Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια,τελευταια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

Σε πολυ random συχνοτητα ( 1 φορα βδομαδα/15 μερες ) οταν παω να ανοιξω το viber στο pc,μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο,η αντιδραει σαν να μην υπαρχει καν το προγραμμα,και με ρωταει αν θελω να διαγραψω τη συντομευση.
Πρεπει να κανω uninstall και install ξανα για να δουλεψει.

Καμια ιδεα; 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Καλησπερα αυπνα αλανια,τελευταια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:

Σε πολυ random συχνοτητα ( 1 φορα βδομαδα/15 μερες ) οταν παω να ανοιξω το viber στο pc,μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο,η αντιδραει σαν να μην υπαρχει καν το προγραμμα,και με ρωταει αν θελω να διαγραψω τη συντομευση.
Πρεπει να κανω uninstall και install ξανα για να δουλεψει.

Καμια ιδεα; 

και πώς θα σου σπάσουν τα νεύρα για να περάσεις στα 10; δεν έχει πια υποστήριξη για Win 7.

Δημοσ.

Αλλο το ΠΩΣ λειτουργουν και αλλο το ΤΙ υποστηριζει η εταιρια επισημα. Απο τη στιγμη που λεει οτι υποστηριζει και τα 7, ειναι υποχρεωμενη να φτιαχνει οσα προβληματα δημιουργουνται στο συγκεκριμενο λειτουργικο για οποιονδηποτε λογο. Αλλιως μπορει να πει οτι δεν τα υποστηριζει πλεον και να τελειωσει εκει η ιστορια...

... αλλα μιλαμε για το viber, που εχει ενα σωρο χαλια σε ολες τις πλατφορμες που υποστηριζει, οποτε μαλλον δεν ασχολειται καν.

Δημοσ.

Πλεον εχει παραγινει το κακο του,καθε φορα  που το κλεινω,μετα βγαζει σφαλμα,πρεπει να το ξηλωσω και να το ξαναπερασω,με οποια διαδικασια ταυτοποιησης χρειαζεται απο το κινητο. 

Σημερα δε μου εκανε καν συγχρονισμο,με αποτελεσμα να μου εμφανισει μονο μια συζητηση που ειχα εκεινη τη στιγμη..

Δημοσ.

Πιπερι! Μην λες τετοια για την καλυτερη εφαρμογη του store (για το μεσο Ελληνα παντα)! Και 1000 κουσουρια να εχει, και πατος να ειναι απο θεμα privacy, ειναι αψογη επειδη μπορει να παιρνει τηλεφωνο χωρις να τον χρεωνει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jim_p είπε

αλλα μιλαμε για το viber, που εχει ενα σωρο χαλια σε ολες τις πλατφορμες που υποστηριζει, οποτε μαλλον δεν ασχολειται καν.

Ακριβώς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...