SpectralQ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά, είναι τραγικό. Το ρουτερ είναι στον διάδρομο με όλες τις πόρτες ανοιχτές και η σύνδεση wifi ενώ δουλεύει μια χαρά, πολλές φορές πέφτει ενώ το σήμα το δείχνει φουλ. Στο σαλόνι δουλεύει μια χαρά, δεν έχω τέτοια θέματα, οταν όμως πάω στο υπνοδωμάτιο αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι έχω μετακινήσει το home office εκεί μπας και βρω λίγη ησυχία αλλά δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Μένω σε πολυκατοικία, σε πολύ κεντρικό σημείο και νομίζω πως το πρόβλημα πρέπει να είναι ότι πιάνει περισσότερα δίκτυα στο υπνοδωμάτιο. Κοίταξα τα channels (1, 6, 11) και έβαλα αυτό που χρησιμοποιείται λιγότερο αλλά και πάλι έχω προβλήματα. Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω για να λύσω το πρόβλημα;
turbat0s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, SpectralQ είπε Το ρουτερ Για ποιό πρόκειται?
SpectralQ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, turbat0s είπε Για ποιό πρόκειται? To ZTE H108N v2.5. (Η μπακατέλα της Forthnet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα