντως που τους τρακαραν, μικροζημιες, ποτε δεν ειχανε θεμα. Τι να πω... Της κοπελας μου το αμαξι το εχουν χτυπησει ισα με 3-4 φορες τα τελευταια δυο χρονια, κατευθειαν το φτιαχνανε... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από ExTaCy1337
SPYRER_007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε Εστειλα pm! Αυτο με το e-mail γινεται παντα; Διοτι καποιος χτυπησε την κοπελα μου προσφατα παρκαρισμενη ηρθαν οι φροντιδες ατυχηματος και μεσα στην βδομαδα ειχε φτιαχτει και το αμαξι. Εμενα με χτυπησε πριν 9 μερες, το αμαξι ειναι εκει απο Δευτερα και ακομα τιποτα. Αυτος που την χτυπησε δεν ξερω καν αν ηξερε τι ειναι e-mail, παππους ητανε, τηλεφωνο δεν ηξερε να παρει. Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα απο την στιγμη που τα πραγματα εχουν γινει μπαχαλο και η ασφαλιστικη υποστηρίζει οτι δεν υπαρχει αποδοχη ζημιας ειναι ενας τροπος για να προχωρήσεις. Εσυ με ποια ασφαλεια μιλας.Το μαιλ αποδοχής παει στην ασφαλεια αυτου που προκαλεσε το ατυχημα απο αυτον που το προκαλεσε.Αν μιλας με την δικια σου την ασφαλεια περιμένεις 7 μερες για να πάρεις απαντηση σε καθε ερωτημα που κανουν.Το αμαξι παρτο μεχρι να βρεις ακρη δεν αλλαζει τιποτα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από SPYRER_007 1
bill999r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Για ποια ασφαλιστική μιλάμε;;; Εγώ οπότε έχει χρειαστει να αποζημιωθω απο επώνυμες ασφαλιστικες δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε φυσικά μια φορά που έτυχε να χτυπήσω κ εγώ κάποιον, σε σκηνικό παρόμοιο με το δικό σου, πάλι δεν είχα πρόβλημα μιας κ πάντα επιλέγω επώνυμη ασφαλιστική. Μόνο μια φορά που με χτύπησε ένας τυπάς με μια city ασφαλιστική... Καλά εκεί πραγματικά μου έβγαλαν το λάδι χωρίς να φταίω μάλιστα. Τουλάχιστον πήρα τα λεφτά της επισκευής πίσω, μετά από 6 μήνες βέβαια.... 1
cumulus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Ου μπλεξεις με τις ασφαλιστικες. Πριν απο σχεδον 25 χρονια,με τρακαρε ενας που παραβιασε το στοπ και μου εκανε τοτε 100.000 δρχ ζημια.Ηρθε η ΤΟΤΑ γιατι ο συνεπιβατης του αλλου τραυματιστηκε,εκανε σχεδιαγραμματα ,εδωσα καταθεση στην τροχαια Κηφισιας και η ασφαλιστικη του δεν ηθελε να με αποζημιωσει διοτι ο αλλος ελεγε οτι ετρεχα με πανω απο 100!! Τελικα βρεθηκε ενας γνωστος μεσα στην ασφαλιστικη και το θεμα λυθηκε. Ο τυπος βεβαια περασε δικαστηριο μετα απο ενα χρονο στο οποιο ημουν μαρτυρας. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 11:32 ΜΜ, SPYRER_007 είπε Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλα απο την στιγμη που τα πραγματα εχουν γινει μπαχαλο και η ασφαλιστικη υποστηρίζει οτι δεν υπαρχει αποδοχη ζημιας ειναι ενας τροπος για να προχωρήσεις. Εσυ με ποια ασφαλεια μιλας.Το μαιλ αποδοχής παει στην ασφαλεια αυτου που προκαλεσε το ατυχημα απο αυτον που το προκαλεσε.Αν μιλας με την δικια σου την ασφαλεια περιμένεις 7 μερες για να πάρεις απαντηση σε καθε ερωτημα που κανουν.Το αμαξι παρτο μεχρι να βρεις ακρη δεν αλλαζει τιποτα. Εγω μιλουσα με την ασφαλιστρια μου, αυτη με το τμημα ζημιων αυτου που με χτυπησε, και μετα εγω με το παιδι που με χτυπησε το οποιο πηρε και αυτο στην ασφαλιστικη του. Και τωρα μιλησε με μια κοπελα εχθες, και του λεει εχετε δικαιο με αυτα που γραφεται δεν γινεται να φταιει ο αλλος... Δηλαδη ο αλλος που εχει τον φακελο ο αντε να μην πω τι θελει .. Θα σας ενημερωσω ειπε καποιο λαθος θα εγινε. Στις 19/2/2021 στις 1:06 ΠΜ, bill999r είπε Για ποια ασφαλιστική μιλάμε;;; Εγώ οπότε έχει χρειαστει να αποζημιωθω απο επώνυμες ασφαλιστικες δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε φυσικά μια φορά που έτυχε να χτυπήσω κ εγώ κάποιον, σε σκηνικό παρόμοιο με το δικό σου, πάλι δεν είχα πρόβλημα μιας κ πάντα επιλέγω επώνυμη ασφαλιστική. Μόνο μια φορά που με χτύπησε ένας τυπάς με μια city ασφαλιστική... Καλά εκεί πραγματικά μου έβγαλαν το λάδι χωρίς να φταίω μάλιστα. Τουλάχιστον πήρα τα λεφτά της επισκευής πίσω, μετά από 6 μήνες βέβαια.... Δεν ξερω αν κανει να την πω δημοσια, παντως σχετικα γνωστη ειναι, εγω νομιζα πιο πολυ στην Υγεια ητανε αυτη αλλα τελικα ακουσα απο την μητερα μου οτι και σε ενα βενζιναδικο που δουλευε ειχαν τα βυτια εκει. Η δικια μου ασφαλεια ειναι νταξει λιγο οτι να'ναι αλλα εχει μπει στον φιλικο διακανονισμο προσφατα... Στις 19/2/2021 στις 11:32 ΠΜ, cumulus είπε Ου μπλεξεις με τις ασφαλιστικες. Πριν απο σχεδον 25 χρονια,με τρακαρε ενας που παραβιασε το στοπ και μου εκανε τοτε 100.000 δρχ ζημια.Ηρθε η ΤΟΤΑ γιατι ο συνεπιβατης του αλλου τραυματιστηκε,εκανε σχεδιαγραμματα ,εδωσα καταθεση στην τροχαια Κηφισιας και η ασφαλιστικη του δεν ηθελε να με αποζημιωσει διοτι ο αλλος ελεγε οτι ετρεχα με πανω απο 100!! Τελικα βρεθηκε ενας γνωστος μεσα στην ασφαλιστικη και το θεμα λυθηκε. Ο τυπος βεβαια περασε δικαστηριο μετα απο ενα χρονο στο οποιο ημουν μαρτυρας. Ω ρε φιλε τι ειναι αυτα... Θα μας τρελανουν τελειως.. δικαστηριο νομιζω παει αυτοματα, αλλα νομιζω ο τραυματιας πρεπει να το δηλωσει το ποινικο; τουλαχιστον οταν με τρακαραν με την μηχανη πηγα στην τροχαια για την μαρτυρια και ειπα οτι συμφωνω να τον κυνηγησουν, διοτι με ειπε ο αστυνομικος αν δεν το κανω τωρα μετα δε μπορω, ενω αν θελω να το ακυρωσω μπορω, ειναι και λιγο μοχλος πιεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα