Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες έστησα καινούργιο σύστημα και για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσα ότι το παλιό μου κουτάκι μόνο όνομα είχε...γιατί από ευκολία τρίχες

Οπότε αν και δεν ζορίζομαι να αλλάξω γρήγορα άρχισα να ψήνομαι για μια αλλαγή..

Είπα να ρίξω μια ματιά καθώς αυτά με τα Ledakια όμορφα είναι αλλά βλέπω ότι τώρα πια κουτιά με θέση 5.25 για DVD/Bluray πάπαλα....και ρωτώ πως την βολεύουμε κομψά.

Μια άλλη γρήγορη ματιά μου γύρισε ότι μια θήκη εξωτερική για 5.25 χαλαρά μας πάει στο 50€ αλλά .... η εμπειρία μου με τέτοιες θήκες ήταν τουλάχιστον οδυνηρή καθως πριν απο χρόνια που πήρα μία...με το ζόρι κράτησε 1 βδομάδα...τώρα που έχω και Bluray και είναι σαφώς πιο απαιτητικό για "καλή" λειτουργία ...τι κάνουμε....εκτός αν ανοίγουμε το κουτί και με το Bluray στο χέρι θα καθόμαστε για να " έχω 1 CD βάλτο 1 λεπτάκι να δούμε τι έχει ".

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, masteripper είπε

Χθες έστησα καινούργιο σύστημα και για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσα ότι το παλιό μου κουτάκι μόνο όνομα είχε...γιατί από ευκολία τρίχες

Είπα να ρίξω μια ματιά καθώς αυτά με τα Ledakια όμορφα είναι αλλά βλέπω ότι τώρα πια κουτιά με θέση 5.25 για DVD/Bluray πάπαλα....και ρωτώ πως την βολεύουμε κομψά.

Μια άλλη γρήγορη ματιά μου γύρισε ότι μια θήκη εξωτερική για 5.25 χαλαρά μας πάει στο 50€ αλλά .... η εμπειρία μου με τέτοιες θήκες ήταν τουλάχιστον οδυνηρή καθως πριν απο χρόνια που πήρα μία...με το ζόρι κράτησε 1 βδομάδα...τώρα που έχω και Bluray και είναι σαφώς πιο απαιτητικό για "καλή" λειτουργία ...τι κάνουμε....εκτός αν ανοίγουμε το κουτί και με το Bluray στο χέρι θα καθόμαστε για να " έχω 1 CD βάλτο 1 λεπτάκι να δούμε τι έχει ".

Καλημέρα!

Αν ψαχτείς λίγο, υπάρχουν κουτάκια  που έχουν 5.25"!

Όπως για παράδειγμα της  be quiet! μερικά.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, masteripper είπε

Υπάρχει το γνωστό οικονομικό cougar mx330 g.

Μετά πας και σε πιο ακριβές λύσεις όπως nr600 odd, enthoo pro tg 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα ότι υπάρχουν κουτιά είναι γνωστό και είναι η σίγουρη λύση απλώς αναρωτιόμουν πως οι εταιρείες τόσο απλά τις εξαφανίσαν...θα πεις το ίδιο έγινε και με τα Floppy απλώς τα Floppies ναι μεν πέθαναν αλλά οι πιθανή χρήση τους ήταν περιορισμένη αρκετό καιρό πριν εξαφανιστούν ...ενώ 1 CD πάντα θα υπαρχει να στριφογυρνάει στα σπίτια...

Καμμιά αξιόπιστη θήκη 5,25 που να χρησιμοποιεί κάποιος που να μην ζητάει την μάνα της και τον πατέρα της ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερωτηση!

γιατι απλα δεν τραβας 2 καλωδια εκτος κουτιου και να το βαλεις διπλα? ουτε θηκη ουτε τιποτα. τα καλωδια μπορεις να τα βγαλεις απο το πισω μερους του κουτιου, κατω απο την καρτα γραφικων πχ.

sata μεγαλα υπαρχουν νομιζω καπου ειχα δει και 1 μετρο φαση. δες αυτο η αυτο

απο το τροφοδοτικο υπαρχει extention adapter. εδω

Επισης, υπαρχει και αυτο αν θελεις, μαζι με τα παραπανω, ετσι ωστε να το βαζεις και να το βγαζεις οποτε το χρειαζεσαι, αν η χρηση σου ειναι περιστασιακη. οποτε αυτο το εχεις μονιμα κουμπωμενο στη μητρηκη στο πισω μερος του κουτιου και εκει πανω συνδεεις οποτε θελεις το blueray σου.

συνολο 15 ευρω και ετοιμος. αν θελεις παρε και κανα μαυρο τυπου carbon αυτοκολλητο, ντυσε και το blue ray και θα ειναι και ομορφο. εδω

Επεξ/σία από emperor4her
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

ερωτηση!

γιατι απλα δεν τραβας 2 καλωδια εκτος κουτιου και να το βαλεις διπλα? ουτε θηκη ουτε τιποτα. τα καλωδια μπορεις να τα βγαλεις απο το πισω μερους του κουτιου, κατω απο την καρτα γραφικων πχ.

sata μεγαλα υπαρχουν νομιζω καπου ειχα δει και 1 μετρο φαση. δες αυτο η αυτο

απο το τροφοδοτικο υπαρχει extention adapter. εδω

Επισης, υπαρχει και αυτο αν θελεις, μαζι με τα παραπανω, ετσι ωστε να το βαζεις και να το βγαζεις οποτε το χρειαζεσαι, αν η χρηση σου ειναι περιστασιακη. οποτε αυτο το εχεις μονιμα κουμπωμενο στη μητρηκη στο πισω μερος του κουτιου και εκει πανω συνδεεις οποτε θελεις το blueray σου.

συνολο 15 ευρω και ετοιμος. αν θελεις παρε και κανα μαυρο τυπου carbon αυτοκολλητο, ντυσε και το blue ray και θα ειναι και ομορφο. εδω

Είσαι ωραίος....

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/2/2021 στις 11:22 ΠΜ, masteripper είπε

Έχουν ακόμα στοκ από το πολύ καλό Enthoo Pro M με 5.25 θέση

https://www.skroutz.gr/s/10897982/Phanteks-Enthoo-Pro-M-Tempered-Glass-Satin-Black.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...