thanasisxask Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Εννοείς χωρίς τα μεταφορικά; Γιατί μαζί με αυτά είμαι στα 205 Από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι τα πράγματα;
Boubis1411 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Από ευρωπαϊκή αποθήκη είναι τα πράγματα; Εννοείται Πάντα... Γιατι αλλιώς την τρως Και πάντα dhl or ups
Figantu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, iml είπε Το aliexpress έχει πια και PayPal. Πριν βαλω τα στοιχεια μου εδινε επιλογη πληρωμης με paypal. Μολις εβαλα τα στοιχεια εξαφανίστηκε η επιλογη. Το δοκιμασα πολλες φορες μήπως εκανα κατι λαθος αλλα δεν με αφήνει.
mary Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μια απορία για όσους ψωνίζουν από aliexpress από Ελλάδα. Πόσο συνήθως είναι τα μεταφορικά για ψιλοπραγματα; πχ θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια ότι ψιλομλκ (πχ πλαστική σφήνα για την πόρτα) έπαιρνες, είχε κατά 99% δωρεάν μεταφορικά. Τώρα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mary είπε Μια απορία για όσους ψωνίζουν από aliexpress από Ελλάδα. Πόσο συνήθως είναι τα μεταφορικά για ψιλοπραγματα; πχ θυμάμαι πριν 2-3 χρόνια ότι ψιλομλκ (πχ πλαστική σφήνα για την πόρτα) έπαιρνες, είχε κατά 99% δωρεάν μεταφορικά. Τώρα; Βάζεις φίλτρο να βλέπεις Υτα με δωρεάν μεταφορικά (αλλά πολλές φορές παρόλο που έχει και επιλογή για δωρεάν μεταφορικά από προεπιλογή έχει τρόπο αποστολής με χρέωση)
thant Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, iml είπε Το aliexpress έχει πια και PayPal. Από ποτε; Εμένα δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή.
iml Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Figantu είπε Πριν βαλω τα στοιχεια μου εδινε επιλογη πληρωμης με paypal. Μολις εβαλα τα στοιχεια εξαφανίστηκε η επιλογη. Το δοκιμασα πολλες φορες μήπως εκανα κατι λαθος αλλα δεν με αφήνει. Τώρα που το αναφέρεις, και εγώ το θυμάμαι να υπάρχει παλαιότερα απενεργοποιημένο. Τον τελευταίο χρόνο περίπου το βλέπω ενεργοποιημένο και προεπιλεγμένο όταν κάνω checkout και το χρησιμοποιώ κατά κόρον. Μπορεί ίσως να έχει κάποια σχέση το ότι πλέον έχω διεύθυνση αποστολής εκτός Ελλάδας? Ή ίσως να επεξεργάστηκα κάποια στιγμή το προφίλ και να αποθήκευσα τις επιλογές πληρωμής και διεύθυνσης αποστολής γιατί πια μου τα βγάζει προσυμπληρωμένα κατά το checkout. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη αλλαγή που έκανα. Anyway, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το aliexpress και για όσο πληρωνα με κάρτες 3 λεπτά πριν, thant είπε Από ποτε; Εμένα δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή.
andreas1gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, iml είπε Το aliexpress έχει πια και PayPal. Για δείξτε και σε εμάς ρε μάστορα που είναι....
nvel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 έχει paypal με κάποιους πωλητές και αγοραστές σε συγκεκριμένες χώρες Paypal can only be used when seller has activated Paypal account for his/her store, and, meanwhile, the order will be shipped to below countries(in alphabetical order): French, Germany, Italy, Israel, Netherland, Norway, Portugal, Poland, Spain, Sweden, Saudi Arabia, United States, United Kingdom, United Arab Emiratesd Note:Paypal will automatically be displayed among the payment methods if it is available. When it is not available, please use other payment methods. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα