Vasilis1818 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα! Επειδη δεν γνωριζω, θα μπορουσε καποιος να μου προτινει ενα UPS που να σηκωνει σε περιπτωση διακοπης ρευματος το pc μου εστω για 5 λεπτα ωστε να εχω τον χρονο να τον κλεισω σωστα? Οσο πιο οικονομικος τοσο το καλυτερο! Ευχαριστω!!
Dantε Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/4799651/Eaton-5E-850VA-USB-DIN.html 3
JDROGAS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/2401452/Powertech-PT-850-UPS-Line-Interactive-850VA.html#specs
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Νομιζω πως για 25 ευρω διαφορα δεν αξιζει να παρει no name. Τα eaton εξω ειναι πολυ γνωστα και θεωρούνται αρκετά καλα. 1
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 apc αλλα δεν ειναι φτηνο.αν θες φτηνο ups τοτε μαζεψε να παρεις καλυτερο. 1
Philippe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Έχω ένα APC 700VA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο. 1
camel555 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Philippe είπε Έχω ένα APC 700VA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο. Πέρα από αυτό, το συγκεκριμένο με το συνοδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει να κάνει shutdown μόνο του, πράγμα ίσως σημαντικότερο από το να σου δίνει χρόνο να το κλείνεις εσύ, όταν είσαι παρών. 1
Dantε Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, Philippe είπε Έχω ένα APC 700VA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι είναι εντελώς αθόρυβο. Και το Eaton εντελως αθορυβο ειναι.Δεν εχει καν ανεμιστηρα. 4 ώρες πριν, camel555 είπε Πέρα από αυτό, το συγκεκριμένο με το συνοδευτικό πρόγραμμα επιτρέπει να κάνει shutdown μόνο του, πράγμα ίσως σημαντικότερο από το να σου δίνει χρόνο να το κλείνεις εσύ, όταν είσαι παρών. Πλεον ολα τα συνοδευτικα προγραμματα το κανουν αυτο. 15 ώρες πριν, poulinos είπε apc αλλα δεν ειναι φτηνο.αν θες φτηνο ups τοτε μαζεψε να παρεις καλυτερο. Μια χαρα ειναι το eaton.Εχω βρει αρκετα ψεγαδια και στα APC.Δεν ειναι δα οτι αν παρεις ενα τετοιο δε θα συναντησεις και τιποτα. Για μπατζετ λυση,το συγκεκριμενο που εβαλα ειναι οτι καλυτερο πιστευω. 1
camel555 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Dantε είπε Και το Eaton εντελως αθορυβο ειναι.Δεν εχει καν ανεμιστηρα. Πλεον ολα τα συνοδευτικα προγραμματα το κανουν αυτο. Μια χαρα ειναι το eaton.Εχω βρει αρκετα ψεγαδια και στα APC.Δεν ειναι δα οτι αν παρεις ενα τετοιο δε θα συναντησεις και τιποτα. Για μπατζετ λυση,το συγκεκριμενο που εβαλα ειναι οτι καλυτερο πιστευω. Εγώ δεν έχω βρει κανένα ψεγάδι στο APC και έχω κλείσει αρκετά χρόνια και μπαταρίες. Μάλιστα όταν χρειάστηκα την τεχνική υποστήριξη πριν καιρό, έμεινα 100% ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή τους.
Dantε Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, camel555 είπε Εγώ δεν έχω βρει κανένα ψεγάδι στο APC και έχω κλείσει αρκετά χρόνια και μπαταρίες. Μάλιστα όταν χρειάστηκα την τεχνική υποστήριξη πριν καιρό, έμεινα 100% ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή τους. Η αντιμετωπιση τους ειναι οντως υποδειγματικη. Αλλα οταν παιρνεις πχ το Pro μοντελο τους και σφυριζει ο μετασχηματιστης,τοτε δε το λες αψεγαδιαστο.Σε μοντελο των 350Ε κιολας. Εν ολιγοις πληρωνεις απο λιγο εως πολυ και το ονομα.Και το θεμα ειναι πως δεν ειναι μονοδρομος,αλλα υπαρχουν και αλλες μαρκες αξιολογοες που τη χτυπανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα