GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, pluss είπε Έτσι το αντιμετωπίζει η τράπεζα. Μα, αυτό ρωτάω ! Αν είναι σωστό !
pluss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, για να το κλείσουμε, βάσει των όρων θεωρώ ότι είναι καλυμμένη η τράπεζα. Αν νομίζεις πως έγινε λάθος, επικοινώνησε με την τράπεζα να παραπονεθείς. Δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε μεταξύ μας. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από pluss
GREGORYMO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, pluss είπε Λοιπόν, για να το κλείσουμε, βάσει των όρων θεωρώ ότι είναι καλυμμένη η τράπεζα. Αν νομίζεις πως έγινε λάθος, επικοινώνησε με την τράπεζα να παραπονεθείς. Δεν έχει κανένα νόημα να το συζητάμε μεταξύ μας. Άρα, η τράπεζα ΔΕΝ έχει να μου δώσει καμία διαφορά, λες εσύ ! Εδώ, θα είμαστε όταν η τράπεζα δει το λάθος και μου καλύψει την διαφορά η όχι ?
pluss Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τι πιστεύω εγώ ή ο καθένας, δεν έχει καμία σημασία για την έκβαση της υπόθεσής σου. Σε forum απευθύνθηκες, απλές απόψεις θα λάβεις, δεν είμαστε εμείς οι τελικοί κριτές. Ο μόνος τρόπος για να λυθούν επισήμως οι απορίες σου και κατ' επέκταση το πρόβλημα που σε απασχολεί, είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς, που είναι και η μόνη αρμόδια να σε βοηθήσει στην τελική. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, καλή τύχη εύχομαι. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από pluss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα