Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Citroen C2, ανάβουν τα αλάρμ και στα 4 σημεία, αλλά το αριστερό φλάς δεν ανάβει ούτε στα 2 φανάρια, ούτε στο κοντέρ. Το δεξί φλάς είναι οκ.

Εχει κάει η ασφάλεια ή είναι κάποιο άλλο πρόβλημα; Με προβληματίζει οτι δεν ανάβει ούτε στο κοντέρ.

Εχει ξανασυμβεί σε κάποιον?

Δημοσ.

μυρίζομαι χαλασμένη επαφή στο μοχλό του τιμονιού. εφόσον λάμπες ρεύματα είναι οκ....τα αλάρμ είναι σε διαφορετικό διακόπτη...άρα τι μένει; ο λεβιές που κουνάς με το κλικ για την έναρξη του αριστερού με κίνηση προς τα κάτω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Σε Citroen C2, ανάβουν τα αλάρμ και στα 4 σημεία, αλλά το αριστερό φλάς δεν ανάβει ούτε στα 2 φανάρια, ούτε στο κοντέρ. Το δεξί φλάς είναι οκ.

Εχει κάει η ασφάλεια ή είναι κάποιο άλλο πρόβλημα; Με προβληματίζει οτι δεν ανάβει ούτε στο κοντέρ.

Εχει ξανασυμβεί σε κάποιον?

Θα κοίταζα για αρχή τη φλασιέρα . Θέλει ψαξιμο απο ηλεκτρολόγο .

Γενικα με το C2 είσαι ευχαριστημενος , ψαχνω για 1100 για μεσα στην πολη .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Θα κοίταζα για αρχή τη φλασιέρα . Θέλει ψαξιμο απο ηλεκτρολόγο .

Γενικα με το C2 είσαι ευχαριστημενος , ψαχνω για 1100 για μεσα στην πολη .

Το βασικότερο πρόβλημα του C2 που ξέρω, είναι τα ηλεκτρικά του. Προτείνω να βρεις κάτι καλύτερο σε 1100 .

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ο διακόπτης του αλαρμ είναι το πιο πιθανο.Επηρέαζει και τα φλας.

Αυτό είναι! Σήμερα που το πήρε το αμάξι η γυναίκα, μου είπε ότι ανάβει το φλας, απλά θέλει πιο πολύ δύναμη ή κολλάει. 

Αύριο που θα έχω ρεπό, θα το κοιτάξω να το καθαρίσω με κάνα σπρέι αέρα ή αν έχω πρόσβαση ίσως ρίξω λίγο οινόπνευμα στις επαφές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...