Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα  παίδες ...παίζει  κανείς  με  GIGABYTE και  RGBFUSION2  γιατί  μου  έχει  βγάλει  την  ψυχή.

Έχω  κάποιες μνήμες  GSKILL, συμβατές  όπως  αναφέρει  και  μια  μου  δουλεύουν  μέσα  από  το  FUSION  μια  παίζουν μόνες  τους το  καθορισμένο RGB τους χωρίς  να  τις  βλέπει  το  πρόγραμμα ...Έχω  αναβαθμίσει  σε  τελευταίο  BIOS   ..έχω  κατεβάσει  το  τελευταίο FUSION ...Γαιδουρεψαν

Όποια  βοήθεια  δεχτεί

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vps είπε

καλησπέρα  παίδες ...παίζει  κανείς  με  GIGABYTE και  RGBFUSION2  γιατί  μου  έχει  βγάλει  την  ψυχή.

Έχω  κάποιες μνήμες  GSKILL, συμβατές  όπως  αναφέρει  και  μια  μου  δουλεύουν  μέσα  από  το  FUSION  μια  παίζουν μόνες  τους το  καθορισμένο RGB τους χωρίς  να  τις  βλέπει  το  πρόγραμμα ...Έχω  αναβαθμίσει  σε  τελευταίο  BIOS   ..έχω  κατεβάσει  το  τελευταίο FUSION ...Γαιδουρεψαν

Όποια  βοήθεια  δεχτεί

Ευχαριστώ

Αδερφε b550 aorus k gskill ακριβως το ιδιο. Ενα μηνα καιγομουνα, τιποτα.. Ειναι για τον λουτσο το προγραμμα (fusion), μια τις βλεπει, μια οχι. Οποτε αφησα ενα χρωμα κ παλι που κ που μου κανει νερα. Εμενα τωρα οτι αλλαγη κανω, δουλευει μετα απο restart μονο σωστα, τρεχα γυρευε😂 Αμα θες ξεκιναμε support group

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dalain είπε

αδερφε οτι ειπαν κ τα παιδια απο πανω....το προγραμμα ειναι απο τα χειροτερα

Γενικά  όλο  το  APP  της  GIGABYTE  είναι  χάλια  , κρίμα  και  δίνουμε  τόσα  χρήματα  για  κορυφαίες  μητρικές  RGB 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...