poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 αξιζει για 7 ευρω και η γραμμη σου αντεχει.αν γινει διπλασιασμος πας 200 On 30/03/2022 at 11:02, johnnyman said: Καλημέρα παιδιά. Μπήκα μέσα στην εφαρμογή της wind για να πληρώσω τον λογαριασμό και είδα στις προσφορές μόνο για μένα την 100αρα 33 ευρώ το μήνα με απεριόριστα σταθερά κινητά όπως είμαι τώρα στην 50αρα για την οποία δίνω 26 ευρώ. Αξίζει λέτε? Βάζω και μια φώτο από τα στατιστικά του Ρούτερ! Δίπλα λέει το θέλω. Δηλαδή το πατάω και γίνεται 100αρι μετά από λίγες μέρες? Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, poulinos είπε αξιζει για 7 ευρω και η γραμμη σου αντεχει.αν γινει διπλασιασμος πας 200 Γνωρίζεις πως γίνεται η διαδικασία? Πατάς απλά το θέλω και γίνεται αυτόματα η δουλειά? Ευχαριστώ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 12 minutes ago, johnnyman said: Γνωρίζεις πως γίνεται η διαδικασία? Πατάς απλά το θέλω και γίνεται αυτόματα η δουλειά? Ευχαριστώ για την απάντηση! παει αιτημα και το στελνουν στον παροχο που εχει το kv πχ οτε οτι αναβαθμισε αυτον.απο το διαχειριστικο του dslam σρ αλλαζει.χανεις sync μετα ξανα sync και ετοιμος. softwarika γινεται δηλαδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, poulinos είπε παει αιτημα και το στελνουν στον παροχο που εχει το kv πχ οτε οτι αναβαθμισε αυτον.απο το διαχειριστικο του dslam σρ αλλαζει.χανεις sync μετα ξανα sync και ετοιμος. softwarika γινεται δηλαδη Σε πόσες μέρες γίνεται αυτό,γνωρίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 4 minutes ago, johnnyman said: Σε πόσες μέρες γίνεται αυτό,γνωρίζεις? συνηθως κατω απο βδομαδα.και μενα αν θυμαμαι καλα ειχε γινει σε 2 3 ημερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, poulinos είπε συνηθως κατω απο βδομαδα.και μενα αν θυμαμαι καλα ειχε γινει σε 2 3 ημερες Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις. Θα το σκεφτώ λίγο και βλέπουμε γιατί και με την 50αρα είμαι φουλ ευχαριστημένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 minutes ago, johnnyman said: Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις απαντήσεις. Θα το σκεφτώ λίγο και βλέπουμε γιατί και με την 50αρα είμαι φουλ ευχαριστημένος! καλα ναι και εγω ημουν απλα πηρα την 100 με σχεδον ιδια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, poulinos είπε καλα ναι και εγω ημουν απλα πηρα την 100 με σχεδον ιδια τιμη Και φαντάσου τον Σεπτέμβρη που έκανα νέα γραμμή η 50αρα από την 100αρα είχαν 4 ευρώ διαφορά και εγω έβαλα 50αρα χαχαχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 55 minutes ago, johnnyman said: Και φαντάσου τον Σεπτέμβρη που έκανα νέα γραμμή η 50αρα από την 100αρα είχαν 4 ευρώ διαφορά και εγω έβαλα 50αρα χαχαχα... ενας καφες διαφορα στην κυριολεξια.χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, poulinos είπε ενας καφες διαφορα στην κυριολεξια.χαχα Ετσι ακριβώς. Επίσης φοβήθηκα μήπως με την 100αρα γίνει πιο ευαίσθητη η γραμμή και έχω θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 37 minutes ago, johnnyman said: Ετσι ακριβώς. Επίσης φοβήθηκα μήπως με την 100αρα γίνει πιο ευαίσθητη η γραμμή και έχω θέματα. θα γινει αλλα εχεις πολυυυ περιθωριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, poulinos είπε θα γινει αλλα εχεις πολυυυ περιθωριο Εννοείς βάσει των στατιστικών που ανέβασα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 6 minutes ago, johnnyman said: Εννοείς βάσει των στατιστικών που ανέβασα? yep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε yep Και μια τελευταία ερώτηση, το συμβόλαιο παραμείνει το αρχικό η ανανεώνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 hours ago, johnnyman said: Και μια τελευταία ερώτηση, το συμβόλαιο παραμείνει το αρχικό η ανανεώνεται? αυτο δεν το ξερω δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα