Lum1nous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα θέλω να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση αλλά γκουγκλάρω μανιακά εδώ και μέρες και προκοπή δεν βρήκα. Πρέπει/χρειάζεται να κάνουμε format στους ssd ? Εννοώ κάτι αντίστοιχο του πως κάναμε φορματ ανά ένα χρονικό διάστημα και ξαναπερνούσαμε το λειτουργικό από την αρχή στους HDD. Γίνεται κάτι αντίστοιχο στους ssd ? Χρείαζεται ? Μήπως κάνει κακό ? Έχω διαβάσει τόσα αντικρουόμενα πράγματα που έχω χαωθεί, κάθε γνώμη δεκτή. Σε περίπτωση που έχει σημασία για windows 10 λειτουργικό ενδιαφέρομαι σε samsung evo 860.
D___G Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Χωρίς να είμαι ειδικός, οι ssd έχουν περιορισμένες εγγραφές, και νομίζω δεν χρειάζεται όπως με τους μηχανικούς, αλλά αν κάνω λάθος ας απαντήσουν και άλλοι.
nickol-us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Χωρίς κι εγώ να ξέρω τι ισχύει θα σου πω οως προσωπικά έχω τα win10 εδώ 3 περίπου χρόνια, χωρίς να έχω κάνει format. Επίσης σε όσα συστήματα έχω περάσει win10 κάνω κατευθείαν διαγραφή - δημιουργία τομέα χωρίς να κάνω format (δεν γνωρίζω αν κάνει αυτόματα κατά την εγκατάσταση)
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 μην αγχωνεσαι για τιποτα και μην κανεις την ζωη σου δυσκολη.
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 On 18/02/2021 at 00:39, Lum1nous said: καλησπέρα θέλω να κάνω μια μάλλον ηλίθια ερώτηση αλλά γκουγκλάρω μανιακά εδώ και μέρες και προκοπή δεν βρήκα. Πρέπει/χρειάζεται να κάνουμε format στους ssd ? Εννοώ κάτι αντίστοιχο του πως κάναμε φορματ ανά ένα χρονικό διάστημα και ξαναπερνούσαμε το λειτουργικό από την αρχή στους HDD. Γίνεται κάτι αντίστοιχο στους ssd ? Χρείαζεται ? Μήπως κάνει κακό ? Έχω διαβάσει τόσα αντικρουόμενα πράγματα που έχω χαωθεί, κάθε γνώμη δεκτή. Σε περίπτωση που έχει σημασία για windows 10 λειτουργικό ενδιαφέρομαι σε samsung evo 860. quick format ναι και στους δυο.κανονικο format δεν βρισκω λογο να κανεις σε κανεναν εκτος απο τον μηχανικο σε ειδικες περιπτωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα