johnnyman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Τι έχετε να προτείνετε από παροχο που να είναι αξιόπιστος? Δεν έχω καθόλου τηλέφωνο τώρα θα κάνω νέα σύνδεση. Τι παίζει με τα τέλη καινούριας γραμμής? Δεν γνωρίζω. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Αρχικά δες στα σάιτ των παρόχων τι διαθεσιμότητα δίνουν, καθώς και τι χρήση κάνεις Η cosmote (OTE) είναι η πιο ακριβή αλλά αξιόπιστη λύση Ύστερα θα έλεγα Vodafone-Wind Για Nova τελευταία ακούμε πολλά κακά σχόλια προσωπικά θα την απέφευγα Αν δεν χρειάζεσαι πολύ upload με μια 50αρα γραμμή άνετα βλέπεις 2 4Κ streaming κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αρχικά δες στα σάιτ των παρόχων τι διαθεσιμότητα δίνουν, καθώς και τι χρήση κάνεις Η cosmote (OTE) είναι η πιο ακριβή αλλά αξιόπιστη λύση Ύστερα θα έλεγα Vodafone-Wind Για Nova τελευταία ακούμε πολλά κακά σχόλια προσωπικά θα την απέφευγα Αν δεν χρειάζεσαι πολύ upload με μια 50αρα γραμμή άνετα βλέπεις 2 4Κ streaming κλπ Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Διαθεσιμότητα υπάρχει σε όλες τις εταιρίες στην περιοχή μου. Να ρωτήσω λίγο, Το καφαο είναι η γκρι καμπίνα? Εάν ναι είναι γεμάτη εδώ η περιοχή από την wind και έχω σχεδόν μια δίπλα στην οικοδομή. Vodafone δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη είναι γιατί η γειτόνισσα που έχει 24αρα πιάνει με το ζόρι 6-7 και την φοβάμαι λίγο.. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 5 minutes ago, johnnyman said: Vodafone δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη είναι γιατί η γειτόνισσα που έχει 24αρα πιάνει με το ζόρι 6-7 και την φοβάμαι λίγο.. Σε όλες τις εταιρείες με τον ίδιο τρόπο δουλεύει το ADSL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Οι 24αρες είναι από αστικό κέντρο Οι 50/100/200 είναι από νέα καμπίνα του παρόχου που έχει αναλάβει να τοποθετήσει νέες στην εκάστοτε περιοχή Αν η Wind έχει εγκαταστήσει νέες καμπίνες στην περιοχή σου, τότε λογικά θα έχεις μέγιστο συγχρονισμό Επίσης για να μη μπλέκεσαι, είμαι της άποψης πως βάζεις πάροχο αυτού που είναι οι καμπίνες, ώστε αν υπάρχει ζημιά ή πρέπει να γίνει κάτι συνήθως αντιμετωπίζεται πιο γρήγορα, προσωπική μου άποψη πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε Οι 24αρες είναι από αστικό κέντρο Οι 50/100/200 είναι από νέα καμπίνα του παρόχου που έχει αναλάβει να τοποθετήσει νέες στην εκάστοτε περιοχή Αν η Wind έχει εγκαταστήσει νέες καμπίνες στην περιοχή σου, τότε λογικά θα έχεις μέγιστο συγχρονισμό Επίσης για να μη μπλέκεσαι, είμαι της άποψης πως βάζεις πάροχο αυτού που είναι οι καμπίνες, ώστε αν υπάρχει ζημιά ή πρέπει να γίνει κάτι συνήθως αντιμετωπίζεται πιο γρήγορα, προσωπική μου άποψη πάντα Οπότε καλύτερα λες wind ε? Η οπτική είναι έρχεται κατευθείαν σπίτι όπως στην inalan η είναι μέχρι την κάμπινα και μετά είναι χαλκός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Σε όλα τα πακέτα 50/100/200 τα fiber που λένε οι πάροχοι εννοούν το VDSL, δηλαδή οπτική μέχρι το ΚΑΦΑΟ, από εκεί μέχρι το σπίτι σου χαλκός Υπάρχει δυνατότητα οπτικής μέχρι το σπίτι, ψάξε στο google sfbb (super fast broad band) για να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου.. Καλύτερη επιλογή για εμένα θα ήταν ο ΟΤΕ (Cosmote), από εκεί και πέρα, αν θεωρείς πως μπορείς να πληρώνεις τα πάγια του, θα πήγαινα με κλειστά μάτια.. Αλλιώς μπορείς να δεις για Vodafone/Wind, όπως είπαμε και παραπάνω.. Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Σε όλα τα πακέτα 50/100/200 τα fiber που λένε οι πάροχοι εννοούν το VDSL, δηλαδή οπτική μέχρι το ΚΑΦΑΟ, από εκεί μέχρι το σπίτι σου χαλκός Υπάρχει δυνατότητα οπτικής μέχρι το σπίτι, ψάξε στο google sfbb (super fast broad band) για να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σου.. Καλύτερη επιλογή για εμένα θα ήταν ο ΟΤΕ (Cosmote), από εκεί και πέρα, αν θεωρείς πως μπορείς να πληρώνεις τα πάγια του, θα πήγαινα με κλειστά μάτια.. Αλλιώς μπορείς να δεις για Vodafone/Wind, όπως είπαμε και παραπάνω.. Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται; Συκιές είμαι φίλε μου Επταπυργίου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) αν είσαι στο ανατολικό κομμάτι των Συκεών, αν μπεις στο fttxgr φαίνεται πως οι καμπίνες είναι της Vodafone και όχι τις Wind που έχει καλύψει την περιοχή από Μ. Μερκούρη - άλσος και δυτικά) Δες στη φωτογραφία Αν έξω από την καμπίνα κάπου λέει Wind τότε είναι της Wind, αν λέει μόνο ένα 3ψηφιο κωδικό είναι της Vodafone Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε αν είσαι στο ανατολικό κομμάτι των Συκεών, αν μπεις στο fttxgr φαίνεται πως οι καμπίνες είναι της Vodafone και όχι τις Wind που έχει καλύψει την περιοχή από Μ. Μερκούρη - άλσος και δυτικά) Δες στη φωτογραφία Αν έξω από την καμπίνα κάπου λέει Wind τότε είναι της Wind, αν λέει μόνο ένα 3ψηφιο κωδικό είναι της Vodafone Καλήμερα φίλε μου. Αυτή η συγκεκριμένη είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου. Οπότε αξίζει wind? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η καμπίνα είναι της Wind Η Wind φυσικά δίνει χονδρική στους υπόλοιπους παρόχους Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα επέλεγα μεταξύ Wind - Cosmote, ιδανικά να κρατάμε τους εμπλεκόμενους παρόχους στο ελάχιστο (το δίκτυο από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου είναι του ΟΤΕ) Για να πάρεις από καμπίνα θυμίζω πως πρέπει να βάλεις πακέτο VDSL τουλάχιστον 50 Mbps, αν θεωρείς πως χρειάζεσαι μεγαλύτερη ταχύτητα πας παραπάνω, για απλή χρήση μια 50αρα είναι υπέρ αρκετή Άρα, πάλι προσωπική μου εκτίμηση, κοιτάς για πακέτα "fiber" 50+ Mbps στους δύο παρόχους Ο ΟΤΕ το έχει στα 32.90€ και η Wind κάπου στα 23€ αν δεις προσφορά που έχει στο Facebook, αλλιώς 26€ το μήνα, από εκεί και πέρα δικιά σου επιλογή για τι θέλεις να πληρώσεις (+ τέλη για νέα γραμμή κλπ) Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από Kozanitis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Η καμπίνα είναι της Wind Η Wind φυσικά δίνει χονδρική στους υπόλοιπους παρόχους Εγώ σε αυτή την περίπτωση θα επέλεγα μεταξύ Wind - Cosmote, ιδανικά να κρατάμε τους εμπλεκόμενους παρόχους στο ελάχιστο (το δίκτυο από την καμπίνα μέχρι το σπίτι σου είναι του ΟΤΕ) Για να πάρεις από καμπίνα θυμίζω πως πρέπει να βάλεις πακέτο VDSL τουλάχιστον 50 Mbps, αν θεωρείς πως χρειάζεσαι μεγαλύτερη ταχύτητα πας παραπάνω, για απλή χρήση μια 50αρα είναι υπέρ αρκετή Άρα, πάλι προσωπική μου εκτίμηση, κοιτάς για πακέτα "fiber" 50+ Mbps στους δύο παρόχους Ο ΟΤΕ το έχει στα 32.90€ και η Wind κάπου στα 23€ αν δεις προσφορά που έχει στο Facebook, αλλιώς 26€ το μήνα, από εκεί και πέρα δικιά σου επιλογή για τι θέλεις να πληρώσεις Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για την απάντηση. Ξέρουμε τι παίζει με τα τέλη? Τώρα δεν έχω ενεργοποιήμενη γραμμη για τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δε ξέρω τι παίζει με τέλη για νέα γραμμή, ίσως είναι δωρεάν, αλλιώς καμία 33-35€ νομίζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9117 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 9:08 ΠΜ, johnnyman είπε Καλήμερα φίλε μου. Αυτή η συγκεκριμένη είναι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μου. Οπότε αξίζει wind? Καλησπέρα, μένω κοντά έχω εδώ και ένα χρόνο Wind VDSL100 από καμπίνα, πιάνω 100/10. Επειδή την έβαλα μόλις ενεργοποιήθηκαν οι καμπίνες (δεν άντεχα άλλο με τα 6Mbps της ADSL) την χρυσοπληρώνω, τώρα έχουν πέσει οι τιμές. Απλά δες 2 θέματα, όσες φορές και αν έψαξα απο site άλλων παρόχων για διαθεσιμότητα (εκτό της wind που έχει τις καμπίνες) δεν έβγαζε, πετούσε μνμ να ν επικοινωνήσω μαζί τους, οπότε αν το δεις και εσύ απλά πάρε τηλ να μάθεις, γιατί κάτι δεν πάει καλά με το να δίνουν χονδρική ο ένας στον άλλο). Αν το σπίτι δεν έχει ήδη γραμμή υπάρχει κίνδυνος να μην έχει πόρτες στο KV γιατί είναι πολύ πυκνοκατοικημένη η περιοχή με παλιά σπίτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vanton Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδη δεν ειμαι πολυ γνωριμος ακομα με τις εταιριες στην θεσσαλονικη δεν σου δινω 100% οτι η απαντηση μου θα ειναι σωστη, αλλα θα σου προτεινα την inalan εαν καλυπτει την περιοχη σου Τα αρνητικα της ειναι οτι.. Η Εγκατασταση παιρνει απο ενα ως εναμιση μηνα, εκτος εαν εισαι και ατυχος και παρει και τρεις αλλα ειναι μικρη περιπτωση αυτη. Τα θετικα ειναι οτι.. Εχεις ταχυτητες που δεν πιανουν πολλοι αλλοι δικτυακοι παροχοι. (Ιδικα με 28€ τον μηνα και να εχεις Up και Down το ιδιο) Υπαρχουν και αλλες εταιριες που ειναι πανω κατω το ιδιο σαν την inalan μπορεις ανετα να βρεις μια οικονομικη εαν στα 28 ευρω δεν σου κανει. Εγω παντως στην Κατερινη που ημουν Forthnet,Vodafone,Wind και τωρα cosmote απο ολες αξιζει η cosmote, τωρα για θεσσαλονικη δεν γνωριζω. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από vasilisantoniadis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα