StamTheMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Aφου λεμε για μεταφορες,αν ξερει καποιος θα ηθελα μια απαντηση,οχι ομως θεωρια,αν εχει γινει. Περασα λεφτα απο καρτα που δεν ηταν στο ονομα μου,τα οποια πιστωθηκαν κανονικα. Εαν τα εκανα αναληψη θα γινοταν κανονικα,ή θα εβγαζε σφαλμα; Επισης,μπορω αυτα τα χρηματα να τα κανω αναληψη σε αλλη καρτα,στο ονομα μου; Θα εχει καποια επιβαρυνση; Δεν εχω υπολοιπο τωρα για να δοκιμασω.
harisv Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Να ρωτησω για τι κερδη μιλαμε οταν σου κλεινουν τον λογαριασμο? Τουλαχιστον σε αφηνουν να παρεις τα λεφτα σου η σου τα κλειδωνουν?
eMike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Aφου λεμε για μεταφορες,αν ξερει καποιος θα ηθελα μια απαντηση,οχι ομως θεωρια,αν εχει γινει. Περασα λεφτα απο καρτα που δεν ηταν στο ονομα μου,τα οποια πιστωθηκαν κανονικα. Εαν τα εκανα αναληψη θα γινοταν κανονικα,ή θα εβγαζε σφαλμα; Σε κάρτα που δεν είναι στο όνομά σου 99% δε γίνεται. Αν και δε το έχω δοκιμάσει. 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Επισης,μπορω αυτα τα χρηματα να τα κανω αναληψη σε αλλη καρτα,στο ονομα μου; Ναι. 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θα εχει καποια επιβαρυνση; Όχι 2 λεπτά πριν, harisv είπε Να ρωτησω για τι κερδη μιλαμε οταν σου κλεινουν τον λογαριασμο? Τα έχουμε πει 100 φορές. Δεν έχει να κάνει με τα χρηματικά ποσά. Έχει τα κάνει με τη στοιχηματική συμπεριφορά. Κόβουν δελτία όχι ποσά. 2 λεπτά πριν, harisv είπε Τουλαχιστον σε αφηνουν να παρεις τα λεφτα σου η σου τα κλειδωνουν? Τα παίρνεις τα λεφτά. 1
mclein² Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Aφου λεμε για μεταφορες,αν ξερει καποιος θα ηθελα μια απαντηση,οχι ομως θεωρια,αν εχει γινει. Περασα λεφτα απο καρτα που δεν ηταν στο ονομα μου,τα οποια πιστωθηκαν κανονικα. Εαν τα εκανα αναληψη θα γινοταν κανονικα,ή θα εβγαζε σφαλμα; Επισης,μπορω αυτα τα χρηματα να τα κανω αναληψη σε αλλη καρτα,στο ονομα μου; Θα εχει καποια επιβαρυνση; Δεν εχω υπολοιπο τωρα για να δοκιμασω. θελει φωτογραφια ταυτοτητας του κατοχου της καρτας & την καρτα. μεταφορα χρηματων μονο πισω στην ιδια καρτα, ασχετα με το ονοματεπωνυμο κατοχου. το προβλημα τους δεν ειναι οτι ενδιαφερονται για την ασφαλεια σου μονο αλλα κυριως για τα ποσοστα προμηθειας απο κ προς την τραπεζα. 1
harisv Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, eMike είπε Δεν έχει να κάνει με τα χρηματικά ποσά. Έχει τα κάνει με τη στοιχηματική συμπεριφορά. Κόβουν δελτία όχι ποσά. Τα παίρνεις τα λεφτά. Ναι αλλα πως κρινουν τη στοιχηματικη συμπεριφορα? Αν παιζω 50 e στοιχημα και κερδιζω για 10 μερες που ειναι το παρανομο?
Dante80 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, harisv είπε Ναι αλλα πως κρινουν τη στοιχηματικη συμπεριφορα? Αν παιζω 50 e στοιχημα και κερδιζω για 10 μερες που ειναι το παρανομο? Δεν έχει να κάνει με παρανομία. Απλά είναι ιδιωτικές εταιρίες, και μπορούν να σε περιορίσουν όποτε θέλουν, για όποιον λόγο θέλουν. Την δυνατότητα να σε περιορίσουν την υπογράφεις με ρητή συναίνεση όταν γράφεσαι, και την αποδέχεσαι ολοκληρωτικά. Ειδάλλως δεν μπορείς να κάνεις καν λογαριασμό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Dante80 1
harisv Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι αυτο το καταλαβαινω αλλα μερικοι μιλανε οτι μπορουν να σε παρουν στα δικαστηρια , και δεν το καταλαβαινω αν δεν κανεις κατι παρανομο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από harisv
Dante80 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, harisv είπε Ναι αυτο το καταλαβαινω αλλα μερικοι μιλανε οτι μπορουν να σε παρουν στα δικαστηρια , και δεν το καταλαβαινω αν δεν κανεις κατι παρανομο. Υπάρχουν και πράγματα που κάνεις και είναι είτε παράνομα γενικά, ή ενάντια στους κανόνες που υπογράφεις με την στοιχηματική. Εκεί μπορούν να σε κυνηγήσουν μια χαρά στα αστικά δικαστήρια, ειδικά αν το ποσό είναι σημαντικό, ή τους έχεις μπει στο μάτι.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Dante80 1
Skrobo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, harisv είπε Ναι αυτο το καταλαβαινω αλλα μερικοι μιλανε οτι μπορουν να σε παρουν στα δικαστηρια , και δεν το καταλαβαινω αν δεν κανεις κατι παρανομο. Αν το κάνεις μια φορά μέχρι να σου κλείσουν το account, ολα μια χαρά θα ειναι. Αν δημιουργείς ψεύτικα account για να αποφύγεις την φραγή και να συνεχίσεις να παίζεις αρχίζει να εμφανίζεται το πρόβλημα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Skrobo 1
Bitbit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε θα αλλαξει η ip. δε νομίζω να παίρνει πάνω από 30sec το restart στο router. επίσης δείτε και αυτό Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν κι άλλες μεταφορές και αυτή ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο αυτό το ποσό αλλιώς δε μας βλέπω καλα.
eMike Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Dante80 είπε Υπάρχουν και πράγματα που κάνεις και είναι είτε παράνομα γενικά, ή ενάντια στους κανόνες που υπογράφεις με την στοιχηματική. Εκεί μπορούν να σε κυνηγήσουν μια χαρά στα αστικά δικαστήρια, ειδικά αν το ποσό είναι σημαντικό, ή τους έχεις μπει στο μάτι.. Φίλε γράφεις τρομακτικές ανακρίβειες... Εντελώς φιλικά.
Skrobo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Bitbit είπε δε νομίζω να παίρνει πάνω από 30sec το restart στο router. επίσης δείτε και αυτό Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν κι άλλες μεταφορές και αυτή ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο αυτό το ποσό αλλιώς δε μας βλέπω καλα. Η ιστορία είναι κανα 2 χρόνια παλιά, έχει ήδη εκδικαστεί και έχουν δικαιωθεί. Γενικά αν θες να πληρώσεις τα έξοδα κάποιου, το κάνεις απευθίας εσυ με τον κωδικό πληρωμής και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (well, πιο ήσυχο απο οτι αν μεταφέρεις λεφτά, πάλι μπορει να γκρινιάξει η εφορία).
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 8:59 ΜΜ, grenion29 είπε Καλησπέρα σε όλους, Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι ενεργά με το στοίχημα και παίζω σε όλες τις ελληνικές online στοιχηματικές. Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότερες πλέον μου έχουν βάλει όρια και σε κάποιες από αυτές δεν μπορώ καν να παίξω διψήφιο ποσό. Έχω έμπιστους φίλους στους οποίους μπορώ να φτιάξω λογαριασμό και να παίζω με το όνομά τους. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι καταθέσεις - αναλήψεις θα πρέπει να γίνονται από το δικό τους λογαριασμό, οπότε εγώ θα πρέπει να μεταφέρω χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό στο δικό τους, ύστερα κατάθεση στη στοιχηματική, ανάληψη τα όποια κέρδη και μεταφορά από το δικό τους πίσω στο δικό μου. Σαν όγκο χρημάτων μιλάμε για μεταφορά (χρέωση) 2000 - 3000 κάθε μήνα από δικό μου λογαριασμό σε τρίτους και ξανά πίστωση περίπου 3000 - 4000 κάθε μήνα. Το πρόβλημά μου είναι μήπως βρεθούμε εκτεθειμένοι σε κάποιον φορολογικό έλεγχο. Φυσικά δε μιλάμε για τίποτα παράνομο, καθώς κάθε φορά θα μπορούμε να αποδείξουμε την εξής διαδρομή: π.χ. Μεταφέρω στον Β 500 ευρώ -> Το ίδιο λεπτό ο Β κάνει κατάθεση στη στοιχηματική. -> Η στοιχηματική πιστώνει πίσω στον Β π.χ. 1000 ευρώ. -> Ο Β μου μεταφέρει εμένα 1000 ευρώ. Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί θα εκτιμούσα να μου εξηγήσει αν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτή τη διαδικασία που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ! money laundering λεγεται πολυ πιθανον να τους κυνηγήσουν αγρια!!!!!
ObeyWario! Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mclein² είπε το προβλημα τους δεν ειναι οτι ενδιαφερονται για την ασφαλεια σου μονο αλλα κυριως για τα ποσοστα προμηθειας απο κ προς την τραπεζα. Βασικά οι στοιχηματικές λειτουργούν με κανόνες που τους έχει επιβάλει το κράτος για να μπορούν να έχουν άδεια , η τραπεζική προμήθεια είναι αστείο ποσό γιαυτό και έχουν δωρεάν τις αναλήψεις
mclein² Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Βασικά οι στοιχηματικές λειτουργούν με κανόνες που τους έχει επιβάλει το κράτος για να μπορούν να έχουν άδεια , η τραπεζική προμήθεια είναι αστείο ποσό γιαυτό και έχουν δωρεάν τις αναλήψεις προσφατα εγιναν δωρεαν - δεν ηταν παντα δωρεαν. οπως κ οι αδειες τους, προσφατα δημιουργηθηκαν με βαση τους κανονες του κρατους. οταν παιζαμε στην ιντερβετεν κ τη μπιγουιν προ 10τιας κ βαλε...και προμηθειες πληρωσαμε καποια στιγμη και σε 3-5 εργασιμες βλεπαμε τα λεφτα κλπ κλπ κλπ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα