SabotazNic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Έχει κανένας άλλο αυτό το θέμα? Έχω την 2.9.7 και στο playstore την εμφανίζει ως τελευταία (9 Φεβ). Με πετάει η ειδοποίηση στο playstore και δεν έχω πρόσβαση. Ναι ξέρω ότι μπορώ μέσω Web, βολεύει για τα βασικά η εφαρμογή όμως. 1
*Kopanos* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Σε όλους το ίδιο βγάζει, αν δεις σχόλια στο play store έχουν μαζέψει μπόλικα μπινελίκια.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Εκανε την βλακεία ο προγραμματισταρας και μετα εφυγε και τα παράτησε στην τυχη τους😀
SabotazNic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Το θεμα πρεπει να ειναι απο τους servers. Θυμαμαι να ανοιγω κανονικα την εφαρμογη μετα τις 9 Φεβρουαριου. Ισως κανω και λαθος
Πέτρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Οι πάντες (σε Android) το είχαμε το πρόβλημα. Τώρα το πρωί βγήκε νέα και το διόρθωσαν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Σε μενα υπήρχε και πριν λιγο ακριβώς τι ίδιο πρόβλημα, αναγκαστικα να την βγαλω και να την εγκαταστήσω εκ νεου, αλλα και πάλι ειδα οτι δεν δουλευει και τόσο καλά.
Lazywinn3R Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, Τα βήματα κατά την επίλυση του προβλήματος είναι τα εξής Force stop της εφαρμογής Storage & Cache / clear cache και clear storage Uninstall της εφαρμογής Τέλος install μέσα από το play store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα