Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,ήρθε η στιγμή να κάνω αναβάθμιση στο pc μου από Intel 4170 στον παραπάνω επεξεργαστή η ερώτηση είναι η εξής αξίζει στα 138ευρω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Ευχαριστώ 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να χτισω πάνω σε αυτόν τον επεξεργαστή γι αυτό ρωτάω για μητρική είναι μονόδρομος z490 γνωρίζεις;

Δημοσ.

Μονόδρομος δεν είναι η z490 μα αν σε ενδιαφέρουν υψηλές συχνότητες στις μνήμες και πιθανή αναβάθμιση σε 11th gen θα πρέπει να πας προς τα εκεί. Υπό διαφορετικές συνθήκες μια b460 είναι vfm σε αυτόν τον επεξεργαστή

Δημοσ.

Τον υπολογιστή τον χρειάζεσαι για gaming ? Κάρτα γραφικών έχεις? Χρειάζεσαι ?

Ως έχει η αγορά υπολογιστών στις μέρες μας πρώτα βρίσκεις gpu και μετά κάνεις τις επόμενες κινήσεις για να μη μείνεις αμανάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν βγει φθηνές μητρικές Η470 που θα τρέχουν και την επόμενη γενιά , δώσε 10ευρώ παραπάνω να πάρεις τον 10400 με τα ενσωματωμένα γραφικά για να μην είσαι με το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσεις υπερτιμημένη gpu. 'Αλλωστε τα ενσωμ,ατωμένα γραφικά του , τρέχουν τα πάντα μια χαρά εκτός από σύγχρονα 3d παιχνίδια.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, BrouX είπε

Καλημέρα,ήρθε η στιγμή να κάνω αναβάθμιση στο pc μου από Intel 4170 στον παραπάνω επεξεργαστή η ερώτηση είναι η εξής αξίζει στα 138ευρω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Ευχαριστώ 

Περίμενε ένα μήνα και πάρε B560 με τον 11400/F

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις λογω δουλειας αργησα να απαντησω λοιπον το pc προορίζεται για gaming οσο το καλυτερο γινεται με την ηδη καρτα γραφικων που εχω (radeon rx550 4gb) ειναι low-mid gpu δεν με πολυ νοιαζει προς το παρον..γενικα αυτα που κοιταω ειναι intel i5 10400f,10400 απο μητρικη λεω για εδω https://www.skroutz.gr/s/23609387/Asrock-H470-Phantom-Gaming-4.html#shops μνημες ραμ δεν ξερω εχω μπερδευτει,τροφοδοτικο https://www.skroutz.gr/s/21573115/Seasonic-S12III-550W-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html και κουτι δεν ξερω ακομα το ψαχνω,εχω ηδη εναν hhd caviar blue 1tb και εναν ssd 240gb ειμαι κομπλε απο σκληρους..γενικα η αναβαθμιση θελω να ειναι 400μαξ ισως μια 8αρα μνημη για αρχη θα ηταν οτι πρεπει...δωστε τα φωτα σας παιδια :)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ευχαριστώ πολύ κάτι τελευταίο χρειάζομαι ψυκτρα;Επίσης το τροφοδοτικό μήπως είναι μικρό σε watt ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BrouX είπε

Ευχαριστώ πολύ κάτι τελευταίο χρειάζομαι ψυκτρα;Επίσης το τροφοδοτικό μήπως είναι μικρό σε watt ;

Δεν χρειάζεσαι ψύκτρα περιλαβάνει η συσκευασία του επεξεργαστή.

Τα watt φτάνουν και περισσεύουν για το τωρινό setup σου, σηκώνει μέχρι 1660,

αν στο μέλλον σκοπεύεις να βάλεις μια 5600ΧΤ ή κάποια αντίστοιχη καλό είναι να πάρεις το ίδιο σε 550 με ένα δεκάρικο παραπάνω.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω κατευθείαν σε 550w στην επιλογή που έβαλα παραπάνω μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά το force Που έχω 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω πληροφορίες για το συγκεκριμένο.

Βέβαια seasonic είναι, δεν θα είναι πυρκαγιά, corsair κυρίως προτείνω για το πολύ καλό aftersales.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...