Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Επειδη δεν γνωριζω, θα μπορουσε καποιος να μου προτινει ενα UPS

που να σηκωνει σε περιπτωση διακοπης ρευματος το pc μου εστω για 5 λεπτα

ωστε να εχω τον χρονο να τον κλεισω σωστα? 

Οσο πιο οικονομικος τοσο το καλυτερο!

Ευχαριστω!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-02-17 232335.png

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Philippe είπε

Έχω ένα APC 700VA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο.

Πέρα από αυτό, το συγκεκριμένο με το συνοδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει να κάνει shutdown μόνο του, πράγμα ίσως σημαντικότερο από το να σου δίνει χρόνο να το κλείνεις εσύ, όταν είσαι παρών.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Philippe είπε

Έχω ένα APC 700VA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο.

Και το Eaton εντελως αθορυβο ειναι.Δεν εχει καν ανεμιστηρα.

4 ώρες πριν, camel555 είπε

Πέρα από αυτό, το συγκεκριμένο με το συνοδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει να κάνει shutdown μόνο του, πράγμα ίσως σημαντικότερο από το να σου δίνει χρόνο να το κλείνεις εσύ, όταν είσαι παρών.

Πλεον ολα τα συνοδευτικα προγραμματα το κανουν αυτο.

15 ώρες πριν, poulinos είπε

apc αλλα δεν ειναι φτηνο.αν θες φτηνο ups τοτε μαζεψε να παρεις καλυτερο.

Μια χαρα ειναι το eaton.Εχω βρει αρκετα ψεγαδια και στα APC.Δεν ειναι δα οτι αν παρεις ενα τετοιο δε θα συναντησεις και τιποτα.

Για μπατζετ λυση,το συγκεκριμενο που εβαλα ειναι οτι καλυτερο πιστευω.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Και το Eaton εντελως αθορυβο ειναι.Δεν εχει καν ανεμιστηρα.

Πλεον ολα τα συνοδευτικα προγραμματα το κανουν αυτο.

Μια χαρα ειναι το eaton.Εχω βρει αρκετα ψεγαδια και στα APC.Δεν ειναι δα οτι αν παρεις ενα τετοιο δε θα συναντησεις και τιποτα.

Για μπατζετ λυση,το συγκεκριμενο που εβαλα ειναι οτι καλυτερο πιστευω.

Εγώ δεν έχω βρει κανένα ψεγάδι στο APC και έχω κλείσει αρκετά χρόνια και μπαταρίες. Μάλιστα όταν χρειάστηκα την τεχνική υποστήριξη πριν καιρό, έμεινα 100% ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, camel555 είπε

Εγώ δεν έχω βρει κανένα ψεγάδι στο APC και έχω κλείσει αρκετά χρόνια και μπαταρίες. Μάλιστα όταν χρειάστηκα την τεχνική υποστήριξη πριν καιρό, έμεινα 100% ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή τους.

Η αντιμετωπιση τους ειναι οντως υποδειγματικη.

Αλλα οταν παιρνεις πχ το Pro μοντελο τους και σφυριζει ο μετασχηματιστης,τοτε δε το λες αψεγαδιαστο.Σε μοντελο των 350Ε κιολας.

Εν ολιγοις πληρωνεις απο λιγο εως πολυ και το ονομα.Και το θεμα ειναι πως δεν ειναι μονοδρομος,αλλα υπαρχουν και αλλες μαρκες αξιολογοες που τη χτυπανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...