Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Περίμενε ένα μήνα και πάρε B560 με τον 11400/F

Δεν πάει άλλο. Όλο στο περίμενε είμαι εδώ και 5 μήνες........Θα έπεφταν οι τιμές αλλά στα διπλάσια πήγαν.........

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Δεν πάει άλλο. Όλο στο περίμενε είμαι εδώ και 5 μήνες........Θα έπεφταν οι τιμές αλλά στα διπλάσια πήγαν.........

Από ότι φαίνεται οι Rocket Lake θα βγουν στις 15 Μαρτίου , θα είναι κρίμα να πάρεις τώρα Gen 10 και σε ένα μήνα να βγουν Gen 11

https://www.guru3d.com/news-story/intel-rocket-lake-s-processors-allegedly-available-march-15th.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2021 στις 10:07 ΠΜ, FrankyGR είπε

Καλημέρα παιδιά. Επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο να πέσουν οι τιμές (και δεν την παλεύω άλλο με τον i3-6320) σκέφτομαι άμεση αγορά και σε κάνα δύο χρόνια το ξαναβλέπουμε πάλι. Το budget είναι 800-1000 Euro.

Διαθέτουμε τα παρακάτω:

• Κάρτα Γραφικών 1660 super
  • Τροφοδοτικό EVGA 550 G2 supernova
  • Razer Keyboard / mouse
  • Οθόνη LG 27-GL850b (1440p)      

Σκέφτομαι μεταξύ 10700k και 5600x, 16gb RAM, m2 1tb, 2-4tb hdd.

Θα χρειαστώ και ένα καλό κουτί και αν γίνεται με αρκετά RGB leds (με έχει φάει ο μικρός😆😆)

Αν γίνεται να τα πάρω από ένα μαγαζί όλα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.........

Καλημέρα παιδιά. Μετά από ατέλειωτο διάβασμα όλη μέρα χτες μπερδευτηκα ακόμα πιο πολύ😅😅

Και λέω να κάνω την τρέλα να πάω για 5800X !!

Τώρα αν μπορεί κανείς να προτείνει mb (να έχει wifi) , ram, ψύχτρα και case (με φωτάκια μην ξεχνιώμαστε).

Και μετά το καλοκαίρι (ελπίζω) χτυπάω μια 6800xt μαζί με τροφοδοτικό...........

Εννοείτε ότι ανεβάζω το budget στα 1200 Euro.

Επεξ/σία από FrankyGR
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FrankyGR είπε

Καλημέρα παιδιά. Μετά από ατέλειωτο διάβασμα όλη μέρα χτες μπερδευτηκα ακόμα πιο πολύ😅😅

Και λέω να κάνω την τρέλα να πάω για 5800X !!

Τώρα αν μπορεί κανείς να προτείνει mb (να έχει wifi) , ram, ψύχτρα και case (με φωτάκια μην ξεχνιώμαστε).

Και μετά το καλοκαίρι (ελπίζω) χτυπάω μια 6800xt μαζί με τροφοδοτικό...........

Εννοείτε ότι ανεβάζω το budget στα 1200 Euro.

Αν σκοπεύεις να πάρεις δυνατή κάρτα σε κάποια φάση έχει νόημα ένα τέτοιο cpu, αν και παραμένει καλύτερο value ο 5600Χ

και σίγουρα καλύτερο value οι λύσεις από intel είτε i5 είτε i7.

m/b asus https://www.skroutz.gr/s/23723129/Asus-ROG-Strix-B550-F-Gaming-Wi-FI.html

msi https://www.skroutz.gr/s/24026826/MSI-MPG-B550-Gaming-Edge-WIFI.html

Σε προηγούμενο post σου έχω βάλει πλήρη λύση με λαμπιόνια τζιτζιλόνια,αν δεν σου άρεσαν οκ, αν το προσπέρασες ρίξε μια ματιά και δες τι σου κάνει.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Πάλι βοήθεια θέλω😗😗😗

Επειδή τελικά αύριο παραλαμβάνω gaming laptop😀 και πάγωσα την μεγάλη desktop αναβάθμιση θα ήθελα αν γίνεται να με βοηθήσετε να φτιάξω του μικρού το pc γιατί δεν τη παλεύει άλλο με τον i3-6320 !!

Όπως λέει και στην αρχή του thread διαθέτουμε τα παρακάτω :

• Κάρτα Γραφικών 1660 super
  • Τροφοδοτικό EVGA 550 G2 supernova
  • Razer Keyboard / mouse
  • Οθόνη LG 27-GL850b (1440p)      

Σκέφτομαι μεταξύ 10700k και 5600x, 16gb RAM, m2 1tb, mb και ψύχτρα.

Θα χρειαστώ και ένα καλό κουτί και αν γίνεται με αρκετά RGB leds (με έχει φάει ο μικρός😆😆)

Αν γίνεται να τα πάρω από ένα μαγαζί όλα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.........

Δημοσ.

Επειδη περασα πριν λιγες μερες ακριβως τα ιδια διλληματα για να αναβαθμισω κι εγω της δικης μου μικρης τον i5 4670k θα σου πω οτι στη δικη σου περιπτωση εχοντας ηδη την 1660 θεωρω "too much" τον 10700k και κακο value (310+ευρω) τη δεδομενη χρονικη στιγμη.

Ετσι κατεληξα σε 10600k με μια Ζ490 msi tomahawk (με προοπτικες για 11η γενια στο μελλον)

Μνημες κλασσικα 3600 crucial ballistix (οι δικες μου επαιξαν απευθειας στα 3600 χωρις προβληματα)

Εναν samsung 980 1tb,

Bequiet 500dx (εχω παθει πλακα με την ευρυχωρια και το airflow) ταυτοχρονα εχει πολλους συνδυασμους argb led.

Εγω προσεθεσα και αλλον εναν ιδιο ανεμιστηρα εμπρος (το case διαθετει ηδη 3,εναν εμπρος,εναν επανω κι εναν πισω)

Μια τετοια συνθεση για να σε βοηθησω βρηκα στο mmplanet με τιμες σε λογικα πλαισια (αφου εχεις επιθυμια αγορα απο ενα καταστημα ολα)

1730662550_Screenshot2021-08-31at09-12-36.png.c5b4d6c15d5aa5fea146df3326bb2639.png

Το μονο που δεν βρηκα και το θεωρω κορυφαια επιλογη (αυτη επελεξα κι εγω) ειναι η Arctic freezer 34 esports duo.

To συνολακι θα σου βγει περιπου στα 750 ευρω πανω κατω.

Eπισης να σου επισημανω πως τα 550 του evga τα θεωρω οριακα με Κ επεξεργαστες και την 1660.

Θα ημουν πιο σιγουρος με 650watt.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Επειδη περασα πριν λιγες μερες ακριβως τα ιδια διλληματα για να αναβαθμισω κι εγω της δικης μου μικρης τον i5 4670k θα σου πω οτι στη δικη σου περιπτωση εχοντας ηδη την 1660 θεωρω "too much" τον 10700k και κακο value (310+ευρω) τη δεδομενη χρονικη στιγμη.

Ετσι κατεληξα σε 10600k με μια Ζ490 msi tomahawk (με προοπτικες για 11η γενια στο μελλον)

Μνημες κλασσικα 3600 crucial ballistix (οι δικες μου επαιξαν απευθειας στα 3600 χωρις προβληματα)

Εναν samsung 980 1tb,

Bequiet 500dx (εχω παθει πλακα με την ευρυχωρια και το airflow) ταυτοχρονα εχει πολλους συνδυασμους argb led.

Εγω προσεθεσα και αλλον εναν ιδιο ανεμιστηρα εμπρος (το case διαθετει ηδη 3,εναν εμπρος,εναν επανω κι εναν πισω)

Μια τετοια συνθεση για να σε βοηθησω βρηκα στο mmplanet με τιμες σε λογικα πλαισια (αφου εχεις επιθυμια αγορα απο ενα καταστημα ολα)

1730662550_Screenshot2021-08-31at09-12-36.png.c5b4d6c15d5aa5fea146df3326bb2639.png

Το μονο που δεν βρηκα και το θεωρω κορυφαια επιλογη (αυτη επελεξα κι εγω) ειναι η Arctic freezer 34 esports duo.

To συνολακι θα σου βγει περιπου στα 750 ευρω πανω κατω.

Eπισης να σου επισημανω πως τα 550 του evga τα θεωρω οριακα με Κ επεξεργαστες και την 1660.

Θα ημουν πιο σιγουρος με 650watt.

Ευχαριστώ για την απάντηση😀 Οπότε να ψαχτώ και για τροφοδοτικό ? Υπάρχει τρόπος να δω αν τα σηκώνει ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FrankyGR είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση😀 Οπότε να ψαχτώ και για τροφοδοτικό ? Υπάρχει τρόπος να δω αν τα σηκώνει ?

Δεν ειναι θεμα αυτο οτι τα σηκωνει ειναι δεδομενο,απλα εγω θα ενιωθα πιο ανετος με 650.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...