Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 1/3/2021 στις 11:15 ΜΜ, TikiTaka23 είπε

Με βλέπω να παω στις 1400 βενζίνη εκδόσεις και από ότι βλέπω διίστανται οι απόψεις. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το fiesta αλλά πιστεύω το i20 θα είναι πιο αξιόπιστο και ασφαλή αγορά για το μέλλον. Ωστόσο για το C3 1.4 95hp 2010-12 (prince engine) εχει ακούσει κανεις τίποτα; Εχω δυο προσφορές για C3 (με περασμενο αεριο) το οποίο μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά δεν ξερω τι παίζει με την αξιοπιστία τους και την συμπεριφορά τους με το αέριο. Ευχαριστω.

Το i20 1.4 το εχεις οδηγησει? Παει σφαιρα!!! Αλλα και το 1.2 δεν απογοητευει καθολου!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Το i20 1.4 το εχεις οδηγησει? Παει σφαιρα!!! Αλλα και το 1.2 δεν απογοητευει καθολου!

Δεν ετυχε να το οδηγησω ποτέ φιλε μου οχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2021 στις 5:47 ΜΜ, greekfragma είπε

1000άρι fiesta ecoboost. Ο καλύτερος κινητήρας, οι καλύτεροι χώροι, το καλύτερο κράτημα και τα λιγότερα προβλήματα.

Μπορω να πω οτι το αμαξι με εχει εκπληξει ευχαριστα.

MK5 Fiesta 1.0 EcoBoost για καθημερινη μετακινηση κλπ ειναι μια χαρα.

Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι σε σχεση με το παλιο μου (1.6 106 rallye) δεν εχει καθολου "νευρο" αλλα ουτε το νιωθω τοσο σταθερο στο δρομο (μαλλον ειναι πολυ πιο ψηλο; ) στις υψηλες του ταχυτητες (μιλαμε για 160 γιατι παραπανω δεν τα φτανει ευκολα).

• Απο καταναλωση ειναι πολυ καλο.
  • Ειναι οτι πρεπει απο χωρους κλπ (δυο ατομα τα χωραει ανετα, μαζι με μισο σπιτι).
  • Δεν εχει ακριβα σερβις ουτε ανταλλακτικα (πραγμα που δεν περιμενα).

Για το Αυγο δεν ξερω αλλα ειχα οδηγησει το Peugeot 107 facelift (νομιζω ειναι κοινα εως ιδια) που ηταν 1.0 και μου ειχε σπασει τα νευρα Βεβαια, πολυ καλο τιμονι, ομορφο και λιτο design.

Μπορει να εφταιγε το συγκεκριμενο αμαξι αλλα:

• ο συμπλεκτης ηταν τοσο μαλακος και ευαισθητος που ηταν εκνευριστικος
  • Το αμαξι δεν ειχε στροφομετρο (ειναι εξτρα??? )
  • Στις ανηφορες (πχ Πεντελη ψηλα) με 3 ατομα μεσα φοβοσουν οτι θα εκραγει

Αμαξι που (ξεφευγει) ειναι καλο (για μεσα στην πολη και για ταξιδια) αλλα αξιζει αν δεν θες μεγαλους χωρους κλπ ειναι το Ν18 mini cooper S. Σιγα-σιγα θελω να ελπιζω οτι θα πεσουν στα 10Κ.

Επεξ/σία από Giorgos241

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...