Elenagk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας θελω να αγοράσω το iPhone XS από Αμερική γνωρίζεται αν θα έχει πρόβλημα με την ελληνική κάρτα σιμ; ευχαριστω πολύ
koutsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Elenagk είπε Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας θελω να αγοράσω το iPhone XS από Αμερική γνωρίζεται αν θα έχει πρόβλημα με την ελληνική κάρτα σιμ; ευχαριστω πολύ Αν είναι sim unlocked λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από koutsis 1
Elenagk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Ναι γράφουν gsm unlocked και Verizon factory unlocked ποιο από τα δυο για να είμαι εντάξει;; Ναι γράφουν gsm unlocked και Verizon factory unlocked ποιο από τα δυο για να είμαι εντάξει;;
Finn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Gsm unlocked κατά προτίμηση. Θα στο φέρει κάποιος; Αν όχι τότε με το κόστος εκτελωνισμού που θα κληθεις να πληρώσεις παίζει και να μη συμφέρει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 εγω δεν εχω να προσθεσω κατι στο sim lock ή unlock. απλα θελω να ρωτησω, αγορα κινητου απο αμερικη, ο λογος? ειναι καλυτερο?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Εάν είναι καινούργιο θα έχεις μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Παντός δεν καταλαβαίνω το λόγο να μπλεχτεί κάποιος με αγορά iPhone από US?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα