Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Ξανανοιγω το θεμα μιας και εχω καποιες προσφορες στα 6000.

Ford fiesta 1.2 - 82hp,     Ford fiesta 1.4 - 95hp (2010 - 2013)

Hyundai i20 1.2 - 77hp,  Hyundai i20 1.4 - 90hp (2010 - 2013)

Citroen C3 1.4 - 95hp 2011

Μιλαμε για εκδοσεις βενζινης σε ολα. Τι θα προτεινατε ως πιο αξιοπιστο, δυνατο, οικονομικο; Υπαρχει περιπτωση εγκαταστασης αεριου στο μακρυ μελλον. Ευχαριστω!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Νομίζω το Hyundai θα είναι problem free 

Agreed και εγώ εκεί κινούμαι για αγορά.

Δημοσ.

Τα ατμοσφαιρικά 1.2 δε πάνε βήμα και καίνε αρκετά για τα κιλά τους. Ή θα βάλεις εξαρχής υγραέριο για να κάνεις απόσβεση άμεσα ή θα βγεις μακροπρόθεσμα χαμένος.

Οδηγικά και ποιότητα κατασκευής το φιέστα είναι πολύ μπροστά από το Ι20. Τα έχω οδηγήσει και τα 2 για αρκετό διάστημα (φιέστα της κολλητής-ι20 της πρώην) και έχω πολύ αναλυτική άποψη είτε μέσα στη πόλη είτε σε ταξίδι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spartan613 είπε

Agreed και εγώ εκεί κινούμαι για αγορά.

Απλά αν πας σε Hyundai θα σου πρότεινα στο 1.4 του 2013. Πιο πολλά κυβικά και του 13 νομίζω είναι το facelift.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει να βάζεις το κλειδί στη μίζα και να φεύγεις, χωρίς να ψάχνεις αναμμένα λαμπάκια, από προσωπική εμπειρία θα σου πω  ότι η Hyundai είναι από τις καλύτερες λύσεις. Προσωπικά θα έπαιρνα το 1.4, είτε βενζίνη ή πετρέλαιο.

Δημοσ.

Με βλέπω να παω στις 1400 βενζίνη εκδόσεις και από ότι βλέπω διίστανται οι απόψεις. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το fiesta αλλά πιστεύω το i20 θα είναι πιο αξιόπιστο και ασφαλή αγορά για το μέλλον. Ωστόσο για το C3 1.4 95hp 2010-12 (prince engine) εχει ακούσει κανεις τίποτα; Εχω δυο προσφορές για C3 (με περασμενο αεριο) το οποίο μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά δεν ξερω τι παίζει με την αξιοπιστία τους και την συμπεριφορά τους με το αέριο. Ευχαριστω.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε

Με βλέπω να παω στις 1400 βενζίνη εκδόσεις και από ότι βλέπω διίστανται οι απόψεις. Εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ το fiesta αλλά πιστεύω το i20 θα είναι πιο αξιόπιστο και ασφαλή αγορά για το μέλλον. Ωστόσο για το C3 1.4 95hp 2010-12 (prince engine) εχει ακούσει κανεις τίποτα; Εχω δυο προσφορές για C3 (με περασμενο αεριο) το οποίο μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά δεν ξερω τι παίζει με την αξιοπιστία τους και την συμπεριφορά τους με το αέριο. Ευχαριστω.

Εγω φιλε εκτός από τον αδερφό μου, δε θα έπαιρνα από αλλού μτχ με αεριο περασμένο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vins είπε

Εγω φιλε εκτός από τον αδερφό μου, δε θα έπαιρνα από αλλού μτχ με αεριο περασμένο

Δεν ήξερα ότι θα πρέπει να είμαι τόσο επιφυλακτικός με το περασμένο αέριο ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2021 στις 12:02 ΠΜ, vins είπε

+1 , μπορεί άλλος να το είχε παρατημένο , κακορυθμισμένο κτλ , το αέριο να το περάσεις ο ίδιος , θέλει καλή ρύθμιση και συνεπή service

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

I20 1250 κυβικά, 85 άλογα νομίζω τίμιο για τα λεφτά του. Ξεκινάει κάτω από 6χιλιαρικα και έχει είτε το facelift τέλη 13-14 είτε το προ facelift μοντέλο (ως 2013).

Το fiesta καλύτερο οδηγικά, για καλύτερη αξιόπιστια από κορεάτικο ίσως όχι αλλά από τα πιο αξιόπιστα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...