Προς το περιεχόμενο

[Earbud ακουστικά] Samsung Galaxy Buds Pro 160,93 € @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω πολύ καλή τιμή για την ώρα!

Kotsovolos https://www.kotsovolos.gr/ProductDisplay?catalogId=10551&productId=7145502&langId=-24&storeId=10151

Skroutz από 215,00 https://www.skroutz.gr/s/26609262/Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html?from=sku_color_variations

edit: Tέλος από kotsovolo , διαθέσιμο μόνο από plasio https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/samsung-galaxy-buds-pro-black_3618234

Επεξ/σία από bill987
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stcp είπε

Καλη προσφορα.

Διαφωνω και ειναι απλος ο λογος:

Μοντελο νεο, τωρα βγηκε στην αγορα, οριακα ενας μηνας. Επομενως, η τιμη θα πεσει συντομα. Δεν ειναι καλη προσφορα αφου θα ειναι πολυ φτηνοτερα σε 2 μηνες. Σχεδον σιγουρο.

Εξω ηδη ξεκινουν απο τα 155-165€, πριν 6 μερες Γερμανια υπηρξε προσφορα στα 116,99€.

Ετσι η οδηγια μου παντα ειναι, να κοιτατε λιγο το ιστορικο τιμων, κατι τετοια φαινονται στο δευτερολεπτο και εχεις ευκολα την πραγματικη και ολοκληρη την εικονα και δεν "τσιμπας" οπως μπορει να συμβει κοιταζοντας μονο τις τιμες της οποιας στιγμης στην οποια χωρα.

image.png.ff6cbfffe4fde89798dfeeb2014520eb.png

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Διαφωνω και ειναι απλος ο λογος:

Μοντελο νεο, τωρα βγηκε στην αγορα, οριακα ενας μηνας. Επομενως, η τιμη θα πεσει συντομα. Δεν ειναι καλη προσφορα αφου θα ειναι πολυ φτηνοτερα σε 2 μηνες. Σχεδον σιγουρο.

Εξω ηδη ξεκινουν απο τα 155-165€, πριν 6 μερες Γερμανια υπηρξε προσφορα στα 116,99€.

Ετσι η οδηγια μου παντα ειναι, να κοιτατε λιγο το ιστορικο τιμων, κατι τετοια φαινονται στο δευτερολεπτο και εχεις ευκολα την πραγματικη και ολοκληρη την εικονα και δεν "τσιμπας" οπως μπορει να συμβει κοιταζοντας μονο τις τιμες της οποιας στιγμης στην οποια χωρα.

image.png.ff6cbfffe4fde89798dfeeb2014520eb.png

Καλα, μιλαμε για τη συγκεκριμενη στιγμη. Εννοειται σε 2 μηνες θα ειναι πιο φτηνα και σε 4 ακομα πιο φτηνα. Αν καποιος μπορει να περιμενει περιμενει. Αν τα θελει τωρα, ειναι καλη η τιμη. Εγω τα εχω απο προπαραγγελια, 220 και 250 δε θα εδινα με τιποτα!

• Like 4
Δημοσ.

Τη θεωρώ καλή προσοφορά για κάποιον που θέλει άμεσα να αγοράσει κάτι (πλαισιο 2 μερες παραδοση) και που θέλει να πάει στο eco-system της Sammy. Τα χτύπησα από πλαισιο. 

Δημοσ.

Το σκέφτομαι γιατί έχουν και ANC αλλά αυτό το αστραφτερό μαύρο δεν μου αρέσει, plus ότι έρχονται AirPods μαύρα Ζ Δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα το πρωί (αγορά από το Πλαισιο). Εξαιρετική ποιότητα ήχου (πολύ θετικό πρώτο δείγμα ακούγοντας μουσική με Spotify απο galaxy watch κατά τη διάρκεια γυμναστικής). Επίσης συνομιλητές σε κλήσεις που έκανα ανέφεραν πως ακουγόμουν "καμπάνα" (κλήσεις μέσα από το σπίτι). Σαν πρώτο δείγμα πολύ θετικό.

Επεξ/σία από gianso
Ορθογραφια.
  • Like 1
Δημοσ.

Με τα Galaxy Buds Plus που παίζουν κάτω από 100, η μόνη διαφορά είναι το Noice Cancellation?

Κάνει δουλειά ή τσάμπα τα παραπάνω χρήματα? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, k_dinos είπε

Με τα Galaxy Buds Plus που παίζουν κάτω από 100, η μόνη διαφορά είναι το Noice Cancellation?

Κάνει δουλειά ή τσάμπα τα παραπάνω χρήματα? 

Μετα το τελευταιο update ναι, κανει. Μη φανταστεις ομως οτι δεν θα ακους καθολου εξωτερικους ηχους.

Δημοσ.

Παρέλαβα από πλαίσιο. Έχοντας κάνει και το τελευταίο update, έκανα δοκιμή σε εξωτερικό χώρο,  χωρίς πολύ φασαρία, μιλώντας με τη μάσκα σχετικά χαμηλά, και με άκουγαν πεντακάθαρα. Επίσης η ποιότητα στη μουσική είναι ένα κλικ πάνω από τα plus.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Socratis_g είπε

Παρέλαβα από πλαίσιο. Έχοντας κάνει και το τελευταίο update, έκανα δοκιμή σε εξωτερικό χώρο,  χωρίς πολύ φασαρία, μιλώντας με τη μάσκα σχετικά χαμηλά, και με άκουγαν πεντακάθαρα. Επίσης η ποιότητα στη μουσική είναι ένα κλικ πάνω από τα plus.

Αξίζει η σχεδόν διπλάσια διαφορά στην τιμή?
Με ενδιαφέρει μόνο η ποιότητα του ήχου στην μουσική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, DJ Gx είπε

160 τα pro vs 100 τα plus με βάση τι είχα δει τις προάλλες είναι το debate και παραθέτω my 2 cents :

1) active noise cancellation εξαιρετικό (στα δικά μου γούστα). Βγήκα για τρέξιμο και άκουγα τη μουσική μου πεντακάθαρα (δεν ακουγοόντουσαν παραδίπλα παρά ελάχιστο εργασίες για αποκατασταση ζημιών από τη κακοκαιρία σε πολλά σπίτια).

2) έχουν IPX7 vs IPX2 που έχουν όλα τα άλλα της Sammy. Σημαντικό πολύ για μένα για προπονήσεις κτλπ (τα original buds μου χάλασαν λόγω υγρασίας / ιδρώτα που πήραν).

3)  λένε (δεν εχω προλαβει να το δω στη πράξη) για καλυτερη αυτονομία.

4) δυνατότητα σύνδεσης με δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρνονα (δεν εχω προλαβει να το δω).

5) ακουγόμουν καλά στις κλήσεις που έκανα και ο συνομιλητης μου με ακουγε πολυ καλα.

Ελπίζω να βοήθησα. Για τις δικες ανάγκες μου τα (2) και (5) ηταν καθοριστικά και το (1) πολύ nice to have (μετά από 1 μέρα χρήσης μου αρεσει το ANC αλλά δε ξέρω αν ειναι deal breaker για καποιους).

Καλή αγορά ότι και να πάρεις !!!

Επεξ/σία από gianso
Συντακτικό.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DJ Gx είπε

Μόνο για τη μουσική όχι. Αν σε ενδιαφέρει και η ομιλία και η εμφάνιση και η αδιαβροχοποιηση,  τότε οκ.

Επεξ/σία από Socratis_g
  • Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα και γω σημερα απο Κωτσο. Δεν ξαναειχα galaxy buds για να συγκρινω αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση η ποιοτητα ηχου που εχουν. Ειναι εξαιρετικα. Επισης μου αρεσε και οτι με ακουν παρα πολυ καλα στις κλησεις σε αντιθεση με τα creative outlair air που μου εκαναν καποιοι παραπονα. Το ANC δουλευει πολυ καλα και μ αρεσει οτι χαμηλωνει ο ηχος οταν μιλας σε καποιον χωρις να χρειαστει να πατας παυση στη μουσικη. Γνωριζει καποιος αν το multishare που εχουν μπορει να δουλεψει σε pc? Η ειναι μονο για android?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...